FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

VIDEO Șumudică a ținut să clarifice polemica în care e implicat la Rapid

Marius Șumudică, în timpul meciului Slobozia - Rapid / FOTO: Ionuț Iordache (GSP) +6   FOTO
Marius Șumudică, în timpul meciului Slobozia - Rapid / FOTO: Ionuț Iordache (GSP)

Articol de , - Publicat marti, 24 septembrie 2024, 02:45 / Actualizat marti, 24 septembrie 2024 09:22

Aflat într-o relație încordată cu ultrașii din facțiunea „Original”, cei care au părăsit Peluza Nord și stau separat în stadion odată cu instalarea lui Marius Șumudică, tehnicianul Rapidului a ținut să lămurească polemica în care e implicat.

Partida disputată de alb-vișinii la Clinceni, în compania Unirii Slobozia (2-1), a scos iarăși în evidență raportul mai puțin amical pe care Marius Șumudică îl are la ora actuală cu unul dintre grupurile importante de suporteri, „Original”.

Încă de dinainte de fluierul de start, Marius Șumudică a încercat să-i salute pe ultrașii poziționați de data aceasta la Tribuna a II-a, în dreapta peluzei. Doar că tehnicianul a primit în schimb tăcere din partea zecilor de membri îmbrăcați în tricouri albe, ipostază care a alimentat starea conflictuală dintre cele două tabere.

+1 FOTO

Marius Șumudică, despre relația încordată cu ultrașii care s-au mutat din Peluza Nord: „Să-și rezolve problemele singuri”

Situația s-a ameliorat pe alocuri după fluierul final, când, împăciuitor, Marius Șumudică s-a îndreptat din nou spre grupul respectiv. De data aceasta, cu mai mult succes, suporterii răspunzând în cele din urmă apelurilor antrenorului pe care l-au contestat încă de dinainte ca acesta să se reîntoarcă în Giulești

Șumudică a abordat subiectul la scurt timp după meci:

„Nu este problema mea, este strict problema lor, nu mă interesează. Mi-au strigat numele, i-am salutat, îi iubesc pe toți la fel, sunt unul dintre ei.

Nu fac diferențe, nu am vreun parti-pris cu nimeni, nici nu știu cum sunt brigăzile. Este treaba lor, să-și rezolve problema singuri! Eu am nevoie ca suporterii Rapidului să fie un tot unitar și să fie alături de noi pe Giuleșt și nu numai. Ați văzut și aici ce atmosferă au creat.

Mai departe... Ei sunt niște suporteri pretențioși, pe care trebuie să-i faci fericiți”, a spus Șumudică, la conferința de presă de la finalul partidei cu Slobozia.

Semne de pace după meci?!

La Clinceni, au fost prezenți în tribune 3.500 de spectatori, peste 3.000 dintre ei fiind giuleșteni. Aceștia au cântat pe durata întregii partide, pe două voci. Ultrașii din facțiunea „Original” au stat și de data aceasta separat de Peluza Nord.

Imediat după meci, a urmat o pace mult așteptată în Giulești. Șumudică a mers în fața ultrașilor ostili din grupul „Original”. I-a îndemânat să scandeze împreună. În cele din urmă, suporterii s-au conformat și i-au strigat numele.

În timp ce fotbaliștii au mers către vestiare și spre zona interviurilor, Șumudică a rămas pe gazon și sărbătorit cu galeria.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
„Atunci am turbat!” » Marius Șumudică, SHOW inconfundabil la interviu: „Au ieșit ghioceii, vin cu stropitoarea!”
Superliga
„Atunci am turbat!” » Marius Șumudică, SHOW inconfundabil la interviu: „Au ieșit ghioceii, vin cu stropitoarea!”
Nicușor Dan, anunț de ultim moment despre Arena Națională
Superliga
Nicușor Dan, anunț de ultim moment despre Arena Națională
Dune 3 se poate filma în Anglia! Imagini catastrofale surprinse la arena Plough Lane » Meciul cu Newcastle, amânat
Campionate
Dune 3 se poate filma în Anglia! Imagini catastrofale surprinse la arena Plough Lane » Meciul cu Newcastle, amânat

Gigi Becali a dezvăluit meciul la care va reveni pe stadion » Câți bani a strâns pe biletele din Europa League până acum

Bănel Nicoliță a dezvăluit ce salariu are în Liga 4 din România. Primă uriașă primită la semnătură


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează