FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - POLI IAȘI 2-0

Toate camerele pe el: Gică Hagi, ieșire nervoasă și la 2-0 » Ce l-a iritat + Toate declarațiile de la final: „A fost extraordinar!”

Gică Hagi, ieșire nervoasă în Farul - Poli Iași +9   FOTO
Gică Hagi, ieșire nervoasă în Farul - Poli Iași

Articol de - Publicat duminica, 04 august 2024 00:16 / Actualizat duminica, 04 august 2024 00:57

Gică Hagi, 59 de ani, antrenorul-acționar de la Farul Constanța, a fost autorul unei răbufniri în repriza secundă din Farul - Poli Iași, la 2-0 pentru echipa lui.

Farul a înscris de două ori în finalul primei părți din meciul cu Poli Iași, mai întâi în minutul 34, apoi în '45+11, după întreruperea cauzată de defecțiunea instalației de nocturnă, dar Gică Hagi nu era așa liniștit cum ne-am fi așteptat la acel scor.

Gică Hagi, ieșire nervoasă în Farul - Poli Iași

Abia începuse repriza secundă, era minutul 48, iar camerele TV au surprins o ieșire nervoasă a lui Hagi.

Aflat spre jumătatea terenului, la margine, antrenorul-acționar al Farului a făcut un sprint către propria bancă, începând să urle și să gesticuleze nervos în direcția unui membru al staff-ului. A părut că Hagi este nemulțumit de faptul că jucătorii pe care voia să-i introducă pe teren nu erau încă puși la punct cu încălzirea.

+4 FOTO

Gică Hagi: „S-a muncit mult, băieții au jucat bine”

Ulterior, la flash-interviu, Hagi a fost mult mai calm.

„Greu, toate meciurile sunt grele. Am câștigat, suntem fericiți și nimic mai mult. Trebuie să mergem înainte, să analizăm, să schimbăm lucrurile. Fotbalul este imprevizibil, nu poți controla totul. De asta nu vorbesc înainte. Astăzi s-a muncit mult, toți ne-am dorit victoria. Am făcut ce trebuie, am lucrat bine.

Orice jucător are nevoie de reușite. Le-am spus că nu contează câte mingi greșești, ci cât de repede o recuperezi, cât de mult mergi în față. A trebuit să le spun tot, pentru că nu era un moment bun. Era de analizat.

Am încercat să nu creez presiune prea mare, să le zic să fim noi, echipa care știe să joace fotbal. Mai sunt anumite lucruri de eliminat, dar cred că băieții au jucat foarte bine”, a spus el despre primul succes al Farului din acest sezon.

Gică Hagi: „Bălașa a făcut un meci extraordinar”

Întrebat despre Cristi Ganea și evoluția lui, Gică Hagi a ținut să menționeze alt fotbalist, pe stoperul Mihai Bălașa.

Lăsând la o parte prima șansă a adversarului, cred că astăzi Bălașa a făcut un meci extraordinar. Cred că am luat un jucător foarte bun, îl știu foarte bine. Am avut ghinion, el și Iancu s-au accidentat, au lipsit câteva zile, săptămâni din pregătire. Nu au fost cu noi, dar ușor-ușor vor veni. Sunt jucători cu talent, pe care-i cunoaștem foarte bine.

Vom arăta mai bine, vrem să arătăm mai bine, să fim noi, cei pe care ne cunoașteți. Avem identitatea de a juca fotbal, indiferent că este presiune sau un moment dificil. Cred că și când am pierdut, am jucat cât de cât bine ofensiv, și cu Slobozia, și cu Botoșani. Mai ales la Galați am făcut un meci bun, am dominat cap-coadă echipa de pe primul loc. Am avut ocazii, puteam câștiga.

Arătăm că avem ceva, dar e de muncă pentru a închega un vestiar foarte bun. Avem jucători care n-au jucat vreo 2 ani, cum sunt Radaslavescu, Iancu, Bălașa, Ciobanu, care nu au minute. Practic, eu trebuie să-i refac. Știu că sunt foarte buni și au potențial, pentru că sunt campioni.

Ne lipsește Larie, care are ghinionul să semneze prelungirea și să se accidenteze la o săptămână după. Trebuie să găsim soluții, nu avem ce face”, a spus Hagi.

Referitor la întreruperile jocului, cauzate de defectarea instalației de nocturnă și apoi de furtuna de la Ovidiu, antrenorul Farului a găsit puterea să zâmbească:

„Numai în capul și pielea mea să nu fiți! Cu clima nu te bați... tot stăteam, mă gândeam. Până la urmă a ieșit bine, merg liniștit acasă, să dorm liniștit”.

Ne bucurăm că am câștigat cele 3 puncte. O primă repriză foarte bună. În a doua, cu tot ce s-a întâmplat, cu furtuna, nu a fost un joc tocmai bun, dar ne-am îndeplinit obiectivul.

După o perioadă foarte grea, aproape un an de zile în care am stat, apoi la FCSB, unde nu am avut oportunitatea de a demonstra ce pot, știam că va veni momentul acesta, pentru că muncesc foarte mult, îmi văd de treaba mea. Sunt foarte încrezător, o să fie din ce în ce mai bine.

- Cristi Ganea, fundaș stânga

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Stiri extrasport
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Superliga
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont
Superliga
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (5)
costeltudor
costeltudor  •  04 August 2024, 17:19

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

atacama
atacama  •  04 August 2024, 11:24

GHEORGHE...europeanu'....!!!

polistul68
polistul68  •  04 August 2024, 10:55

Tu vrei in Europa...tu muncesti mult si bine...tu cresti talente, care exista din belsug in Romania...dar toate meciurile sunt grele..si cu Iasi, si cu Botosani, si cu Buzau...hitaraste.te, la ce nivel esti ?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează