FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL

VIDEO Gică Hagi vinde Farul! A răbufnit în conferință: „Cât să mai rămân? Sunt și eu om!”

Articol de - Publicat duminica, 18 august 2024 18:27 / Actualizat duminica, 18 august 2024 19:35

După ce a dus Farul Constanța la cel mai înalt punct din istorie pe plan intern, câștigând titlul de campioană în urmă cu două sezoane, Gică Hagi trage din nou un semnal de alarmă și anunță că vinde pachetul majoritar de acțiuni.

Hagi spune că planul e să rămână doar cu un procent de 10% din acțiuni și să continue ca antrenor. Managerul tehnic al alb-albaștrilor și principalul acționar al clubului în acest moment cere din nou sprijinul constănțenilor și al orașului pentru a duce echipa la un alt nivel.

VIDEO. Gică Hagi: „Cât să mai stau la Farul? Sunt și eu om”

„Ne trebuie putere, iar aceasta vine când ai bani. Dacă vrem altceva, să trecem la alt nivel, să vină banii, stadionul, puterea. Dacă nu, poate fi și chinuială. Farul are multe de făcut, de aceea nu am plecat la lotul național.

Încă sunt foarte multe de făcut ca să devină un club foarte mare și să facă performanță la nivel intern, să se bată cu cele mai bune, și să ajungă în Europa.

Este nevoie de timp și sperăm să se facă lucrurile cât mai rapid. Mai mult de atât, eu nu pot să mai fac. Să nu aveți speranță că voi face mai mult decât am făcut. Știți de ce? Am luat campionatul, Cupa și Supercupa. Ce pot să iau mai mult? Să se mai întâmple încă o dată peste 2,3 ani. Am produs jucători, 61 am debutat în prima ligă. Mai stau încă 10 ani?

Deja, la anul fac 60. Cât o să mai stau? Sunt și eu om. Viața la mine este din ce în ce mai scurtă. O să las loc și la ceilalți mai tineri. Farul o să fie forever, este al tuturor. Toți constănțenii, toți dobrogenii trebuie să înțelegeți că Farul este al vostru. Hagi doar a crezut în Farul, a fost primul când s-a făcut unirea.

Pentru că Farul este singurul brand în Constanța, ca și club. Cine îl va conduce în viitorul apropiat? Nu știu, vom vedea. Unde va ajunge Farul? Nu știu. Depinde de anumite lucruri, noi trebuie să ținem cu noi.

Farul este brandul numărul 1 în zona Dobrogei și, mai ales, a Constanței și cred că reprezentăm destul de bine Constanța la nivel național”, a declarat Hagi la conferința de presă premergătoare meciului cu Hermannstadt (luni, ora 22:00).

Gică Hagi: „Mi-am făcut datoria! O să dau acțiunile, rămân cu 10% la Farul”

„Regele” a anunțat că este decis să cedeze poziția de acționar principal, dar își dorește ca viitorii acționari să fie oameni potenți din punct de vedere financiar.

„Voi da acțiunile, să rămân cu 10 la sută, pentru că trebuie să lămurim și acest lucru. Voi fi doar antrenor, să-mi văd de meseria mea, de manager, în continuare. O zic public, ca să știți, să se termine și cu chestia asta că sunt acționar majoritar la Farul.

Voi rămâne cu cât pot și cu ce pot eu să fac, dar sunt la Farul. Restul, cine vrea să vină să le ia, să devină șeful mare și clubul să aibă continuitate. Într-o zi, o să plec și de pe bancă. Sută la sută. Dacă merg bine, stau, dacă nu, las locul altuia. Toți din club știu lucrul acesta. Să nu cumva să se interpreteze, Hagi nu pleacă, dar rămân cu 10 la sută.

Hagi este singurul care a investit în Farul, a crezut în Farul. Ăla mic pe care l-a crescut Farul, a mâncat o pâine la Farul, s-a întors. Farul l-a produs pe cel mai bun jucător al României, care a jucat la Real Madrid și la Barcelona. Mi-am făcut datoria, m-am întors, am făcut și o să fie o zi când o să plec.

Vreau să las Farul așa cum trebuie, acesta este obiectivul meu. Îl văd cu acționari puternici, așa trebuie. Tehnic, poți să câștigi o dată, să pierzi, dar clubul o să fie puternic, stabil, când o să aibă acționari care să facă bani și să-l ducă la următorul nivel. Am dat mesaje sincere și corecte.

Vreți Farul sus? Ceva trebuie să se întâmple. Altfel, mai mult nu pot să fac. Farul nu performează în Europa, nu este o echipă europeană și acesta este țelul, este următoarea etapă. Dacă se dorește!”, a explicat Hagi.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
„Rangers i-a fixat o clauză lui Ianis Hagi” » Vestea dată de Giovanni Becali la „Prietenii lui Ovidiu”
Stranieri
„Rangers i-a fixat o clauză lui Ianis Hagi” » Vestea dată de Giovanni Becali la „Prietenii lui Ovidiu”
„Nadia, ești mega-campioană olimpică, NU-mi mai spăla vasele!” » Cristian Sima, povești colosale într-un interviu fără menajamente: „95% din Wall Street e pe cocaină, de la CEO la ultimul broker”
Special
„Nadia, ești mega-campioană olimpică, NU-mi mai spăla vasele!” » Cristian Sima, povești colosale într-un interviu fără menajamente: „95% din Wall Street e pe cocaină, de la CEO la ultimul broker”
Fotbalistul din Superliga a reușit să-l enerveze pe Panduru » Răbufnire în direct: „Problema e la tine!”
Superliga
Fotbalistul din Superliga a reușit să-l enerveze pe Panduru » Răbufnire în direct: „Problema e la tine!”

„Mi-a spart o vioară Stradivarius în cap!” » Giovanni Becali, dezvăluire ca-n filme: „Avea fiecare câte un cuțit la gât!”

Gafă INCREDIBILĂ a președintelui Klaus Iohannis la ceremonia de decorare a sportivilor medaliați la Jocurile Olimpice și Paralimpice de la Paris! A citit greșit de pe foaie


Comentarii (51)
dragan
dragan  •  19 August 2024, 20:09

domnule dinamo100, v-am contrazis dar am facut-o decent si aplicat- nicio vulgaritate! *** va urez o zi buna!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dragan
dragan  •  19 August 2024, 16:57
Postat de naicool pe 19 August 2024, 14:54

Mai e state, eu zic sa nu vinzi, pt ca vei fi primul dat afara, de acționarul majoritar. Figurile, neamprostismul tău, orgoliul nemasurat și nenumatele omenii, doar tu poți sa ți le suporti! Și apoi, plecând tu, rămâne și prințișorul pe drumuri. Cine o sa l mai primească inapoi, la Farul?!

de ce ar ramine Ianis Hagi pe drumuri? am inteles ca are 1,3 milioane de euro salariu anual, chiar daca sta pe banca sau e trimis la echipa a doua- eu zic ca se poate trai decent cu banii aia! intoarcerea la Constanta si renuntarea la fotbal? oricind- are jumatate din IAKI si poate trai decent doar daca suna la cei de la Meteo si ii intreba pe meteorologi cum va fi vremea in saptamina asta! daca ploua? daca ploua sta pe terasa hotelului, citeste presa si se distreaza!

steaua.libera
steaua.libera  •  19 August 2024, 15:29

N-ai cum sa nu-l admiri pe omul asta. Respect Hagi!

Vezi toate comentariile (51)
Comentează