FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

UPDATE FCSB și-a adus aminte de Tătărușanu doar a doua zi » MM Stoica, despre retragerea portarului: „Aparențele înșală”

Ciprian Tătărușanu / Foto: Imago Images
Ciprian Tătărușanu / Foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 11 septembrie 2024 22:08 / Actualizat joi, 12 septembrie 2024 17:18

Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație al campioanei FCSB, a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Ciprian Tărărușanu, după ce portarul și-a anunțat retragerea la 38 de ani.

UPDATE 17:10 / FCSB a creat și o postare separată pentru Tătărușanu

La 24 de ore după anunțul făcut de Tătărușanu, FCSB a creat și o postare pe rețelele sociale, în semn de mulțumire pentru portar.

„Ciprian Tătărușanu, de la suporter la idol roș-albastru!  Unul dintre cei mai importanți portari din istoria modernă a fotbalului românesc a decis să se retragă și a făcut-o printr-un anunț discret, elegant și plin de respect, așa cum a fost el în întreaga sa carieră. 

Ciprian Tătărușanu nu a fost printre cei mai mediatizați jucători din istoria clubului nostru sau a echipei naționale, dar a fost, în mod cert, unul dintre cei valoroși. Și de multe ori erou, punând umărul la calificări importante în diferite faze ale cupelor europene pentru clubul nostru.

De amintit loviturile de departajare apărate în meciul cu Grashoppers, din 2010, în urma cărora roș-albaștrii s-au calificat în grupele UEFA Europa League, intervențiile fabuloase din returul cu Ajax, tot la penalty-uri, precum și un alt penalty important apărat la 0-0, în deplasarea de la Tbilisi, în urma căruia s-a deschis practic drumul spre o nouă prezență în grupele UEFA Champions League. 

Dublu campion al României, câștigător al Cupei și Supercupei României, toate apărând culorile roș-albastre, pe care le-a iubit din copilărie și pe care a ajuns să le onoreze ca jucător. În plus, titlul de campion al Italiei cu un nume uriaș, AC Milan (trofeu obținut și datorită penalty-ului apărat de el în Derby della Madonnina) și participarea la EURO 2016 cu România reprezintă, pe lângă momentele de succes din cupele europene, marile borne ale carierei lui Ciprian Tătărușanu. 

Pentru toată dragostea arătată clubului nostru, precum și pentru performanțele incredibile obținute alături de roș-albaștri, îți mulțumim, Tataris!”, a scris FCSB pe rețelele sociale.

UPDATE 10:00 / FCSB și-a adus aminte de Tătărușanu la 17 ore distanță

La 17 ore distanță de la anunțul lui Tătărușanu, FCSB a revenit cu un mesaj pe contul de Instagram. Campioana a motivat, în prima fază, că nu a putut comenta pentru că portarul nu urmărea echipa pe rețelele de socializare. Asta nu scuză faptul că bucureștenii nu au creat o postare separată pe pagina oficială.

Mulțumim pentru clipele superbe pe care le-am trăit împreună, Tataris! De la titlurile câștigate împreună și până la loviturile de departajare apărate în marile meciuri din Europa. Vei rămâne mereu unul dintre noi! Mult succes în tot ceea ce vei face de acum încolo.

- Mesajul postat de FCSB a doua zi

FCSB a uitat de Ciprian Tătărușanu! Mesajul lui Mihai Stoica

Ciprian Tătărușanu și-a anunțat retragerea din fotbal azi, 11 septembrie. Au trecut ore bune de când acesta și-a făcut publică decizia, însă FCSB, echipa unde „Tătă” a cucerit două titluri de campion, o Cupă și o Supercupă, nu a avut până în acest moment nicio reacție.

Portarul a jucat în ultimul an la Abha, în Arabia Saudită.

Mihai Stoica a declarat că portarul a fost cel mai serios jucător pe care l-a avut la FCSB în acea perioadă.

Tătărușanu a jucat la FCSB în perioada iulie 2009 - iulie 2014. Acesta a plecat de la echipa lui Becali direct la Fiorentina în Italia, liber de contract.

FCSB nu a comentat nici la postarea lui Tătărușanu de la Instagram, nici nu a creat o postare separată pe contul oficial de Facebook în prima zi de la anunț.

„Chiar a apărat. Aparențele înșală. Multă lume spune că e arogant, nu e așa, e doar tăcut, nu i-a plăcută să iasă în evidență, să iasă la interviuri. Nu a fost genul care să povestească, să iasă «da, sunt stelist»”.

E greu să ai un model portar în echipă. El e cel mai serios jucător pe care l-am avut în generația lor”, a declarat Mihai Stoica, la Fotbal Show, de la Prima Sport.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Fostul internațional român se retrage la 26 de ani, dar pe plan personal lucrurile stau excelent » Iubita sa i-a spus „DA!”
Liga 2
Fostul internațional român se retrage la 26 de ani, dar pe plan personal lucrurile stau excelent » Iubita sa i-a spus „DA!”
Fotbalistul care a zis despre Gigi Becali că e „bolnav de Alzheimer” și-a anunțat retragerea, la 9 zile după transfer! „Am încercat să mă ridic, dar fără succes”
Superliga
Fotbalistul care a zis despre Gigi Becali că e „bolnav de Alzheimer” și-a anunțat retragerea, la 9 zile după transfer! „Am încercat să mă ridic, dar fără succes”
Gigi Becali face echipa cu 3 fundași centrali și mărește durata antrenamentului: „Folosesc inteligența artificială, îi spulberăm!”
Superliga
Gigi Becali face echipa cu 3 fundași centrali și mărește durata antrenamentului: „Folosesc inteligența artificială, îi spulberăm!”

Real Madrid - Stuttgart, prima etapă din Liga Campionilor » Echipa de start a Realului: surprizele pregătite de Ancelotti

Cum a apărut fiica lui Șumudică pe Giulești: „Mi se pare mie sau duduia o copiază pe Teodora Stoica?”


Comentarii (5)
Van_Basten
Van_Basten  •  11 Septembrie 2024, 23:17

Cine se ocupa de social media la fcsb?! Cine face baie in ape inghetate? Cine mananca leurda direct de pe camp?

apoklyps3
apoklyps3  •  11 Septembrie 2024, 22:54

Apară Moțiiiii

creeperno534
creeperno534  •  11 Septembrie 2024, 22:35

Normal ca au uitat de el daca n-a facut niciodata puscarie

Vezi toate comentariile (5)
Comentează