FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA - ASTRA 2-2

Poli Timişoara a remizat cu Astra după ce a fost condusă cu 2-0

Foto: Adrian Piclisan +9   FOTO
Foto: Adrian Piclisan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 aprilie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 06 aprilie 2011 19:28

Timişoara s-a împiedicat pe terenul propriu, obţinînd un egal în faţa prahovenilor de la Astra, scor 2-2.


Astra a dominat prima repriza a disputei de pe Dan Păltinişanu şi a deschis scorul prin Miranda, în minutul 17. Fostul atacant dinamovist a reluat în poarta lui Pantilimon, din 2 metri, ridicînd în picioare banca ploieştenilor. Chiar dacă a mai avut ocazii pînă la finalul primei reprize, oaspeţii au intrat la cabine cu un avantaj minim, avînd să majoreze rezultatul în minutul 63, atunci cînd N'Doye a marcat din penalty.

Timişoara nu a renunţat la luptă şi Zicu a înscris primul gol al timişorenilor, dintr-o lovitură de pedeapsă, în minutul 73. Acelaşi mijlocaş a demonstrat încă o dată că nu degeaba este unul dintre cei mai iubiţi jucători din Banat, pasîndu-i excelent lui Zăgrean, care a restabilit egalitatea, cu 10 minute înainte de fluierul final.

Chiar dacă a devenit lider, cel puţin pînă la finalul meciului dintre Oţelul şi Vaslui, Timişoara a ratat şansa de a-şi trece în palmares încă o victorie, rămînînd echipa neînvinsă în acest sezon de Liga I. Poli şi Galaţi sunt în acest moment la egalitate de puncte, timişorenii avînd un avantaj în dreptul golaverajului.

Dusan Uhrin şi Tibor Selymeş au aliniat următoarele echipe:

Poli: Pantilimon - Helder, Cisovsky, Luchin, Ignjatijevici - Zicu, Bourceanu, Alexa, Curtean - Magera, Axente
Rezerve: Taborda, Tameş, Burcă, Nikolici, Zăgrean, Rocha, Scutaru

Astra: Grigore - Măţel, Ov.Mihalache, L.Goian, Junior Morais - Strătilă, N'Doye, Takayuki, Tigoianu - Budescu - Miranda
Rezerve: Miron, Oprsal, Croitoru, Tigăşanu, Fatai, Rusu, Stan

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
În direct la TV, Gigi Becali l-a întrerupt pe George Simion, partenerul lui din AUR: „Chiar vreau să anunț chestia asta!”
Superliga
În direct la TV, Gigi Becali l-a întrerupt pe George Simion, partenerul lui din AUR: „Chiar vreau să anunț chestia asta!”
Gyor a suferit a doua cea mai drastică înfrângere din istorie în Liga Campionilor la handbal feminin
Handbal
Gyor a suferit a doua cea mai drastică înfrângere din istorie în Liga Campionilor la handbal feminin
Patronul din Superliga confirmă despărțirea de antrenor: „Când am văzut asta, era să scap telefonul din mână!” + Culisele iminentului „divorț”
Superliga
Patronul din Superliga confirmă despărțirea de antrenor: „Când am văzut asta, era să scap telefonul din mână!” + Culisele iminentului „divorț”

5 declarații ȘOC ale lui Constantin Anghelache, securistul „Eftimie Gelu”, cel care a adus Amigo în România: „Ceaușescu a refuzat să creadă în realitatea pe care i-au transmis-o nemții”

„Preluarea Stelei a fost o șmecherie!” » „Cârcotașul” Mihai Găinușă, dezvăluiri în GSP: „Când l-am văzut pe Zmărăndescu, m-am gândit: «Gata, asta e, îmi rupe o mână»”


Comentarii (102)
mdk80
mdk80  •  06 Aprilie 2011, 23:57

si da..jocul nostru e slab, nedemn de o campioana... dar sa vedem care echipa are joc demn! si l-a avut si pe tot parcursul campionatului..

flava
flava  •  06 Aprilie 2011, 23:31

Oricum ca sa tragem o concluzie: Poli este cea mai buna echipa din tara la ora actuala, singura neinvinsa din campionatul Romaniei si foarte important, care nici nu face aranjamente, deci nu da spaga, de aceea este furata. Pe deasupra a castigat cele mai multe derbiuri si are cel mai bun golaveraj. Daca nu va fi lasata sa castige campionatul si se va recurge in continare la aranjamente de acest gen (vezi ultimele 3 meciuri ale lui Poli), atunci fotbalul romanesc va avea de pierdut pt ca v-a fi reprezentat in Europa de o echipa mai slaba care se va face de ras......

flava
flava  •  06 Aprilie 2011, 23:23

Numai cine nu vrea sau e prost nu isi da seama ca Poli a fost furata in mod clar si bine organizat. Nu are rost sa mai enumar aici infractiunile din ultimele 3 meciuri, dar concluzia este ca cineva (unul sau mai multi infractori) cu putere si bani a pus totul la cale. Se pare ca in Romania daca nu furi sau nu dai spaga nu poti sa castigi (valabil in fotbal si in alte domenii). Este nevoie stringenta de o noua revolutie care sa ne readuca pe drumul cel bun...

Vezi toate comentariile (102)
Comentează