FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Piţurcă nu a avut ochi pentru Chiricheş: "Nici nu a vrut să audă de el" » Suma modică pe care trebuia s-o plătească

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 august 2013 00:00 / Actualizat vineri, 09 august 2013 10:57

Victor Piţurcă este recunoscut că promovează jucători tineri şi talentaţi, dar nu a avut ochi şi pentru Vlad Chiricheş, fotbalist care a avut ofertă de transfer pentru 8 milioane de euro.

Benone Lazăr, fostul patron de la Internaţional Curtea de Argeş a povestit cum Piţurcă a refuzat să-l achiziţioneze la Steaua în urmă cu mai mulţi ani. Totul s-a întîmplat cînd jucătorii argeşenilor au ajuns la Pandurii. Pînă la urmă Chiricheş a ajuns la Steaua în schimbul a 800.000 de euro, roş-albaştrii plătind încă 500.000 de euro în această săptămînă.

"Cînd am parafat înţele­gerea cu Pan­durii, toţi ju­cătorii mei au semnat cu ei, mai puţin Nis­tor, Chiricheş şi Voiculeţ. Nu mai aj­ungeau banii domnului Condescu şi pentru ei!

Deci Chiricheş a fost liber de contract trei zi­le, de sîmbă­tă pînă luni, cînd a semnat cu Pandurii. Eu în tot acest timp am insistat foarte mult cu Piţurcă şi cu Florin Marin să-i duc pe jucători la Steaua. Voi­culeţ chiar a fost în probe cîteva zile, iar Nistor era no name la acea vreme. Pe Voiculeţ ceream 50.000 euro, plus diferen­ţa pînă la 200.000 euro, dacă juca şi dacă îi plăcea de el. Iar pe Chiricheş îl dădeam la fel de ieftin, în aceleaşi condiţii, pentru că am văzut că cei de la Pandurii, Con­descu şi Pîrvu­lescu, sînt oameni duplicitari, şi eram dispus să fac orice să nu-i mai dau şi  pe aceşti trei jucători, pentru că am văzut că ei vor să mă păcălească.

Însă de Chiricheş nici nu prea a vrut să audă Piţi! Singurul care a vrut să audă a fost Dinu Vamă, care dădea 200.000 euro pe el, dar mi-i dădea cu ţîrîita şi nu prea mi-a convenit. Aşa că Chiricheş a ajuns pînă la urmă la Pandurii, asta şi la dorinţa fotbalistului şi a mamei lui, care au ţinut să meargă acolo, după antre­no­rul Ionuţ Badea", a spus Lazăr pentru Curier.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Dune 3 se poate filma în Anglia! Imagini catastrofale surprinse la arena Plough Lane » Meciul cu Newcastle, amânat
Campionate
Dune 3 se poate filma în Anglia! Imagini catastrofale surprinse la arena Plough Lane » Meciul cu Newcastle, amânat
Gigi Becali a scos azi 900.000 de euro din buzunar: „Am închis-o cu el, gata!”
Superliga
Gigi Becali a scos azi 900.000 de euro din buzunar: „Am închis-o cu el, gata!”
FCSB a luat decizia în cazul lui Târnovanu! Ce se întâmplă cu portarul după gafa din meciul cu Petrolul
Superliga
FCSB a luat decizia în cazul lui Târnovanu! Ce se întâmplă cu portarul după gafa din meciul cu Petrolul

Gigi Becali a dezvăluit meciul la care va reveni pe stadion » Câți bani a strâns pe biletele din Europa League până acum

Bănel Nicoliță a dezvăluit ce salariu are în Liga 4 din România. Primă uriașă primită la semnătură


Comentarii (27)
stelist1986
stelist1986  •  09 August 2013, 16:21

Bine ca nu-i reproseaza lui Piturca ca nu l-a vazut la juniori , ca-l lua gratis. Cati ani avea atunci Chiriches si ce putea sa faca el la Steaua , sa stea prin tribuna? Normal ca dupa 2-3 ani de Liga1 a fost alt jucator si tot Piturca la vazut si l-a adus la nationala. Si Iancu a fost la Steaua si a plecat gratis si dupa doi ani au dat 500.000 pe el. Dar era alt jucator dupa doi ani.

salaaurel
salaaurel  •  09 August 2013, 13:48

Ce știe barbugiul ce-i valoarea,când juca la Steaua era un părăsit dus in spate de ceilalți colegi niciodată n- a avut valoare ,cred ca nici ca om n-are valoare .

carton
carton  •  09 August 2013, 13:23
Postat de gicarijakone pe 09 August 2013, 12:43

Parca i-a dat un gol si lui Chelsea, la Londra.

Pff!Asta e marea dragoste?Ati uitat de unul din cele mai frumoase momente ale voastre?Auzi parca....Si ala a fost singurul vostru gol in acel meci si tot nu il tii minte...Tipic!

Vezi toate comentariile (27)
Comentează