FOTBAL  »  Superliga  »  UTA - RAPID 1-1

Notele GSP după UTA - Rapid 1-1 » Dan Șucu l-a iertat degeaba! Giuleșteanul cu bagajele la ușă a comis-o din nou

Notele oferite de GSP jucătorilor din meciul UTA - Rapid 1-1
Notele oferite de GSP jucătorilor din meciul UTA - Rapid 1-1

Articol de - Publicat duminica, 14 iulie 2024 09:18 / Actualizat duminica, 14 iulie 2024 09:18

UTA și Rapid s-au anulat reciproc, 1-1, la Arad, în prima etapă din Superliga 2024-2025. Partida a fost marcată de reușitele lui Christopher Braun (23'), respectiv George Cîmpanu (60'), dar și de eroarea lui Sebastian Colțescu care a judecat eronat o fază la VAR după ce jocul fusese reluat, ceea ce nu este permis.

Neil Lennon a schimbat sistemul de joc în 3-5-2, aspect ce a influențat prestațiile jucătorilor săi. Andrei Borza a primit nota 4, din partea reporterului GSP pentru evoluția ce i-ar putea aduce finalul în Giulești.

Partizan Belgrad este clubul care se află pe urmele jucătorului iertat pentru escapada din sezonul trecut, de la Iași. Dacă la începutul aventurii era văzut drept un jucător de mare perspectivă, Borza nu s-a ridicat niciodată la nivelul așteptărilor.

De partea cealaltă, chiar dacă a trecut prin reformarea lotului, UTA a fost foarte aproape de victorie și în repriza a doua a arătat unitate de grup.

Notele primite de fotbaliștii celor de la UTA Arad

Robert Popa (7) - Prestație sigură, cu intervenții bune. S-a opus cu brio șuturilor lui Albion Rrahmani și a dat siguranță apărării în multe dintre momente.

Diogo Rodrigues (7) - L-a anihilat pe Jayson Papeau, iar când a urcat în atac i-a pus mari probleme lui Andrei Borza.

Ibrahima Conte (5) - Inexact și instabil. La golul lui Braun nu se coordonează deloc cu colegul din apărare.

Alexandru Benga (6) - A fost expus de Conte, însă nu a ezitat să iasă cu mingea la picior și să caute să dezvolte jocul.

Razvan Trif (6) - Cristopher Braun i-a pus mari probleme și l-a scăpat din marcaj deseori.

Cristian Mihai (7) - Andrei Borza are toate șansele să-l viseze. El e noul Rareș Pop al lui Mircea Rednic. Exploziv, periculos, suficient de tehnic cât să fie decisiv pentru formația sa.

Benjamin van Durmen (6) - A avut rolul de a controla posesia, dar a pierdut dueluri esențiale la centrul terenului.

Valentin Costache (6) - S-a văzut că nu este integrat în echipă. Nu își cunoaște coechipierii, nu s-a conectat cu ei, în schimb a încercat să șuteze când a avut culoar.

Andrej Fabry (6) - Tehnic, a încercat să pătrundă în careul advers. Nu i-a ieșit mereu, dar a avut inițiativa de partea sa.

Eric Omondi (7) - Marchează un gol pe care doar VAR-ul i l-a luat. În prima repriză nu a fost cel mai inspirat. Foarte activ în a doua și dornic să-și ajute echipa. Pe contraatac se simte cel mai bine.

Andrei Dumiter (5) - Putea pivota mai mult și să facă un pressing benefic. A eșuat, astfel că Mircea Rednic i-a oferit doar 45 de minute.

Antrenor: Mircea Rednic (7) - În momentul în care a simțit că echipa sa nu funcționează, nu a ezitat să schimbe. A riscat totul pentru egalare și i-a ieșit. Simte extraordinar jucătorii care dispar din joc.

Au intrat pe parcurs:

George Cîmpanu 46' (8) - Devastator pe partea sa, a evoluat timp de 40 de minute. Agil, pregătit să centreze mereu, cu capul sus.

Raoul Cristea 46' (7) - A fost aproape să înscrie pe final, dar Aioani s-a opus. În minutul 88, Halaf i-a luat locul.

Joao Pedro 46' (5) - Nu s-a regăsit și a dat drumul greu la pase.

Cornel Râpă (86') și Loai Halaf (88') au evoluat prea puțin pentru a fi evaluați.

UTA - Rapid, prima etapă din Superliga / foto: Ionuț Iordache
UTA - Rapid, prima etapă din Superliga / foto: Ionuț Iordache
UTA - Rapid, prima etapă din Superliga / foto: Ionuț Iordache
UTA - Rapid, prima etapă din Superliga / foto: Ionuț Iordache
UTA - Rapid, prima etapă din Superliga / foto: Ionuț Iordache
+45 FOTO

Notele primite de fotbaliștii celor de la Rapid

Marian Aioani (7) - O evoluție de cel mai înalt nivel, salvator în multe cazuri, în condițiile în care apărarea i-a dat bătăi de cap.

Cristian Manea (7) - În linia de 3, ca fundaș central dreapta, a fost solid, deși Filip Blazek, plasat lângă el, a reprezentat un element nou, pe care nu îl cunoaște foarte bine.

Filip Blazek (6) - Stabil pe picioare, deși face pasul greu. Nu evită duelurile unu la unu nici atunci când rămâne fără energie. Ar putea fi un transfer foarte reușit, timpul va cerne.

Paul Iacob (5) - Poate avea scuza că Andrei Borza l-a derutat. La golul egalizator, plasamentul său a dezamăgit. Va dura până se va cunoaște cu Blazek, dacă Lennon nu va muta.

Christopher Braun (8) - Atitudine de lider, de căpitan. A urcat așa cum i s-a cerut și a ținut bine de minge. Capabil să centreze, dar și să apară la gol.

Răzvan Oaidă (6) - Un joc fad, nu a reușit să-și pună în valoare colegii.

Mattias Kait (6) - La fel ca Oaidă, a stat la cutie când Rapid avea nevoie să dezvolte atacul. Nu s-a achitat de toate sarcinile.

Jayson Papeau (6) - A evoluat în flancul stâng de data aceasta și nu a încântat. Haotic, a pierdut mingi importante, chiar atunci când atacanții așteptau să primească.

Andrei Borza (4) - Incapabil să stea în picioare. Nici în atac, nici defensiv. Când a observat că nu poate pătrunde, s-a transformat, de la sine, în al patrulea fundaș. E doar o amintire a jucătorului care zburda cu Gică Hagi pe bancă.

Florent Hasani (5) - Noul antrenor îl vrea un fel de Rrahmani, dar mai muncitor. A fost nevoit să își ia mingea, la construcție nu și-a mai găsit suflul.

Albion Rrahmani (8) - Inteligent, concentrat, pași calculați, s-a lipit de minge. Un atacant peste nivelul Superligii, fiecare meci rămas până la plecare e o bucurie, chiar și atunci când nu înscrie. La Arad, a fost omul cu assist-ul.

Antrenor: Neil Lennon (5) - Nu cunoaște fotbalul românesc, este clar. E de multe ori surprins de lumea din jurul lui și nu acționează. Nu a știut să apere avantajul, în repriza a doua Rapid a scăzut ritmul.

Au intrat pe parcurs:

Micovschi 74' (6) - Introdus pentru a rezolva meciul, s-a ales doar cu aplauze din partea publicului din Arad.

Omar El Sawy 74' (6) - Încercări puține, ezitant. A ratat șansa de arăta că poate fi mai mult decât o rezervă.

Borisav Burmaz (79') a evoluat prea puțin pentru a fi evoluat. La fel și Xian Emmers, intrat în 62' și schimbat în 74'.

Arbitru: Sebastian Colțescu 4; arbitri asistenţi: Daniel Mitruţi 6 și Adrian Popescu 6;

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Rezultat șocant în Liga Națiunilor » Georgia și-a zdrobit adversara, o națională prezentă la Euro 2024: „Fiasco, rușine! Cea mai slabă prestație din istorie”
Campionate
Rezultat șocant în Liga Națiunilor » Georgia și-a zdrobit adversara, o națională prezentă la Euro 2024: „Fiasco, rușine! Cea mai slabă prestație din istorie”
Bănel Nicoliță, impresionat de mutarea de la FCSB: „Va face furori. M-am interesat și eu”
Superliga
Bănel Nicoliță, impresionat de mutarea de la FCSB: „Va face furori. M-am interesat și eu”
Secretele alimentare ale fotbaliștilor dezvăluite de nutriționistul vedetelor din Liga 1 + Motivul pentru care oamenilor obișnuiți le este greu să slăbească
Special
Secretele alimentare ale fotbaliștilor dezvăluite de nutriționistul vedetelor din Liga 1 + Motivul pentru care oamenilor obișnuiți le este greu să slăbească

„Domnule Ion Țiriac, ați primit pensia recalculată?” » Răspunsul miliardarului pentru GSP: „Mi-e rușine să spun! Scuzați-mă...”

Simona Halep și proaspăta soție a lui Ianis au atras toate privirile la evenimentul de la Academia lui Hagi


Comentarii (4)
ienasoiu
ienasoiu  •  15 Iulie 2024, 13:27

Aptopo de Hagi! De ce nu comentează nimeni golul anulat pe nedrept Sloboziei?

ienasoiu
ienasoiu  •  15 Iulie 2024, 13:26

Eu nu știu ce meci a văzut Nistor ăsta. Îi dă 8 lui Braun care în afară de gol nu prea are merite, aproape toate centrările fiind aiurea și de câte ori era forțat la construcție greșea. Nu zic că Borza a jucat bine dar să nu ții cont că golul Rapidului i se datorează în mare măsură... Nu numai Borza a greșit la golul arădenilor. A fost o greșeală în lanț Borza, Braun, Blazek, Iacob și Aioani. Cele mai flagrante Borza și Braun. Și Aioani mi se pare un pic vopsit cu praf de Hagi.

Sportfans
Sportfans  •  14 Iulie 2024, 17:10

Rapid are nevoie de un fundaș central și un mijlocaș de creație! Și asta urgent! Pentru a avea șanse la titlu trebuiesc investiții! Iacob și Oaida sunt verigile slabe!Borza este o cauză pierdută și are inlocuitor in lot deci poate fi un bun lustruitor de bancă!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează