FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

EXCLUSIV Fostul fundaș de la Rapid, surprins de revenirea lui Șumudică în Giulești: „Nimeni nu ar fi anticipat, după toate discuțiile”

Poli Iași - Rapid / FOTO: Ionuț Iordache (GSP)
Poli Iași - Rapid / FOTO: Ionuț Iordache (GSP)

Articol de - Publicat luni, 26 august 2024 13:42 / Actualizat luni, 26 august 2024 15:59

Ionuț Rada (42 de ani), fostul fundaș de la Rapid, s-a declarat surpins de numirea lui Marius Șumudică pe banca echipei din Giulești.

Fostul stoper nu se aștepta ca Dan Șucu să îl pună pe Șumudică antrenor, după declarațiile critice date de tehnician în trecut.

Ionuț Rada, surprins de numirea lui Șumudică la Rapid

Ionuț Rada vrea să vadă continuitate la Rapid, dar și maturitate din partea conducerii și a lui Șumudică.

„E incredibil la Rapid, cum de la o zi la alta totul e pe neașteptate, vedeam tot felul de afișe, de scandări, rezultatele care nu conving.

Nimeni nu ar fi anticipat după tot ce s-a declarat, după toate discuțiile, să îl vedem pe Șumudică din nou la Rapid.

Eu mă bucur că a debutat cu o victorie, Rapid venea deja după o serie de rezultate fără victorie, dar mi-aș dori să văd maturitate, la nivelul conducerii tehnice, la nivelul conducerii, la nivel de suporteri.

Entuziasmul este foarte frumos, lucrurile sunt extraordinare atunci când sunt rezultate, însă atunci când nu merg lucrurile se iau decizii foarte drastice și decizii care nu te ajută să ai o continuitate pe termen lung. Asta îmi doresc, cu toate aceste schimbări, cu aceste trei părți importante în dezvoltarea clubului să aibă maturitate în decizii”, a afirmat Ionuț Rada, pentru GSP.

„Este important ca Șumudică să arate că vine cu dorința de a reuși”

„Sunt și eu curios să văd cum va decurge revenirea lui Marius Șumudică. El este un antrenor care transmite foarte multe, un om care a făcut performanțe la Rapid, ca jucător.

Conducerea administrativă a încercat să aducă niște oameni (n.r. Neil Lennon) cu o gândire diferită față de ceea ce este în Europa de Est, dar este destul de greu într-un timp atât de scurt să realizeze lucruri importante, timpul a fost prea scurt pentru el și nu avem de unde să știm ce s-ar putea întâmpla.

E clar că un antrenor ca Șumudică, care știe campionatul României, știe ce înseamnă Rapid, poate că ar fi ajutat (n.r. la început de campionat), dar nu putem știi, este important ca Șumudică să arate că vine cu o altă față, cu o altă maturitate, cu dorita de a reuși, răbdarea este o calitate pe care cluburile din România trebuie să și-o dezvolte”, a mai spus Ionuț Rada, pentru GSP.

Ionuț Rada a fost jucătorul Rapidului în perioadele ianuarie 2004 - ianuarie 2005 și iunie 2005 - iulie 2007. Fotul fundaș a jucat 90 de meciuri pentru echipa din Giulești, în acre a reușit să marcheze patru goluri.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Ce va face Tătărușanu după retragere? Prietenul lui dezvăluie: „E momentul potrivit”
Superliga
Ce va face Tătărușanu după retragere? Prietenul lui dezvăluie: „E momentul potrivit”
Darya, soția selecționerului Rusiei, implicată într-o controversă » Și-a mutat fiicele la școală într-o țară din UE: „Acum sunt acolo!”
Campionate
Darya, soția selecționerului Rusiei, implicată într-o controversă » Și-a mutat fiicele la școală într-o țară din UE: „Acum sunt acolo!”
A venit anunțul mult așteptat! FCSB pune la vânzare pachetele pentru meciurile din Europa League » Cum arată prețurile
Europa League
A venit anunțul mult așteptat! FCSB pune la vânzare pachetele pentru meciurile din Europa League » Cum arată prețurile

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

„N-o spun la modul emoțional!” » Gheorghe Tadici, pe șleau despre Cristina Neagu. A numit 5 capitole la care a excelat și a inclus-o într-un top internațional world-class: „De excepție de la «Mama Natură»”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează