FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

„Ce să-i fac, să-l pun într-un bibelou?!” » Becali și-a pierdut răbdarea: „Dacă se mai întâmplă, nu mai joacă!”

Vlad Chiricheș, cu banderola pe braț, în acțiune în FCSB - Oțelul // foto: Cristi Preda (GSP) +25   FOTO
Vlad Chiricheș, cu banderola pe braț, în acțiune în FCSB - Oțelul // foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de - Publicat miercuri, 31 iulie 2024 22:03 / Actualizat miercuri, 31 iulie 2024 22:20

Cu puțin timp înaintea returului cu Maccabi Tel-Aviv, Gigi Becali, 66 de ani, a emis un avertisment dur pentru Vlad Chiricheș (34): în cazul în care fundașul va mai comite erori precum cele din meciul cu Oțelul, scor 0-2, patronul FCSB amenință că îl va scoate definitiv din echipă!

Ajuns la 34 de ani, Vlad Chiricheș nu mai este piesă de bază la FCSB. Veteranul din centrul apărării a jucat în doar 3 dintre cele 7 partide ale roș-albaștrilor din acest sezon, fiind integralist în cel mai recent meci al campioanei, 0-2 cu Oțelul în campionat.

Ezitant și vulnerabil în partida contra gălățenilor, Chiricheș a fost luat în colimator de Becali. Astăzi, înaintea decisivului cu Maccabi Tel Aviv pentru turul 3 din Champions League, meci în care Chiricheș a fost lăsat pe bancă, latifundiarul i-a transmis fotbalistului un avertisment clar și totodată dur.

Gigi Becali nu mai are răbdare cu Vlad Chiricheș: „Să-l pun într-un bibelou? Nu pot!”

„Chiricheș mai are un an contract. Trebuie să-l respectăm, nu avem ce face. E util echipei, va mai juca, dar dacă mai face asemenea greșeli, apoi nu va mai juca. Chiricheș trebuie respectat pentru ce a fost, pentru ce am făcut împreună, și gata. Dar asta nu înseamnă că nu-l mai critică Gigi Becali. Nu mai putem spune adevărul, ne ferim?

Îi mulțumesc, am luat aproape 10 milioane pe el, ne-am calificat, am făcut lucruri frumoase împreună, dar dacă mai dă pase adversarilor, nu o să mai joace! Ce să zic, că-l pun într-un bibelou? Nu pot face asta.

Trebuie să spunem adevărul. Nu sunt posibile asemenea greșeli! Dacă vrei să dai pase cu exteriorul pe lângă adversari... așa ceva nu prea am văzut”, a afirmat Becali la emisiunea Liga DigiSport.

Convins de Gigi Becali să revină la FCSB în vara lui 2023, Chiricheș este plătit regește, cu 400.000 de euro anual. O accidentare musculară serioasă l-a scos din circuit pentru cea mai mare parte a sezonului trecut, în care a adunat numai 13 apariții.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Răsturnare de situație! Vine la București să semneze cu Rapid! Dan Șucu l-a convins cu un bonus amețitor
Superliga
Răsturnare de situație! Vine la București să semneze cu Rapid! Dan Șucu l-a convins cu un bonus amețitor
A bătut palma cu Mihai Rotaru! Supertransfer la Universitatea Craiova
Superliga
A bătut palma cu Mihai Rotaru! Supertransfer la Universitatea Craiova
Șumudică nu se joacă: trei plecări dintr-un foc de la Rapid! Viorel Moldovan a făcut anunțul: „Au plecat deja, el va fi împrumutat”
Superliga
Șumudică nu se joacă: trei plecări dintr-un foc de la Rapid! Viorel Moldovan a făcut anunțul: „Au plecat deja, el va fi împrumutat”

„Domnule Ion Țiriac, ați primit pensia recalculată?” » Răspunsul miliardarului pentru GSP: „Mi-e rușine să spun! Scuzați-mă...”

Simona Halep și proaspăta soție a lui Ianis au atras toate privirile la evenimentul de la Academia lui Hagi


Comentarii (3)
ozzie
ozzie  •  01 August 2024, 03:24

Oare de ce nu inteleg si jucatorii si echipele care-i cauta ca dupa 31-32 de ani e foarte greu sa mai faci fata fizic intr-o echipa de sportivi profesionisti. Daca nu ai niste gene iesite din comun, inteligenta peste medie in joc, si foarte multa munca si determinare, corpul te tradeaza. 2-3 jucatori poate dintr-o suta mai pot oferi un randament acceptabil dupa 30 de ani. Chiriches a fost firav mereu.. aici e mana lui MM sa mai stoarca niste bani de la patron.

kyil
kyil  •  01 August 2024, 00:00

Nea GG, multumeste-i Lui Dumnezeu ca s a accidentat anul trecut, ca altfel iti mai manca niste meciuri si iar aveai emotii pana in ultima etapa pentru titlu

VanBasten2000
VanBasten2000  •  31 Iulie 2024, 23:02

Situatii penibile la o echipa penibila.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează