FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali a intrat în direct și l-a luat tare: „Nu ești coerent!” » Replică pe măsură: „N-am crezut, așa e!”

Daniel Bîrligea, alături de Gigi Becali // FOTO: Ionuț Iordache (GSP) +50   FOTO
Daniel Bîrligea, alături de Gigi Becali // FOTO: Ionuț Iordache (GSP)

Articol de - Publicat miercuri, 04 septembrie 2024 21:03 / Actualizat miercuri, 04 septembrie 2024 21:03

Gigi Becali, 66 de ani, l-a luat tare pe fostul portar Florin Prunea (56) de îndată ce și-a început intervenția televizată, după ce componentul Generației de Aur se arătase neîncrezător în șansele mutării lui Daniel Bîrligea la FCSB.

În urmă cu câteva zile, Florin Prunea se declara convins că Daniel Bîrligea nu va fi cedat de CFR Cluj. Între timp, CFR nu doar că l-a vândut, dar a făcut-o cu destinația FCSB, chiar una dintre rivalele la titlu.

Gigi Becali a intrat în direct și l-a luat tare pe Florin Prunea: „Nu ești coerent!”

După ce a rezolvat transferul, Gigi Becali a ținut să-i „dea peste nas” portarului Generației de Aur. A făcut-o de îndată ce a intrat în direct la DigiSport. Iată dialogul dintre cei 2:

  • Gigi Becali: „Bună seara. În primul rând, nu mă așteptam ca domnul Prunea să nu fie coerent. Ia luați emisiunea de acum 3 zile, să vedeți ce a spus despre Bîrligea. Uitați-vă, aduceți-vă aminte. A întrebat «cum să-l dea CFR-ul?»”
  • Florin Prunea: „Așa este. N-am crezut că poți să-l iei, 100%. N-am crezut că CFR-ul îl vinde în țară pe această sumă. Acum am revenit și am spus că au scăpat de două mari probleme, una cu Louis Munteanu... eu te felicit, este un jucător incredibil, care te va ajuta foarte mult. Și de care aveai nevoie! Din contră, cred că acum ai dovedit că ești numărul 1 din România, și știi foarte bine că nu te umflu!”.
  • Gigi Becali: „Ai spus atunci că este imposibil”.

„Am spus, dar bravo, felicitări, tu ai făcut să fie posibil!”, a spus Florin Prunea în încheiere.

Gigi Becali a plătit peste două milioane de euro pentru a-l aduce pe Daniel Bîrligea. Atacantul în vârstă de 24 de ani a semnat un contract valabil 5 ani, clauza de reziliere ridicându-se la 15 milioane de euro.

Daniel Bîrligea: „Dacă nu voiam să vin aici, nu veneam”

Iată ce a spus Daniel Bîrligea după ce a semnat cu FCSB, în cadrul conferinței de presă de la palatul lui Gigi Becali:

„Sunt foarte fericit că sunt aici. Am fost foarte bine primit. Sunt pregătit pentru luptă. Sincer, de la ora 3 noaptea și până la ora 10, cred că am avut 70 de apeluri. La un moment dat i-am spus agentului să rezolve el, că eu vreau să mă odihnesc. 

Ai nevoie de încredere ca să faci rezultate. Am primit încredere și vreau să răsplătesc cu fapte. Aveam apeluri peste apeluri, dar eram fericit că voi face un pas în față.

Tot ce a ieșit în presă e adevărat, au fost și ofertele din Rusia (n.r. - GSP a scris despre interesul lui Rubin Kazan și Dinamo Moscova). Ne pregătim pentru meciurile mari din Europa.

Eu am decis tot, cum a zis și domnul Becali. Agentul e cu partea birocratică. Deciziile le iau eu. Dacă nu voiam să vin aici, nu veneam. Am avut câteva mesaje, dar nu m-au influențat”.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Nationala
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Tenis
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă
Superliga
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (3)
florianveress
florianveress  •  05 Septembrie 2024, 12:45

Gluma zilei, să spună *** despre altcineva că e incoerent! Aştia (fecesebiştii) n-au pic de jenă!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rica86
rica86  •  05 Septembrie 2024, 12:06

*** a platit ( ma rog, va plati) doua milioane si un pic pe unul pe care spera sa ia 15 mil.---al catelea oare?, Varga s-a scos cu banii dati pe Munteanu, Sucu e pe plus peste 4 milioane....singurul cu datorii aici e Becali, care a dat clasa, dupa parerile celor mai multi...mda...matematica asta o fi fost atinsa si ea de mirosul branzii....eu nu-i inteleg pe baietii astia( asta e barbat deja la 24 de ani) cum isi joaca la rosie-neagra viitorul lasandu-se pe mainile celui mai mare *** din fotbalul romanesc!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Van_Basten
Van_Basten  •  05 Septembrie 2024, 10:55

Daca nu da randament in primele jocuri, va fi intr-o situatie ingrata si imbirligeata.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează