FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA

Mircea Sandu nu iartă: Comitetul Executiv al FRF a votat ca Iancu să devină persona non-grata

Marian Iancu, preşedinte Poli Timisoara
Marian Iancu, preşedinte Poli Timisoara

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 iulie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 08 iulie 2011 17:25

Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal a votat astăzi ca patronul Politehnicii Timişoara, Marian Iancu, să devină persona non-grata în fotbalul românesc. Decizia finală va fi luată de Adunarea Generală, înaintea startului campionatului

Doar doi dintre membrii Comitetului Executiv au votat împotriva propunerii lui Mircea Sandu.

Decizia CEx nu a părut să-l deranjeze foarte mult pe finanţatorul bănăţean, care a continuat atacul la adresa şefului FRF: "L-am sunat pe Dragomir dar nu mi-a răspuns. Nu mă interesează foarte tare faptul că am fost declarat persona non grata.

Cît timp va fi Mircea Sandu preşedinte, sper să fie cît mai puţin, totul o să fie o minciună, o perdea de fum. Omul e bolnav, nu se va mai face bine în vecii vecilor. El mă declară persona non grata şi eu îi fac plîngere penală".

Vezi mai jos comunitatul FRF:
"Astăzi a avut loc, la Casa Fotbalului, o nouă şedinţă a Comitetului Executiv al Federaţiei Române de Fotbal, care a hotărât, printre altele:

1. A aprobat, cu 10 voturi pentru şi două împotrivă, solicitarea preşedintelui Federaţiei Române de Fotbal, de a propune Adunării Generale a FRF declararea ca persona non grata a domnului Marian Iancu.

2. A aprobat Convenţia anuală dintre FRF şi LPF pentru sezonul competiţional 2011-2012

3. A aprobat ca, pentru a face un pas spre normalizarea climatului din fotbalul nostru şi de a readuce civilizaţia pe stadioanele din România, jocurile dintre echipele, ce vor fi programate în etapele a 4-a, a 8-a, a 12-a, a 16-a, a 20-a, a 24-a, a 28-a şi a 32-a ale campionatului Ligii I, ediţia 2011-2012, să se dispute, conform unui regulament special, în cuplaj, pe Naţional Arena din Bucureşti.

4. Sub rezerva hotărârii judecătoreşti cu privire la Statutul FRF, a fost aprobat sistemul competiţional pentru Ligile a 2-a şi a 3-a pentru următorii trei ani competiţionali. Pentru a accesa noul sistem, apăsaţi aici"

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
„Atunci am turbat!” » Marius Șumudică, SHOW inconfundabil la interviu: „Au ieșit ghioceii, vin cu stropitoarea!”
Superliga
„Atunci am turbat!” » Marius Șumudică, SHOW inconfundabil la interviu: „Au ieșit ghioceii, vin cu stropitoarea!”
Nicușor Dan, anunț de ultim moment despre Arena Națională
Superliga
Nicușor Dan, anunț de ultim moment despre Arena Națională
Dune 3 se poate filma în Anglia! Imagini catastrofale surprinse la arena Plough Lane » Meciul cu Newcastle, amânat
Campionate
Dune 3 se poate filma în Anglia! Imagini catastrofale surprinse la arena Plough Lane » Meciul cu Newcastle, amânat

Gigi Becali a dezvăluit meciul la care va reveni pe stadion » Câți bani a strâns pe biletele din Europa League până acum

Bănel Nicoliță a dezvăluit ce salariu are în Liga 4 din România. Primă uriașă primită la semnătură


Comentarii (50)
reality
reality  •  09 Iulie 2011, 09:33

eu mai intreb odata, ce inseamna persona non grata in fotbal? Eu cunosc termenul care se aplica in diplomatie si care inseamna ca un ambasador este trimis acasa pentru acte impotriva statului in care este investit sa-si reprezinte tara. deci in fotbal ce este "persona non grata"? Daca mergi cu echipa la care investesti in deplasare te trimit gazdele acasa? Cu ce mandat, cine este imputernicit sa faca asta? Pe baza carei legi organice? Este constitutional asta sau incalca drepturile omului? Deci cine este mai normal? Patroni ca Marian Iancu cu aberatiile lui sau Mircea Sandu cu orgoliul lui cu care se razbuna impotriva timisorenilor si a Timisoarei in definitiv?

joe5
joe5  •  08 Iulie 2011, 23:37

Si Paszkany este persona non grata si nu are treaba cu nimeni, a fi persona non grata inseamna a fi ignorat, este mai bine pt poli, deoarece Iancu va vorbi in calitate de om obisnuit.

t_danc
t_danc  •  08 Iulie 2011, 23:18
Postat de imperator pe 08 Iulie 2011, 22:15

cu totii , nici unul iertat .

BECALI, MIRCEA SANDU, DRAGOMIR, ,MITITELU ETC.

Vezi toate comentariile (50)
Comentează