FOTBAL  »  Superliga  »  LIGA 1

Marea sfidare! » Naşu' o dă la întors, Becali refuză să se prezinte la DNA

Sandu a fost audiat timp de 45 de minute
Sandu a fost audiat timp de 45 de minute

Articol de , - Publicat vineri, 08 iulie 2011 00:00 / Actualizat joi, 07 iulie 2011 20:18

Audiat timp de 45 de minute, Mircea Sandu a explicat că subiectul cu mita pentru titlu e o chestie veche ”de trei, patru ani, am auzit-o la un ziarist la o acţiune a unui sponsor”. Surse DNA: ”Va veni şi Dragomir la timpul lui!”.

Licenţe dubioase, comision suspect pe drepturi TV, mită pentru titlu, toate subiectele pentru care fotbalul românesc a ajuns din nou la DNA riscă să cadă în derizoriu. Iar semnalul clar l-a dat ieri preşedintele FRF, care a fost audiat vreme de circa 45 de minute de procurorul Badea de la Anticorupţie.

"Ce măsură să iau? Cu centimetrul?"

Din declaraţia care a aprins vîlvătaia, "Iancu se pregătea să dea pentru titlu un milion şi jumătate de euro la Ligă şi 500.000 la arbitri", n-a mai rămas nimic după confruntarea cu anchetatorii. Asta fiindcă Sandu a dat-o la întors: "Am aflat aceste detalii de la un ziarist care vorbea cu nişte colegi, la o acţiune a unui sponsor al echipei naţionale. Şi s-a întîmplat cu 3-4 ani în urmă, nu are legătură cu ce a spus Becali sau cu domnul Avram. Eu, unul, nu pot să iau nici o măsură pentru că nu am probe. Ce măsuri să iau? Cu centimetrul? Şi să fie clar că eu n-am spus niciodată că s-au dat acei bani!".

DNA insistă pe pista licenţelor dubioase

Iar Naşu' a admis că oamenii de la DNA au insistat pe pista scandalului licenţelor, unde se pare că procurorii deţin deja amănunte numeroase: "Am discutat şi de presiunea la care a fost supus de-a lungul timpului Viorel Duru, atît cu licenţierea Craiovei de acum cîţiva ani, dar şi în legătură cu Timişoara şi Bihorul de acum. Vedem la TAS, săptămîna viitoare. Duru şi avocaţii vor merge acolo să susţină cauza neacordării licenţei".

Tabloul zeflemitor al zilei l-a completat Gigi Becali, care nici măcar nu s-a prezentat la audieri! Surse din DNA au punctat însă că finanţatorul Stelei va fi citat din nou, iar la rînd va veni şeful LPF: "O să sosească şi ora lui Dragomir. Toate la timpul lor!".

"Mie nu a încercat nimeni să-mi ofere mită vreodată. Credeţi că aş mai fi fost pe aici dacă luam vreun ban murdar? Mă terminau şacalii ăştia din fotbal pînă acum, numai dacă acceptam o asemenea discuţie!" (Mircea Sandu, preşedinte FRF)

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Stiri extrasport
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Superliga
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont
Superliga
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (14)
crocodilu2701
crocodilu2701  •  08 Iulie 2011, 13:48

Rezultatul acestor nenumarate scandaluri este acela ca nu ma voi mai uita la nici un meci din campionatul romanesc , voi sta departe de tot acest cacat fara de sfarsit !

ile_calagioale
ile_calagioale  •  08 Iulie 2011, 11:24

Domnilor de la DNA,astia isi bat joc de voi! Va rad in nas!Chiar sunt atat de inteligenti de nu-i puteti prinde?! M-as mira! Dupa cum se exprima..., n-as zice .Vorba lui Mircea Sandu: "Sunt si ei microbisti de fotbal" O tara intrega vede ce se-ntampla si voi nu vedeti, nu depistati nimic. Am speriat si TAS-ul cu atatea nereguli,au inceput sa judece numai pentru noi. Nu sunteti platiti din banii nostri ca sa fiti suporteri de fotbal, ci procurori! V-a ras in nas Mircea Sandu, umilinta mai mare nu se poate . Imi pare rau, dar nu cred ca sunteti profesionisti! V-a decedat diplona-n bujunar,asta e!

unu_oarecare
unu_oarecare  •  08 Iulie 2011, 11:15

ar trebui data o lege care sa pedepseasca si aceste "bombe", ca pe viitor nimeni sa nu mai apara aiurea la tv doar asa ca se numeste sandu, dragomir sau becali. ceea ce fac ei se numeste sfidare nationala si va spun si de ce, un cetatean simplu de pe strada daca ar arunca asemenea "bomba" si nu ar fi dovedita, acel simplu cetatean ar fi imediat saltat. in rromanica se incalca constitutia in orice secunda, deci nu o simpla lege, ci ditamai legea, constitutia. unde este domnilor guvernanti, egalitatea intre cetateni? ("Nimeni nu e mai presus de lege")

Vezi toate comentariile (14)
Comentează