FOTBAL  »  Superliga  »  OFERTĂ

Ofertă spectaculoasă pentru jucătorul dorit de FCSB și Craiova: „ Nu cred că s-a mai întâmplat în istoria fotbalului de aici”

Articol de GSP - Publicat marti, 23 martie 2021 14:01 / Actualizat marti, 23 martie 2021 14:04

Angolezo-elvețianul Cephas Malele este unul dintre cei mai în formă jucători din Liga 1 și este pe lista celor de la FCSB și CSU Craiova.

Atacantul de 27 de ani mai are contract cu FC Argeș până la finalul acestui sezon, iar piteștenii fac eforturi pentru a-l păstra și în sezonul viitor. Jean Vlădoiu, președintele lui FC Argeș, a dezvăluit ce ofertă i-a făcut clubul vârfului cu 11 goluri în acest sezon.

„Va fi o pierdere mare dacă nu va semna cu noi! Este profesionist și este liber să aleagă orice echipă își dorește. Noi i-am făcut o ofertă, din ce știu, foarte bună pentru fotbalul argeșean. Nu cred că s-a mai întâmplat în istoria fotbalului argeșean să facem o ofertă la un asemenea nivel. 

Din punctul nostru de vedere, ne-am făcut datoria față de băiat. Este unul dintre cei mai buni atacanți pe care i-a avut Argeșul în ultimii ani. Ni-l dorim în continuare, dar este numai la latitudinea lui dacă va rămâne în continuare”, a spus Jean Vlădoiu la Pro X.

400.000 de euroeste cota lui Malele pe transfermarkt

VIDEO Viorel Tudose despre telenovela Malele: „Trăim într-o lume în care cuvântul dat nu mai contează”

Citește mai multe știri despre FC Argeș: 

EXCLUSIV Acuze incredibile în „telenovela Malele”! Oficialii lui FC Argeș au izbucnit: „Doi patroni din Liga 1 au fost contactați de impresarul lui”

EXCLUSIV Plătit de clubul mafiei chineze a pariurilor. Dezvăluiri din trecutul lui Malele, atacantul pentru care se bat granzii din Liga 1 + Tratative dure cu impresarii și cât cere jucătorul

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (4)
iosif_
iosif_  •  23 Martie 2021, 14:18

Să meargă la Mimao, ar face un cuplu bun în atac cu sârbul ăla din liga a 4-a elvețiană care plimbă câinii.

abelind
abelind  •  23 Martie 2021, 20:00
Postat de iosif_ pe 23 Martie 2021, 14:18

Să meargă la Mimao, ar face un cuplu bun în atac cu sârbul ăla din liga a 4-a elvețiană care plimbă câinii.

Meștere , totuși parcă e mai cool să plimbi câinii decât să mâni mioarele ...

ciollo
ciollo  •  23 Martie 2021, 16:22
Postat de iosif_ pe 23 Martie 2021, 14:18

Să meargă la Mimao, ar face un cuplu bun în atac cu sârbul ăla din liga a 4-a elvețiană care plimbă câinii.

Iosife, asta ti/a transmis/o sefu' cand erai pe munte?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează