FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Gică Hagi nu s-a înțeles cu Denis Haruț, dar vrea alt jucător de la FCSB » Salariul rămâne ultimul obstacol

foto: facebook.com/FCSBOfficial
foto: facebook.com/FCSBOfficial

Articol de , - Publicat duminica, 08 septembrie 2024 09:38 / Actualizat duminica, 08 septembrie 2024 14:48

Din informațiile GSP, Gică Hagi (59 de ani) vrea un alt jucător de la FCSB, după ce nu s-a înțeles cu fundașul Denis Haruț (25 de ani) la bani.

După ce l-a vândut pe fundașul Mihai Popescu la FCSB, Farul vrea să aducă un nou apărător. Hagi a încercat transferul lui Denis Haruț de la echipa lui Becali, dar negocierile s-au împotmolit. Fundașul central a avut pretenții financiare prea mari.

Hagi îl vrea pe David Kiki înapoi la Farul

Abia transferat în această vară de la Farul la FCSB, David Kiki a fost tras pe linie moartă de către Gigi Becali și a fost scos și de pe lista UEFA.

Din informațiile GSP, după încheierea negocierilor cu Haruț, o altă variantă pentru Farul este să îl aducă înapoi la echipă pe David Kiki.

Problema care sta în calea transferului este tot cea financiară. Rămâne de văzut dacă cele două părți vor ajunge la un acord.

Ajuns la 30 de ani, David Kiki este cotat cu 1 milion de euro pe Transfermarkt. Până acum a mai jucat la echipele ASM Belfort, Chamois Niort, Stade Brestois, Red Star FC, Montana, Arda Kardzhali și Farul.

Fotbalistul a evoluat la echipa lui Gică Hagi în perioada iulie 2022 - iulie 2024.

Gică Hagi nu s-a înțeles cu Denis Haruț, dar vrea alt jucător de la FCSB » Salariul rămâne ultimul obstacol
David Kiki . Foto: Cristi Preda, GSP

De la începutul sezonului actual, fundașul a jucat doar trei meciuri pentru FCSB. Două dintre partide au fost cu Virtus în turul 1 Champions League, iar ultima a fost în Superligă, cu Oțelul.

Gigi Becali deja a afirmat că el ar vrea să renunțe la David Kiki, însă nu crede că fundașul ar accepta să rezilieze contractul.

De pe lista de Europa a ieșit Kiki și în campionat Chiricheș. Punct. (n.r.- dacă va pleca Kiki) Unde? Să plece câinele de la măcelărie? Eu aș vrea, dar…

- Gigi Becali, finanțator FCSB

Zile pline pentru Gică Hagi

Gică Hagi este extrem de ocupat în finalul perioadei de mercato. Farul este aproape să îl cedeze pe Constantin Grameni (21 de ani) la Rapid.

Gică Hagi nu a fost sâmbătă la meciul echipei de fotbal feminin a Farului din Champions League tocmai pentru că era la București, să negocieze transferul lui Grameni.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Marius Șumudică a intrat în direct și a răbufnit după înfrângerea cu U Cluj: „Nu se poate așa ceva! Nu accept”
Superliga
Marius Șumudică a intrat în direct și a răbufnit după înfrângerea cu U Cluj: „Nu se poate așa ceva! Nu accept”
Ce s-a întâmplat pe gazon imediat după Rapid - U Cluj! Marius Șumudică, împietrit: reacția galeriei la finalul meciului
Superliga
Ce s-a întâmplat pe gazon imediat după Rapid - U Cluj! Marius Șumudică, împietrit: reacția galeriei la finalul meciului
Cristi Săpunaru, după ce Rapid a pierdut cu U Cluj: „Am făcut-o de oaie”
Superliga
Cristi Săpunaru, după ce Rapid a pierdut cu U Cluj: „Am făcut-o de oaie”

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

A urcat pe scena de la Vocea României și nimeni nu și-a dat seama că e fiul legendei sportului românesc


Comentarii (6)
OlteanuMarian
OlteanuMarian  •  08 Septembrie 2024, 15:59

...farul nu prinde play off ul ...sub inteleapta conducere a faraonului ....

In_my_opinion
In_my_opinion  •  08 Septembrie 2024, 15:23
Postat de woody pe 08 Septembrie 2024, 12:47

Dar bagă tu mâna în buzunar și fă echipă. E ușor să comanzi pe banii altuia. Hagi e un fost fotbalist,banii i-a câștigat prin munca .

Măi ciocănitoarea Woody, tu intelegi ceva din ce citești? Sau esti analfabet functional? Eu am zis foarte clar ca Hagi, ca Manager la Farul trebuie sa faca rost de bani pentru bugetul echipei prin atragerea sponsorilor, investitorilor, etc. Asta e menirea lui la club. Nu stii sa faci chestia asta, te lasi de meserie, lasi pe altul sa conduca , tu diar antrenezi, sau vinzi afacerea. Nimeni nu spune sa-si bage banii lui.

woody
woody  •  08 Septembrie 2024, 12:47
Postat de In_my_opinion pe 08 Septembrie 2024, 11:51

Pai Hagi vrea sa le dea jucatorilor salarii de divizia B si are pretentia sa fie zmei in teren... Baga mana mai adanc in buzunar, Gicuța si plateste jucatorii daca vrei performanta... Cu "refuzati la export" sau rezerve eterne pe la alte echipe nu faci treaba.. Nu te mai plange ca nu ai bani. Un manager ( asa cum iti place sa te numeasca presa) e obligat prin fișa postului sa atraga sponsori, investitori, sa faca rost de bani...

Dar bagă tu mâna în buzunar și fă echipă. E ușor să comanzi pe banii altuia. Hagi e un fost fotbalist,banii i-a câștigat prin munca .

Vezi toate comentariile (6)
Comentează