FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Ianis Hagi e perla Ligii 1! Specialiștii de la transfermarkt au actualizat cotele de piață ale fotbaliștilor din România

Articol de - Publicat miercuri, 19 iunie 2019 09:00

Hagi jr conduce clasamentul celor mai valoroși jucători din campionatul nostru, conform noilor cote de piață publicate pe transfermarkt.de. FCSB are însă cei mai mulți jucători în Top 10.

2019 este, fără îndoială, anul lui Ianis Hagi. Cupa României, câștigată cu Viitorul, selecțiile la prima reprezentativă și prezența la Europeanul U21 din Italia, precum și interesul manifestat pentru el de mai multe echipe de top ale Europei i-au crescut considerabil cota de piață.

Salt de 2,5 milioane!

În numai două luni, Hagi jr a urcat de la 3,5 milioane de euro (aprilie) la 6 milioane de euro.

Căpitanul constănțenilor este în acest moment cel mai valoros jucător din Liga 1, conform ierarhiei publicate ieri de cunoscutul site de specialitate transfermarkt.de.

FCSB vs CFR 4-2 

Top 10 nu e dominat, cum s-ar putea crede, de campioana CFR. În timp ce clujenii au doar doi jucători în clasamentul amintit, la fel ca Viitorul și Craiova, partea leului și-a tras-o FCSB. Vicecampioana e lider, cu patru fotbaliști, respectiv Man, Florinel Coman, Florin Tănase și Gnohere.

perla

Șlefuiți de „Rege”

Interesant, șapte dintre jucătorii prezenți în clasament, respectiv Ianis, Băluță, Manea, Cicâldău, Țucudean, Coman și Tănase, au trecut prin mâna lui Gică Hagi, la Viitorul, în diferite perioade de timp. Iar cinci dintre ei, Ianis, Băluță, Manea, Cicâldău, Coman, plus Man sunt prezenți la Europeanul U21 din Italia.

2.000.000 €e suma cu care Viitorul l-a răscumpărat pe Ianis de la Fiorentina, în ianuarie 2018

Hagi înaintea bavarezului Hummels!

Hagi junior este unul dintre jucătorii aflați la mare căutare în această perioadă pe piața transferurilor. Fapt confirmat și de o ierarhie în continuă actualizare publicată pe transfermarkt.de.

Ieri la prânz, numele său a fost la un moment dat cel mai accesat de către vizitatorii site-ului și s-a menținut toată după-amiaza între primele 10 nume căutate de useri. Ianis a luat fața unor jucători mult mai bine cotați, precum Rodrigo (Atletico, 80 milioane euro), Joao Felix (Benfica, 70 milioane) sau Mats Hummels (35 milioane), de la Bayern. 

Citește și:

Lui Boloni nu i-a venit să creadă » Ce a putut să facă elevul lui în minutul 6 al barajului Metz - Saint-Etienne
Stranieri
Lui Boloni nu i-a venit să creadă » Ce a putut să facă elevul lui în minutul 6 al barajului Metz - Saint-Etienne
„Cine este cea mai faimoasă persoană din agenda ta?” » Răspunsul lui Mourinho a stârnit hohote de râs în studio
Campionate
„Cine este cea mai faimoasă persoană din agenda ta?” » Răspunsul lui Mourinho a stârnit hohote de râs în studio
Românul care a refuzat să mai stea în Superliga a semnat și va juca în Europa League: „Am venit să câștig trofee cu acest mare club”
Superliga
Românul care a refuzat să mai stea în Superliga a semnat și va juca în Europa League: „Am venit să câștig trofee cu acest mare club”

Cine stă în poarta României la Euro 2024? Numărul 1 are o mare problemă: „Mă aștept ca Edi să meargă la sigur”

3 MARI întrebări despre selecția lui Edi Iordănescu în apărare: chiar nu exista o alternativă autentică?!


Comentarii (27)
observator_federal
observator_federal  •  19 Iunie 2019, 14:05

Golurile din ce în ce mai multe ale lui Man - cu Malta, din offside cu Craiova, cu piciorul lui Donkor cu Craiova - precum și selecționările regulate îl vor face în scurt timp un fotbalist greu accesibil marilor cluburi... Surprinzător, "Specialiștii de la Transfermarkt” nu au brodit-o deloc cu transferurile din Liga 1 în afară... se potrivesc însă ”la fix” cu interesele lui Gigi și Gică.

alb_rosu_in_vn
alb_rosu_in_vn  •  19 Iunie 2019, 12:57

Jucatorii romani au valori de piata foarte scazute pentru ca nu au reusit sa se impuna la cluburile care i-au transferat. In ciuda infrangerii de aseara contra Romaniei la tineret cu 4-1, pot sa pun pariu ca jucatorii croati se vor transfera mai repede si pe sume mult mai mari decat jucatorii romani. Singurul roman care are o cota buna in acest moment este portarul Ionut Radu, care si-a aratat valoarea in campionatul italian. In rest... Echipa de tineret a Romaniei a aratat ca este o echipa, dar transferurile se fac individual si acolo conteaza valoarea jucatorilor. De-aia zic ca jucatorilor romani le va fi in continuare greu sa se tranfere la echipe mari din afara sau, daca o vor face, transferurile vor fi la preturi scazute. Asta se intampla si din vina zecilor de jucatori transferati in ultimii 20 de ani care au dezamagit, sfarsind prin a se intoarce in Romania, a merge in tarile arabe sau a se lasa de fotbal.

steaua.libera
steaua.libera  •  19 Iunie 2019, 11:51
Postat de klauz pe 19 Iunie 2019, 11:41

Cote complet nereale. Tucudean, da, face 3,5 milioane de euro, dar nu de luat, ci de dat de bunicu' cadou ca sa fie titular... Tucudean nu are nici o treaba cu fotbalul. Vedeti ce a facut cu Norvegia, nimic bine, totul gresit, nici macar o preluare nu poate face, incurca pe toti. De Manea ce sa mai zic, un penibil, nu de azi, de ieri, ci dintotdeauna. Iar Baluta, nu va face fata. E sters si malformat, are labele picioarelor anapoda, nu poate medical. In rest, da, cam astia sunt, mai putin Ianis Hagi care are o cota mult umflata, cam dublu...

Fă-ți tu un site și evaluează mai bine decât transfermakt. Succes!

Vezi toate comentariile (27)
Comentează