FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mobilizare în rândul „câinilor” » Demersul „interzis” al fanilor lui Dinamo pentru a sprijini echipa în lupta pentru salvarea de la retrogradare

Fanii din Peluza „Cătălin Hîldan” vor face gălăgie pentru favoriți înaintea meciului cu Poli Iași
Fanii din Peluza „Cătălin Hîldan” vor face gălăgie pentru favoriți înaintea meciului cu Poli Iași

Articol de - Publicat sambata, 11 iulie 2020 16:15 / Actualizat sambata, 11 iulie 2020 20:38

Dinamo o întâlnește duminică pe Poli Iași, într-un meci crucial pentru salvarea de la retrogradare. Fanii „câinilor” au pornit un demers pentru a-și îmbărbăta favoriții. Aceasta în ciuda faptului că adunările de peste 50 de oameni sunt interzise.

Într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a Peluzei „Cătălin Hîldan”, fanii notează că la ora 15:30, cu 2 ore și jumătate înaintea meciului, se vor întâlni la Săftica, la baza de pregătire a echipei! Suporterii sunt rugați să vină cu „steaguri, eșarfe, fulare, tot arsenalul”, iar de acolo vor merge împreună către stadionul lui Dinamo, din Ștefan cel Mare.

Vor sold-out la meciul cu Poli Iași

De asemenea, reprezentații Peluzei îi îndeamnă pe fani să cumpere bilete virtuale pentru partida de mâine, pentru a se ajunge la al patrulea meci consecutiv sold-out. Banii strânși vor servi la finanțarea clubului, prin programul socios „DDB”.

Luptăm împreună!

Mâine, duminică, la ora 15:30, cu toții la Săftica! Trăim vremuri grele, istorice, iar fiecare Câine are rolul său extrem de important în această poveste. Haideți s-o transformăm într-una legendară! Aduceți steaguri, eșarfe, fulare, tot arsenalul! Vom merge împreună cu echipa, către Stadionul Dinamo, ca O MARE FAMILIE. Cei care nu puteți ajunge la Săftica, la ora 16:30, ne vedem la intrarea de pe Barbu Văcărescu. NU CEDĂM, CĂINILOR! FĂRĂ SCUZE! Haideți să realizăm și cel de-al 4-lea sold out! Cumparati cât mai multe bilete de aici https://www.bilete.ro/dinamo-bucuresti-vs-politehnica-iasi/ddb-sustine-dinamo-12-iul-2020 și postați-le în comentarii, apoi etichetații pe cei pe care-i provocați să facă la fel ca voi! De asemenea, cei care n-ați făcut-o încă, înscrieți-vă in Programul DDB - http://www.programddb.ro, alăturându-vă celor aproape 8.000 de Câini! Este singura soluție sănătoasă, realizabilă și atât de frumoasă! ÎMPREUNĂ SALVĂM DINAMO!

Publicată de Peluza Catalin Hildan-Dinamo pe Sâmbătă, 11 iulie 2020

Clasament play-out Liga 1

  • Meciul dintre Dinamo și Poli Iași va avea loc duminică, de la ora 18:00, liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe Digi Sport 1, TV Telekom Sport 1 și Look Sport.

Citește mai multe știri despre Dinamo:

DDB preia controlul la Dinamo! Ce urmează la club + ce s-a obligat Negoiță să facă

A plecat de la Dinamo și își caută echipă pe internet! Ce calități și-a trecut în profil

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close