FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - RAPID 1-2

Marius Șumudică: „Nu se poate așa ceva!” » Ce l-a nemulțumit la Iași

Marius Șumudică/ foto Ionuț Iordache (GSP)
Marius Șumudică/ foto Ionuț Iordache (GSP)

Articol de - Publicat sambata, 24 august 2024 00:41 / Actualizat sambata, 24 august 2024 11:00

Poli Iași - Rapid 1-2. Marius Șumudică a revenit după 13 ani pe banca giuleștenilor, iar la finalul partidei din Copou a analizat prestația noii lui echipe.

Șumudică a declarat că e „și fericit, și supărat”. Antrenorul Rapidului a fost nemulțumit de faptul că jucătorii lui au ratat ocazii mari la 2-0, iar Poli Iași putea să egaleze pe final. A fost, în schimb, bucuros pentru victorie și pentru susținerea fanilor din timpul meciului.

Ce a declarat Marius Șumudică, imediat după Iași - Rapid

„Un teren greu, stadion plin. Sunt două lucruri pe care vreau să le spun. Le mulțumesc jucătorilor, veneau după multe semieșecuri și eșecuri. Eu puteam doar să lucrez la mentalul lor. Sunt și bucuros, și supărat, nu se poate să nu închizi jocul, să tremuri până la final. Trebuie să fim mai concentrați!

Țin să mulțumesc și publicului, oamenilor care au venit de la București, dar și celor de aici, din Iași. Țin să-i mulțumesc și fostului antrenor, chiar dacă nu a avut rezultatele la care se aștepta lumea și a fost primit cu ostilitate. Eu țin să-i mulțumesc, fără ironie! Eu știu ce înseamnă să fii antrenor străin”, a declarat Șumudică, la Digi Sport.

Șumudică: „Trebuia să omorâm meciul”

„Și azi am avut blocaj mental. La 1-0 am făcut un pas în spate. La 2-0 nu am omorât meciul. Nu am avut atâtea ocazii în toate meciurile. Nu se poate să ai atâtea ocazii și să nu marchezi!

Trebuia să facem 3-0. Iași e echipă grea, nu degeaba a câștigat cu FCSB și a făcut egal cu Dinamo”, a mai spus Șumudică.

Ce a declarat Marius Șumudică despre Săpunaru

„Săpunaru a făcut injecții, a jucat cu inima. Încerc să-l recuperez. Nu doar lui i-am dat încredere. Eu îi iubesc pe toți. Suntem o armată, eu răspund. Nu pot juca toți, sunt 26 de jucători, dar avem nevoie de toți. Cei care nu joacă sunt importanți, îi antrenează pe cei care joacă.

Eu știam ce înseamnă Săpunaru pentru Rapid, să faci injecție și să joci înseamnă sacrificiu”, a declarat Șumudică despre Săpunaru.

Șumudică: „Mai facem transferuri”

Petrila a fost senzațional, Rareș Pop foarte bun. Sunt bucuros și fericit, am venit acasă și am reușit să câștig. E victoria băieților, nu a mea, doar le-am dat speranța că pot mai mult. Cu siguranță mai facem transferuri, dar momentan nu m-am gândit. Nu e momentul, trebuie să mai și renunț la unii jucători, avem lista plină.

- Marius Șumudică, antrenor Rapid

Match Quiz Dinamo - Universitatea Craiova

Ești expert în fotbalul intern? Plasează gratuit predicțiile tale și câștigă superpremiile puse în joc!

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Victor Pițurcă e convins că FCSB a greșit grav cu transferul lui Daniel Bîrligea: „Cum să dai două milioane pe el?”
Superliga
Victor Pițurcă e convins că FCSB a greșit grav cu transferul lui Daniel Bîrligea: „Cum să dai două milioane pe el?”
FCU Craiova a câștigat acasă, dar a încheiat meciul din Liga 2 în huiduielile asistenței. Secvențele din final i-au scos din sărite pe fani
Liga 2
FCU Craiova a câștigat acasă, dar a încheiat meciul din Liga 2 în huiduielile asistenței. Secvențele din final i-au scos din sărite pe fani
În seara în care Cristina Neagu și-a anunțat retragerea, Dinamo a câștigat lejer la debutul în Liga Campionilor
Handbal
În seara în care Cristina Neagu și-a anunțat retragerea, Dinamo a câștigat lejer la debutul în Liga Campionilor

„Mi-a spart o vioară Stradivarius în cap!” » Giovanni Becali, dezvăluire ca-n filme: „Avea fiecare câte un cuțit la gât!”

Gafă INCREDIBILĂ a președintelui Klaus Iohannis la ceremonia de decorare a sportivilor medaliați la Jocurile Olimpice și Paralimpice de la Paris! A citit greșit de pe foaie


Comentarii (7)
legio.sud
legio.sud  •  24 August 2024, 09:47

Portarul le-a câștigat meciul , restul este vrăjeală a la Șumilică , auzi la el le-a frecat menta și s-au blocat mental !!!!

pierpatrat01
pierpatrat01  •  24 August 2024, 09:05

De văzut şi celelate flori, dacă o să fie. Oricum, doar cu prima nu miroase a primăvară !

sughibughi
sughibughi  •  24 August 2024, 07:41

sumudica plangaciosu

Vezi toate comentariile (7)
Comentează