FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Ladislau Boloni răspunde abia acum ofertei lui Becali: "Aş fi venit la Steaua, dacă aveau puţintică răbdare"

Ladislau Boloni, antrenor PAOK Salonic
Ladislau Boloni, antrenor PAOK Salonic

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 iulie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 08 iulie 2011 13:38

Gigi Becali a ratat transferul verii în Liga 1din această vară: aducerea lui Ladislau Boloni pe banca echipei din Ghencea.

Fostul selecţioner a dezvăluit că ar fi fost dispus să accepte oferta Stelei, dacă şefii roş-albaştrilor ar fi avut puţintică răbdare. Fostul selecţioner a spus că ar fi putut depăşi scandalurile avute în trecut cu Gigi Becali şi i-a mulţumit lui Meme Stoica pentru modul în care a purtat negocierile.

"Oferta de la Steaua a fost valabilă doar câteva zile, nu două săptămâni. Puteam ajunge la Steaua dacă cei de acolo ar fi avut puţină răbdare. Vreau însă, pe această cale, să îi mulţumesc lui Mihai Stoica, pentru că a dat dovadă de foarte mult profesionalism în relaţia cu mine.

Mă consider un tip inteligent şi capabil să poată lucra în orice fel de condiţii. Aş fi avut un mod personal de a funcţiona, dar cred că aş fi putut să lucrez chiar şi cu Gigi Becali", a spus Ladislau Boloni pentru săptămînalul Fanatik.

Antrenorul de 58 de ani era contrariat că MM Stoica aşteaptă un răspuns rapid de la el. ”Analizez, calm, o să iau o decizie pînă la sfîrşitul săptămînii viitoare!”, le-a răspuns Boloni steliştilor în momentul în care i-a fost făcută oferta. Tehnicianul n-a refuzat oficial, dar a forţat mîna patronului Gigi Becali, care n-a mai avut răbdare şi l-a adus pe israelianul Ronny Levy în schimb.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Femeia care l-a adus la disperare pe Gigi Becali, încătușată în București: „Se manifesta într-un mod agresiv”
Superliga
Femeia care l-a adus la disperare pe Gigi Becali, încătușată în București: „Se manifesta într-un mod agresiv”
Episod de pomină în cantonamentul echipei de Liga 1: „Săream pe balcon și luam prăjituri. Să vă spun cum păcălea cântarul”
Superliga
Episod de pomină în cantonamentul echipei de Liga 1: „Săream pe balcon și luam prăjituri. Să vă spun cum păcălea cântarul”
Răsturnare de situație cu transferul anunțat de FCSB! Gigi Becali oferă doar jumătate din suma cerută
Superliga
Răsturnare de situație cu transferul anunțat de FCSB! Gigi Becali oferă doar jumătate din suma cerută

Presa din Grecia a rezumat într-un SINGUR cuvânt eșecul lui PAOK cu FCSB din Europa League și a numit omul meciului

Așa se fac schimbările la FCSB! Imagini fabuloase cu Gigi Becali și Mihai Stoica surprinse de reporterul GSP


Comentarii (7)
adi2272
adi2272  •  08 Iulie 2011, 16:34

pentru boloni ar trebui sa fie o onoare ca antreneaza steaua si nu invers...inainte de a fi mare campioana si barcelona a avut sezoane de anonimat.....si imi amintesc cum ii ingropa savicevici intr0un 4-0 cu milan ....erau putini care tineau cu barca pe vremea aia

adi2272
adi2272  •  08 Iulie 2011, 16:36

boloni este ca si ilie dumitrescu...vorbeste din carti dar nu stie ce spune....hai sa nu-l mai catalogam dupa cat a costat costumul de pe el...

totdd
totdd  •  08 Iulie 2011, 15:55
Postat de tristar pe 08 Iulie 2011, 14:30

Am fost unul dintre sustinatorii aprigi ai aducerii lui Boloni la Steaua. Un antrenor destept, asa cum a fost si ca jucator. Un "vitezist" prin excelenta, adica, adept, ca antrenor, al jocului in viteza. Prin acest interviu, lasa loc de "buna ziua" la Steaua, pentru ca, sincer, nu-l vad pe Levi, cu acest lot, sa faca mare branza. Lotzi, te asteptam la Steaua! Nu pot intelege de ce un Boloni sau un D. Petrescu, antrenori cu mare personalitate, nu sunt doriti de patronul Becali?!? ATENTIE, MM! Faceti eforturi si aduceti macar un varf rapid si tehnic. Moraes, Bourceanu si inca un brazilian iute in atac! Altfel, trageti barca pe uscat ca si anul trecut!

tocmai pt ca au personalitate, de aia nu sunt doriti la steaua. gigi vrea numai din aia care sa stea in genunchi in fata lui

Vezi toate comentariile (7)
Comentează