FOTBAL  »  Superliga  »  DEMISIE

OFICIAL Antrenorul unei echipe din lupta pentru play-off și-a dat demisia: "Noi vrem să-i mulțumim"

Articol de GSP - Publicat joi, 17 decembrie 2015 21:25

ASA Tîrgu Mureș a rămas fără antrenor înainte de ultima etapă cu Petrolul, de duminică, de la ora 18:00.

Tehnicianul Cristiano Bergodi și-a dat demisia joi seară, singura sa performanță la vicecampioana României fiind calificarea echipei în semifinalele Cupei României în fața lui ACS Poli Timișoara.

Una dintre variantele plauzibile pentru înlocuirea italianului pe banca lui ASA ar urma să fie Ladislau Boloni, acesta din urmă fiind prezent ca spectator la ultima partidă a tîrgmureșenilor.

"Sînt mai multe motive pentru care domnul Bergodi a luat această decizie. Noi vrem să-i mulțumim pe această cale pentru tot ce a făcut pentru noi. E bine că sîntem în grafic, sîntem în play-off", a spus Bogdan Mara, președintele lui ASA, la Digisport.

Cu doar 15 puncte cumulate în 11 jocuri, Cristiano Bergodi are cel mai slab procentaj dintre toţi antrenorii care au condus ASA-ul după promovarea grupării mureşene din 2014.

Top procentaje ASA: Liviu Ciobotariu - 74, 5% puncte cîştigate, Cristi Pustai 62,5 % puncte cîştigate, Adrian Falub - 55,5 % puncte cîştigate, Vasile Miriuţă - 51, 5% puncte cîştigate, Cristiano Bergodi - 45,5 % puncte cîştigate.

Demiși / demisionari (15):

Bogdan Vintilă (et. 6), Dan Alexa (et. 8), Tibor Selymes (et. 8), Marius Baciu (et. 9), Leo Grozavu (et 10), Vasile Miriuță (et. 11), Flavius Stoican (et. 11), Cornățeanu Mugurel (et. 12), Daniel Pancu (et. 13), Eusebiu Tudor (et. 15), Cornel Țălnar (et. 18), Mirel Rădoi (et. 19), Nicolae Dică (et. 20), Francisc Dican (et. 21), Cristiano Bergodi (et. 22).

Special:

Sorin Cârțu – director tehnic la CSU - a plecat la finalul rundei a 9-a.
Massimo Pedrazzini – antrenor principal în acte la Steaua, a demisionat la finele etapei a 9-a.
Mircea Rădulescu - antrenor principal în acte la FC Voluntari,a demisionat la finalul etapei a 13-a, împreună cu Daniel Pancu.
Dumitru Dumitriu – antrenor principal în acte la Steaua, a părăsit postul alături de Dică, la finele rundei a 20-a.
Dan Matei – antrenor principal in acte la CFR, a părăsit postul alături de Francisc Dican, cel care s-a ocupat de pregătirea echipei, la finele rundei a 21-a.

14 meciuri
a condus-o Bergodi pe ASA (5 victorii, 6 egaluri, 3 înfrîngeri)

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Stiri extrasport
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Superliga
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont
Superliga
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (7)
1455370071422773
Mihaela Racu  •  18 Decembrie 2015, 09:44

Chiar lau crezut *** Bergodi a vazut ce era de vazut JUCATORI jucau dupa cum aveau chef BANI tufa Nustiu cum jucatorii mai stau pe acolo

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

travka
travka  •  18 Decembrie 2015, 08:51

pai dupa ce o sa aresteze toata primaria din satul targhiu miuriues echipa de fotbal se va desfiinta, de fapt nici nu trebuia sa exista vreodata

khal_37
khal_37  •  18 Decembrie 2015, 01:57

Noi ne bucuram ca va desfiintati...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează