FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL

Gică Hagi nu renunță la Denis Alibec: „Suntem dependenți de prioritățile lui, ni-l dorim foarte mult!”

Gică Hagi
Gică Hagi

Articol de - Publicat miercuri, 07 august 2024 17:21 / Actualizat miercuri, 07 august 2024 19:16

Gică Hagi nu renunță la dorința de a-l aduce la Farul pe Denis Alibec. A doua zi după meciul cu Poli Iași, a avut loc o nouă rundă de discuții cu internaționalul român.

Atacantul în vârstă de 33 de ani a promis încă o dată că va juca în țară doar pentru Farul, dar că încă așteaptă ofertele de peste hotare.

Denis Alibec amână răspunsul

„Am vorbit, mai așteptăm, trebuie să vină un răspuns. Depinde de el. Dacă el dorește și nu are nimic altceva, o să încercăm să-l aducem. Suntem dependenți de prioritățile lui, dar ni-l dorim foarte mult”, a dezvăluit Gică Hagi.

Hagi știe cum poate câștiga în Ghencea: „Nu avem voie să greșim!”

Cu moralul ridicat după ce au bifat primul succes din actuala ediție de campionat, alb-albaștrii merg în Ghencea deciși să facă supriza în meciul de vineri, de la ora 21.00, din etapa a 5-a a Superligii. Iar Gică Hagi știe cum poate Farul să câștige în fața campioanei FCSB, chiar dacă este convins că va fi extrem de greu, indiferent de formula pe care bucureștenii o vor trimite în teren.

Un meci împotriva campioanei este o provocare de la staff până la jucători, suporteri și tot ce înseamnă Farul. Toți ne dorim să facem un meci mare, știm că trebuie să ne depășim din toate punctele de vedere și nu avem voie să greșim ca să putem câștiga.

Adversarul este foarte bun și ne va întinde foarte mult, chiar dacă a jucat marți în Europa și a făcut un meci mare. Are lot, are jucători cu care să-i înlocuiască pe cei care au jucat. Nu avem de unde să știm dacă va fi un avantaj sau dezavantaj. Știu însă că vom întâlni o echipă competitivă, care știe fotbal și face bine ambele faze”, a explicat „Regele”.

În plus, managerul tehnic al grupării de pe Litoral este convins că jocul echipei va crește semnificativ după ce jucătorii transferați în vară vor ajunge la nivelul lor normal.

„În vară am semnat pe care îi cunoaștem foarte bine, care au fost crescuți în casa noastră, cu o mentalitate foarte bună. În timp, cu cât stau mai mult cu noi, cu atât vor juca mai bine și o să-i facem să dea un randament foarte bun”, a spus Gică Hagi.

Per total, un start de campionat foarte interesant. Văd că toate echipele fac față, au loturi foarte bune. Din multe puncte de vedere, crește nivelul de buget. Sper ca și noi, Farul, să facem față și să fim acolo!

Gică Hagi, manager tehnic Farul Constanța

Mihai Bălașa: „FCSB nu ne sperie!”

„Mergem să luăm cele 3 puncte, mai ales că venim după o victorie care ne-a dat moral și de care aveam nevoie ca să ne descătușăm. FCSB are două echipe, un lot foarte numeros și poate să aliniez oricând un prim unsprezece odihnit. Dar nu ne sperie!”, a declarat Mihai Bălașa.

Situația lor este puțin specială, pentru că sunt angrenați și în Europa. Posibil ca din acest motiv să aibă un început mai puțin bun în campionat. Pe noi nu trebuie să ne intereseze parcursul lor de până acum din campionat, ci să mergem acolo și să ne impunem jocul și să obținem victoria. A trecut foarte mult timp de când a fost acolo și este un meci normal pentru mine

Dragoș Nedelcu, mijlocaș Farul

Match Quiz Poli Iași - Dinamo

Te pricepi la fotbalul din Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale și câștigă premiile puse în joc!

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Gheorghe Hagi a vândut iar! „Regele Exporturilor” este noul investitor de la Farul și oferă o sumă importantă: „Nu-mi place fotbalul, dar cred în Hagi!” + Cum arată acum acționariatul
Superliga
Gheorghe Hagi a vândut iar! „Regele Exporturilor” este noul investitor de la Farul și oferă o sumă importantă: „Nu-mi place fotbalul, dar cred în Hagi!” + Cum arată acum acționariatul
Helmut Duckadam a fost operat pe cord deschis » Primele informații: rămâne în spital până cel puțin luni!
Stiri extrasport
Helmut Duckadam a fost operat pe cord deschis » Primele informații: rămâne în spital până cel puțin luni!
Intră CFR Cluj în insolvență? » Ioan Varga are datorii de peste 60 de milioane de euro pe care trebuia să le achite de 6 ani!
Superliga
Intră CFR Cluj în insolvență? » Ioan Varga are datorii de peste 60 de milioane de euro pe care trebuia să le achite de 6 ani!

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (2)
reddog2100
reddog2100  •  07 August 2024, 20:35

Domnule GH. HAGI,va rugam chiar sa-l luati acasa,daca va e asa de drag.Multumim.

OlteanuMarian
OlteanuMarian  •  07 August 2024, 19:57

...sa taiem raul de la radacina ...ca uite unde am ajuns...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează