FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Nicolae Badea s-a săturat de huligani: "Ar fi păcat să închidem porţile stadioanelor, Liga 1 ar deveni anonimă"

Suporterii de la
Suporterii de la "Peluza Catalin Hildan" au vazut numai 20 de minute din partida cu Rapid, înainte să fie dați afară de pe stadion

Articol de GSP - Publicat joi, 22 septembrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 22 septembrie 2011 18:06

Obligaţi de Comisia de Disciplină să joace trei meciuri cu porţile închise după incidentele din tribună de la derby-ul cu Rapid, dinamoviştii spun că s-au săturat de comportanmentul suporterilor de la "Peluza Cătălin Hîldan" şi vor să găsească în cel mai scurt timp o soluţie pentru a împiedica huliganii să mai ajungă în Ştefan cel Mare.

Preşedintele CA Dinamo, Nicolae Badea, a spus că fotbalul din Liga 1 nu mai are nici un rost dacă se joacă tot timpul cu porţile închise şi şi-a amintit de duelurile dinainte de 1990, cînd echipele bucureştene jucau în cuplaje pe fostul stadion "23 august".

"Fără spectatori, Liga 1 devine o competiţie anonimă. Ar fi mare păcat să închidem porţile stadioanelor, pentru cine mai jucăm? Mi-e dor de meciurile acelea dinainte de '90 cînd se făceau cuplaje pe 23 august şi toată lumea îşi susţinea echipa în pace", a spus Nicoale Badea la GSPTV.

Oficialul din Ştefan cel Mare nu a uitat nici de meciul din Cupa României, de azi, cînd roş-albiii dau piept cu divizionara secundă Luceafărul. "Sper ca Dinamo să treacă fără probleme, dar vom putea face asta numai dacă vom trata serios adversarul şi competiţia. Ăsta e tot secretul Cupei. Şi sînt sigur că liviu Ciobotariu va trimite în teren un prim "11" care să demonstreze acest lucru".

"Reacţiile lui Răzvan sînt cauzate probabil de conducătorii din Giuleşti"
Nicolae Badea s-a luat iarăşi de Răzvan Lucescu, tehnicianul Rapidului, după ce acesta a declarat că Dinamo face de rîs România prin prestaţiile din cupele europene. "Declaraţiile lui Răzvan Lucescu reprezintă un atentat la adresa clubului Dinamo, dar nu are cum să lezeze imaginea acestei echipe.

Spune cu multă inocenţă că nu se poate abţine, dar asta nu înseamnă că nu trebuie sancţionat. Cum ar fi să lăsăm liber pe unul care nu se poate abţine să depăşească viteza legală şi care mai şi calcă vreo doi-trei oameni? Probabil că are în jurul lui sfătuitori şi şefi care îi generează astfel de reacţii"

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”
Altele
Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”
Motivare șocantă a Înaltei Curți în „dosarul Mario Iorgulescu” » Explicația ștergerii condamnării de 13 ani și 8 luni pentru omor: „Nu a folosit mașina ca mijloc pentru suprimarea vieții”
Special
Motivare șocantă a Înaltei Curți în „dosarul Mario Iorgulescu” » Explicația ștergerii condamnării de 13 ani și 8 luni pentru omor: „Nu a folosit mașina ca mijloc pentru suprimarea vieții”
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Superliga
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (14)
luxes
luxes  •  23 Septembrie 2011, 08:51

si eu sunt suporter dinamovist la tv ,deoarece sunt din provincie, dar cei care ii numesti huligani au sustinut echipa si la greu de atatia ani ,mai ales ca tot greu a fost la dinamo si umilinta externa,cand au deschis si ei ochii si va simtiti in pericol ,gata sunt huligani......nesimtit poti sa fii martalogule

onlymare
onlymare  •  23 Septembrie 2011, 08:15

Domnule badea punetiva si in locul nostru ca suporter nu ganditi ca un investitor dumneavoastra vreti sa iesiti numai in castig noi vrem performanta Ultima bucurie care nea facuto dinamo noua suporterilor ca vou investitorilor va facut lati vandut pe torja si noi suporteri suntem investitori ca platim biletele abonamentele da nemultumirea se manifesta asa cum ati vazut la meciul cu rapid neam saturat sa va injuram nare nici un rezultat

titiduru22
titiduru22  •  23 Septembrie 2011, 03:28

Si noi ne-am saturat de pseudo patroni de club care se tin numai de matrapazlacuri si smenuri. De cand esti la Dinamo nea Nicule echipa asta a mers numai in jos si se pare ca o face ireversibil deoarece tu si cu cei doi gigolo ati furat practic acest brand !!! In ultimii 10 ani Dinamo a facut transferuri in jur de 60 milioane de euro,unde-s banii ??? In fiecare an se incaseaza bani de la televiziuni,sponsori , ceva maruntis pe bilete si din magazinul ala sinistru de la poarta,unde-s banii ??? Sper ca int-o zi sa fiti trasi la raspundere pentru toate hotiile !!!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează