FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - RAPID 1-0

Măsura de urgență gândită de Neil Lennon: „Vom vedea zilele viitoare!”

Articol de - Publicat marti, 30 iulie 2024 09:21 / Actualizat marti, 30 iulie 2024 09:21

După un start ratat de sezon, două egaluri și o înfrângere, Neil Lennon e gata să ia măsuri. Și anunță că ar putea schimba sistemul de joc în perioada următoare.

După 0-1 cu Petrolul, în a treia etapă din Superligă, Neil Lennon a spus în repetate rânduri că echipa lui merita să câștige meciul, având în vedere numărul de ocazii. Iar la conferința de presă a transmis că vrea să schimbe stilul de joc, ceea ce ar putea aduce un nou sistem tactic.

Neil Lennon ia în calcul să schimbe tactica la Rapid

„Trebuia să câștigăm azi! Am dominat jocul, dar am ratat ocazii din care se putea înscrie cu ușurință. În plus, am încasat foarte ușor un gol. Una peste alta, a fost o seară neagră. Trebuie să ne îmbunătățim la toate capitolele. Poate chiar trebuie să schimbăm modul în care jucăm. Nu știu. Vom vedea zilele acestea.

Am discutat cu jucătorii și le-am spus că ne va fi foarte greu dacă nu profităm de șansele pe care le avem și lăsăm adversarul să marcheze goluri ușoare. Trebuie să fim mai buni, trebuie să avem mai multă calitate și creativitate. Petrolul s-a apărat, iar noi nu am putut marca. Asta s-a întâmplat în toate meciurile. Ratăm din situații clare și trebuie să corectăm asta. Ați văzut ce șanse am ratat în acest meci? Au fost ocazii clare.

Am dominat jocul, dar nu am profitat de ocazii. Golurile schimbă soarta jocului, dar nu reușim să marcăm. Eu am în continuare încredere în atacanți. Dar trebuie să fim mai nemiloși în fața porții. Trebuie să încep să aduc rezultate pentru fani și pentru patron, care a avut încredere în mine. Avem nevoie de victorie”, a spus Neil Lennon la conferința de presă.

Întrebat ce ar însemna o „schimbare în stilul de joc”, Neil Lenon a declarat că: „Poate fi vorba de o nouă tactică. Poate devenim o echipă de contraatac, cu o tranziție bună, în loc să fim o echipă de posesie. Nu știu încă. Vom vedea ce vom face, pentru că nu trebuia să pierdem. E nevoie de un declic”.

Nu sunt încântat de arbitraj. Nu ați văzut ce s-a întâmplat după golul anulat Petrolului? Ei au venit la banca noastră, ceea ce nu se face. Mă așteaptam ca arbitrul să ia măsuri. Ce credeți că se întâmpla dacă făceam eu asta? Luam roșu! Arbitrul m-a șocat cu deciziile lui.

– Neil Lennon

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Șumudică nu se joacă: trei plecări dintr-un foc de la Rapid! Viorel Moldovan a făcut anunțul: „Au plecat deja, el va fi împrumutat”
Superliga
Șumudică nu se joacă: trei plecări dintr-un foc de la Rapid! Viorel Moldovan a făcut anunțul: „Au plecat deja, el va fi împrumutat”
Simona Halep, oprită în conferință de Ion Țiriac: „Nu spune! E ilegal, dragă!” » A urmat un moment comic: „Aoleu, da!”
Tenis
Simona Halep, oprită în conferință de Ion Țiriac: „Nu spune! E ilegal, dragă!” » A urmat un moment comic: „Aoleu, da!”
A bătut palma cu Mihai Rotaru! Supertransfer la Universitatea Craiova
Superliga
A bătut palma cu Mihai Rotaru! Supertransfer la Universitatea Craiova

„Domnule Ion Țiriac, ați primit pensia recalculată?” » Răspunsul miliardarului pentru GSP: „Mi-e rușine să spun! Scuzați-mă...”

Simona Halep și proaspăta soție a lui Ianis au atras toate privirile la evenimentul de la Academia lui Hagi


Comentarii (17)
mafa
mafa  •  31 Iulie 2024, 14:46
Postat de ionica007 pe 30 Iulie 2024, 09:57

Accidente se intampla, una peste alta Rapidul nu a jucat rau, au o echipa frumoasa, din pacate pentru ei nu au marcat... Alta era soarta meciului daca in loc de ''bara'' se scria ''gol''...:) Campionatul abia a inceput, trebuie liniste si rabdare...

Mediocrii nu înțeleg că a alerga cu cap nu este același lucru cu a alerga bezmetic !!!....nici un jucator român nu va avea loc la o echipă cu pretenții din campionatele mari daca practică acest fotbal inutil si negândit.

lefter_popescu
lefter_popescu  •  31 Iulie 2024, 12:40
Postat de QED777 pe 30 Iulie 2024, 11:30

Neil nu are cum să stea încă 3 luni la Rapid înseamnă ca sezonul va fi ratat. Oricum la următorul eșec va mai primi un croșeu de bicicletă.

Amice, asta e cusurul tău...gândești mărunt!

Unomfoartesimplu
Unomfoartesimplu  •  30 Iulie 2024, 16:53

Nu cerd ca sistemul de joc e problema, ci sistemul de dormit. Schimbati saltelele cu unele care nu provin de la patron si sa vedeti ce bine vor juca; basca odihniti!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează