FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - STEAUA, AZI, 20:45, PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Mirel Rădoi dezvăluie o ofertă substanţială primită de Becali pentru Steaua: "A refuzat 30 de milioane de euro"

Articol de , - Publicat joi, 11 noiembrie 2010 00:00

Mijlocaşul lui Al Hilal spune că naşul său a fost tentat la început să dea curs propunerii venite de la un afacerist rus. S-a răzgîndit însă în numai cîteva zile.

"În vara anului trecut, naşul avea posibilitatea să vîndă Steaua pentru 30 de milioane de euro". Declaraţia îi aparţine lui Mirel Rădoi, care, din Arabia Saudită, lansează o poveste care putea schimba istoria clubului din Ghencea.

Mijlocaşul de la Al Hilal dezvăluie că oferta nu venea din lumea arabă: "Era de la o persoană din Europa. Primul instinct a fost să zică OK. Mă gîndeam că nu va refuza o asemenea propunere, dar a făcut-o! Mi-am dat seama încă o dată că acest club nu e pentru el doar un hobby, ci e viaţa lui. Sigur, a făcut şi greşeli, fără să vrea, dar un om care bagă din buzunarul lui zeci de milioane de euro merită aprecieri".

"Aveam eu atunci nişte nebunii"

Gigi Becali nu s-a sfiit să-l confirme pe finul său: "Mirel ştie exact ce s-a întîmplat, fiindcă a fost primul cu care m-am consultat. Simţeam nevoia unor sfaturi de la oamenii din jurul meu. Mă gîndeam să fac o echipă de la zero. Aveam atunci alte nebunii! M-am răzgîndit însă după un timp. Eu iubesc Steaua şi nu aveam cum s-o vînd!".

Oferta invocată de Becali şi de Rădoi venea de la nişte afacerişti ruşi, implicaţi în industria aluminiului din România. Printre numele vehiculate: Dmitri Pumpyanski, locul 164 în clasamentul celor mai bogaţi oameni din lume, conform Forbes, cu o avere estimată la şase miliarde de dolari.

"Cînd am primit oferta, Mirel mi-a zis: <Naşule, cum să vinzi Steaua? Nu poţi să trăieşti fără ea!>. M-am hotărît pînă la urmă să n-o dau nici pentru o sută de milioane de euro"
Gigi Becali

"Ar fi momentul să plece Bănel"
Rădoi crede că Nicoliţă ar trebui să facă pasul spre un campionat extern: "E un băiat de caracter şi orice echipă şi-ar dori să aibă un jucător cum e el. Ar fi momentul să plece de la Steaua, după atîţia ani în care şi-a făcut datoria faţă de club. Sînt sigur că s-ar găsi o soluţie favorabilă şi pentru Bănel, şi pentru Steaua, astfel încît să fie o afacere bună".

Citește și:

A dezvăluit abia acum: „Să vă arăt ce mesaj mi-a trimis Ronald Koeman, imediat după ce a eliminat România”
Nationala
A dezvăluit abia acum: „Să vă arăt ce mesaj mi-a trimis Ronald Koeman, imediat după ce a eliminat România”
Se schimbă liniile la echipa națională? 5 modificări anticipate încă din toamnă, cu Mondialul la orizont
Nationala
Se schimbă liniile la echipa națională? 5 modificări anticipate încă din toamnă, cu Mondialul la orizont
Dan Petrescu tace și transferă pe bandă rulantă! Achiziția #8 la CFR Cluj » A venit și fundașul-golgheter
Superliga
Dan Petrescu tace și transferă pe bandă rulantă! Achiziția #8 la CFR Cluj » A venit și fundașul-golgheter

„Să fie RĂZBOI!” » Gigi Becali a început să țipe în fața Palatului: „Luni merg cu Rotaru la Burleanu. La școala de securiști le face injecții în cap să creadă că sunt stăpâni!”

Ofertat să semneze cu noua echipă, Ionuț Radu a rămas șocat când a aflat cine îl va antrena!


Comentarii (9)
xstyle
xstyle  •  11 Noiembrie 2010, 13:43

Era mirific un investitor asa bogat. Dar ce sa faci cu jiji.

nickysteaua
nickysteaua  •  11 Noiembrie 2010, 12:11

Eram foarte fericiti daca vindea. Cat va sta jiji n-o sa mai pupam vreu trofeu :(

superstar20
superstar20  •  11 Noiembrie 2010, 11:56

Steaua e viata lui ? Niciodata ! Pentru el Steaua inseamna imagine si bani din Champions League. Daca i-ar pasa un pic de Steaua nu ar mai batjocori-o,nu ar mai tar-o prin atatea scandaluri si ar conduce-o intr-un mod profesionist. Dar a refuzat aceste lucruri cand l-a dat pe MM Stoica afara iar apoi pe Piturca. Steaua nu are nevoie de Becali ci invers,Becali nu ajuta Steaua ci o omoara pe zi ce trece.Mi-e teama ca va fi prea tarziu pana vor realiza toti stelistii.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close