FOTBAL  »  Superliga  »  ROMÂNIA

Previziune sumbră pentru Liga 1: "În următoarea perioadă, două cluburi se vor retrage"

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 ianuarie 2017 20:10

Dumitru Dragomir, fostul șef al LPF, spune că în următoarea perioadă două cluburi se vor retrage după ce își vor lua banii din drepturile de televizare.

"Nu se va termina campionatul cu 14 echipe. După ce iau banii din drepturile de televizare două echipe se vor retrage. ASA, Poli Timișoara sau Pandurii Târgu Jiu sunt printre echipele care se pot retrage după ce iau banii din drepturile de televizare. Nu mai interesează pe nimeni sportul.

Mai există Federație și Ligă? Sunt de doi ani acolo, au făcut și ei ceva? Măcar un proiect de lege să facă, n-am văzut nimic. S-au dus să se certe cu miniștrii, cu cineva pentru sport?", a declarat Dragomir la TV Digi Sport.

"Ne vom ruga de echipe din Liga a 3-a să vină în Liga a 2-a! Veți vedea! Nu mai are nimeni bani, nu mai ai nici de unde să furi"
Dumitru Dragomir

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Reacția fotbalistului luat de guler de Dorinel Munteanu: „Suntem obișnuiți!”
Superliga
Reacția fotbalistului luat de guler de Dorinel Munteanu: „Suntem obișnuiți!”
Dinamo poate pierde 1 milion de euro » Ultimele informații despre acest caz care le dă fiori „câinilor”
Superliga
Dinamo poate pierde 1 milion de euro » Ultimele informații despre acest caz care le dă fiori „câinilor”
Neil Lennon a semnat » Unde s-a angajat la o lună după despărțirea de Rapid
Campionate
Neil Lennon a semnat » Unde s-a angajat la o lună după despărțirea de Rapid

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (9)
para.para
para.para  •  13 Ianuarie 2017, 23:33

S-a saturat lumea de cand aceasta hartie de sport ii tot canta prohodul lui Pandurii si aia n-au nici o treaba. Fara bani fac deplasarile si mai si castiga pe terenul adversarelor, dar ei se tot destrama.

1532400640404110
Viorel David  •  13 Ianuarie 2017, 22:22

Cand *** scapam de astfel de 'surse' ori 'oracole' gen dragomir sau tudorel tuica stoica? daca va faceti cele 4 randuri din articole pe baza acestor epave, e jale mare.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

agentul0007
agentul0007  •  13 Ianuarie 2017, 22:07

Numai ai de unde fura ,auzi declaratie pe dragomir .pai de unde daca a-ti luat voi tot . din cauza voastra a ajuns aici fotbalul din romania ,a-ti lasat sa se adune datorii de mil de euro doar sa ramaneti voi sefi la frf si lpf . iar legile din romania le permit sa stearga datoriile prin insolventa

Vezi toate comentariile (9)
Comentează