FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Sfaturi pentru Edi Iordănescu ca să gestioneze bine relația cu Gigi Becali: „Când te simte slab, te calcă pe cap! Trebuie să-l domini, să-l înveți fotbal”

Edi Iordănescu
Edi Iordănescu

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 august 2021 14:53 / Actualizat sambata, 21 august 2021 15:36

Ionuț Chirilă (55 de ani) a vorbit despre numirea lui Edi Iordănescu pe banca celor de la FCSB și despre modul cum trebuie antrenorul să gestioneze relația cu Gigi Becali, patronul echipei.

Chirilă este de părere că Iordănescu poate lucra foarte bine cu Gigi Becali, doar dacă va ști cum să-i explice finanțatorului lucrurile tehnico-tactice de la echipă.

„Antrenorul care va avea capacitatea să-i explice lui Gigi Becali, chiar să-l antreneze pe el, și să-i demonstreze cu argumente indubitabile că tot ceea-i ce spune pune în practică iar Gigi să vadă că lucrurile stau așa, va duce clar la o liniște deplină pentru a se lucra în condiții normale. 

Dar, e foarte important ca pe Gigi să-l înveți fotbal! Asta va fi misiunea lui. Nu este un lucru pe care să-l consideri un servilism. Lui Gigi îi place fotbalul, îi place să asculte și trebuie să-i spui lucrurile așa cum se vor desfășura”, a spus Chirilă la emisiunea ”Digi Sport Matinal”.

Chirilă: „Gigi este un om cu o inteligență nativă extraordinară!”

Fostul antrenor de la ASA Tărgu Mureș precizează care este principalul obiectiv al unui antrenor venit la FCSB, pentru a putea supraviețui pe banca tehnică.

„Gigi este un om cu o inteligență nativă extraordinară. Când te simte slab, te calcă pe cap! În momentul în care nu ai un limbaj cu el cu care să-l domini și cu care să demonstrezi că știi fotbal și să ai o cultură fotbalistică bogată cu care să-l tempereze, ești curățat! 

A avut atâtea nemulțumiri și atâtea, știind orgoliul lui de a fi numărul 1 în tot ceea ce face, că i-a călcat pe cap. La Steaua (n.r FCSB) s-au adus și jucători nu întotdeauna în baza unei filosofii câștigătoare. 

Primul lucru este ca Gigi să fie antrenat și atunci va fi liniște la FCSB. Trebuie să-l domini din punct de vedere al capacității de cunoaștere și înțelegere”, a mai spus antrenorul.

Citește alte știri despre fotbalul intern:

Ce se întâmplă cu Dario Bonetti după cele 3 înfrângeri consecutive ale lui Dinamo? Mureşan: „Din păcate, plătim toți prin rezultate”

Ionuț Chirilă, atac subtil la adresa lui Marius Șumudică: „Trebuie să ai capacitatea asta”

Citește și:

Neconvocat de către Iordănescu la EURO, a plecat cu soția în Grecia » Imagini senzaționale cu fosta gimnastă
Stiri extrasport
Neconvocat de către Iordănescu la EURO, a plecat cu soția în Grecia » Imagini senzaționale cu fosta gimnastă
Mutare curioasă la Rapid » Șucu l-a adus pe fostul portar al Stelei, care tocmai a retrogradat. Fanii se amuză: „Dar Ionuț Chirilă când vine?”
Superliga
Mutare curioasă la Rapid » Șucu l-a adus pe fostul portar al Stelei, care tocmai a retrogradat. Fanii se amuză: „Dar Ionuț Chirilă când vine?”
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției
Superliga
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (8)
hristo8
hristo8  •  21 August 2021, 16:41

aaam uitat de chirilla... asta la ce antrenor se crede nu a mai antrenat undeva de un deceniu'probabil tot la tuns iarba vrea

grimmpepper
grimmpepper  •  21 August 2021, 16:32
Postat de hristo8 pe 21 August 2021, 16:31

racita vrea sa puna bine cu cici, poate primeste si el un job prin berceni. si daca tunde iarba e ok pt el. yeti si colonelul sau ce e tac-su gelat vor ca cici sa fie nas la nunta. helmut e cum bate vantul, daca poate capata ceva gratis e super. restu... pai restul. au interese personale sa declare asa.. alta intrebare?))

nico intrebare,doar bucuria nemarginita ca in mai putin de 10 luni o sa va desfiintati. desfiintare placuta vitan barzesti. peste 5 ani o sa si uitam ca ati existat vreodata.

grimmpepper
grimmpepper  •  21 August 2021, 16:31
Postat de valentindragobete pe 21 August 2021, 16:04

Sa ajungi sa butonezi atâtea prosti la o ora la care ar trebui sa-ti odihnești capul prin somn, am spus capul si nu neuronu' ca d-asta n-are din dotatrea inițială, trebuie sa fii tare " *** " !

pro88slaule,eu am venit cu lucruri reale,nu cu abureli,spune unde am spus eu ceva neadevarat.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează