FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

GALERIE FOTO Respect în tribune » Dinamoviştii şi rapidiştii l-au omagiat pe cel mai longeviv lider de galerie din România

Articol de GSP - Publicat luni, 04 martie 2013 00:00 / Actualizat luni, 04 martie 2013 12:26

Meciul dintre Rapid şi Dinamo de aseară a fost un prilej bun pentru ambele galerii de a aminti un legendar lider de galerie al Rapidului, Constantin Mincea, poreclit "Geamgiul".

În luna februarie s-au împlinit 8 ani de la moartea sa, iar cele două galerii au afişat bannere pentru "Geamgiul", aşa cum era numit Constantin Mincea. Meciul dintre cele două echipe a fost prilejul perfect pentru a-şi exprima respectul pentru cel mai longeviv lider de galerie al vreunei echipe româneşti.

Cine a fost Mincea?
Pînă în 2002, Rapid Bucureşti a avut un şef de galerie care a rezistat în fruntea tifosilor timp de 32 de ani. A fost un personaj cu o poveste aparte. S-a impus ca lider al suporterilor prin felul lui deschis de a fi, pentru vocea lui teribil de zgomotoasă, dar mai ales pentru că întotdeauna a încercat să aplaneze conflictele, nu să le genereze sau să le escaladeze. Constantin Mincea a fost cel mai longeviv şef de galerie din istoria unei echipe de fotbal din România.

Citeşte aici povestea emoţionantă a lui Constantin Mincea

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Oficialul clubului din Liga 2, după victoria la scor-fluviu de azi: „Avem drept de promovare!”
Liga 2
Oficialul clubului din Liga 2, după victoria la scor-fluviu de azi: „Avem drept de promovare!”
„Ne vom despărți” » Măsuri drastice după Oțelul - Dinamo
Superliga
„Ne vom despărți” » Măsuri drastice după Oțelul - Dinamo
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță
Superliga
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță"

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (26)
talpaiadului
talpaiadului  •  11 Martie 2013, 17:02

Despre morti, numai de bine!

robert_rapid98
robert_rapid98  •  08 Martie 2013, 04:25

Respect Nea Mincea pt tot ce ai facut pt rapid si ca ai facut galeria rapidului una din cele mai frumoase si mai puternice din romania sper sa redevenim ceam fost ca echipa si sa iti putem cinsti numele in continuare cu mandrie RESPECT NEA MINCEA GEAMGIUL FORZA RAPID

tonciumarin
tonciumarin  •  04 Martie 2013, 21:46

MINCEA GEAMGIU',suflet de porumbel voiajor,icoana de rapidist...Gigi Corsicanu',prin evocarea lui si-a aratat respectul fata de inaintasi,fata de culoarea visinie...NEMURITOARE !

Vezi toate comentariile (26)
Comentează