FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Aproape de oficializare » Rapid va avea un nou antrenor sezonul următor: „Am promis!”

Dan Șucu și Daniel Niculae +23   FOTO
Dan Șucu și Daniel Niculae

Articol de - Publicat marti, 30 aprilie 2024 09:40 / Actualizat marti, 30 aprilie 2024 09:50

Rapid a pierdut și meciul cu Universitatea Craiova, scor 1-2, pe teren propriu, în etapa #7 din play-off, iar spiritele sunt extrem de agitate în Giulești. Bogdan Lobonț (46 de ani) are două eșecuri și un rezultat de egalitate din postura de tehnician. Obiectivul e compromis. Mai mult ca sigur nu va continua pe banca giuleștenilor în stagiunea următoare.

Cu trei etape înainte de finalul sezonului, giuleștenii sunt fără victorie în play-off. Mai mult decât atât, au șase înfrângeri și un singur rezultat de egalitate, iar Bogdan Lobonț are șanse mari să rateze principalul obiectiv impus de Dan Șucu, calificarea în cupele europene.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului
RAPID - CSU CRAIOVA 1-2
„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Șucu i-a promis lui Lobonț că rămâne doar dacă Rapid prinde Europa » Test picat

Dan Șucu, patronul giuleștenilor, anunța pe 16 aprilie că a găsit antrenor pentru Rapid. L-a lăudat atunci pe Bogdan Lobonț pentru calitățile pe care le are, a explicat faptul că are Coverciano și va conduce echipa până la finalul sezonului.

Mai mult decât atât, i-a făcut și o promisiune publică. A anunțat faptul că va rămâne în contextul în care va califica echipa în cupele europene. La două săptămâni distanță de la acel moment, Rapid a pierdut și meciul cu Universitatea Craiova, a rămas pe locul 5, cu 29 de puncte, la 8 de CFR Cluj, ocupanta locului 3, ultimul care ar asigura prezența în cupele europene, cu 3 etape înainte de final, iar mai mult ca sigur Șucu va numi un alt tehnician în sezonul viitor.

Promisiunea noastră fermă pentru Lobonț și staff-ul lui este că ei vor continua dacă îndeplinesc obiectivul, prezența în Europa.

Lobonț are Coverciano, a mai antrenat, are cunoștințe vaste de fotbal și cunoaște foarte bine clubul, este unul dintre cei mai apreciați români din fotbal în Italia, are relații extraordinare

- Dan Șucu, pe 16 aprilie

Rapid ar putea rata matematic Europa chiar etapa viitoare. Merge pe terenul lui CFR Cluj, iar în cazul unui rezultat negativ, va rata obiectivul impus de conducere în acest sezon, unul la capătul căruia a fost o prezență constantă în primele echipe. Prăbușirea a venit chiar în momentul în care echipa trebuia să atingă vârful de formă, în play-off.

Daniel Niculae: „Marius Șumudică e cea mai bună soluție pentru Rapid”

Întrebat pe 23 aprilie despre o posibilă aducere a lui Marius Șumudică, Daniel Niculae a fost categoric, declarând că în opinia lui ar fi cea mai bună soluție.

„Bogdan e antrenorul nostru până la finalul campionatului. În funcție de locul de la final, vom decide dacă vom continua cu el sau nu.

Din punctul meu de vedere, probabil că Șumi e cea mai bună soluție în acest moment pentru Rapid. E o variantă foarte bună, e un rapidist convins și a câștigat campionatul. Sunt convins că poate face o treabă foarte, foarte bună.

Vom avea o ședință la finalul campionatului și vom vedea. Totul e pe repede înainte, da, dar timpul nu este de partea noastră”, a declarat Daniel Niculae în emisiunea „Liga DigiSport”.

VIDEO. RAPID - CSU CRAIOVA 1-2 » Bogdan Lobonț, declarații după înfrângerea suferită în fața oltenilor

Citește și alte știri:

Panduru, după ce a văzut imaginile cu Dan Șucu: „Te-ai trezit că aici nu vinzi mobilă şi te faci de râs”
RAPID - CSU CRAIOVA 1-2
Panduru, după ce a văzut imaginile cu Dan Șucu: „Te-ai trezit că aici nu vinzi mobilă şi te faci de râs”
Lobonț nu a înțeles nimic din ce s-a întâmplat în jurul lui: „N-am văzut ce a făcut Paul Iacob. Nu știu ce a zis Gigi Corsicanu'. Săpunaru a dat mâna cu mine”
RAPID - UNIVERSITATEA CRAIOVA 1-2
Lobonț nu a înțeles nimic din ce s-a întâmplat în jurul lui: „N-am văzut ce a făcut Paul Iacob. Nu știu ce a zis Gigi Corsicanu'. Săpunaru a dat mâna cu mine”

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (12)
Silver1953
Silver1953  •  30 Aprilie 2024, 16:05

Mari fotbaliatori are Shuku ! Niste unii a caror SINGURA ambitie e sa bata FCSB-ul ! Adica miste sosocari de doi lei care il pacalesc pe tamplar !

Catisr
Catisr  •  30 Aprilie 2024, 14:58

Shuku dacă s-a convins că la fotbal e mai greu (nu-i ca la scânduri) și ar dori într-un final să ofere entertainment spectatorilor (înduioșat și de milo.gelile lui marius ninel tayyip memik shumudik prin presă și cu ajutorul acesteia), să-l aducă pe cirkar ! Țineți-o tot așa, abia v-ați revenit !

Catisr
Catisr  •  30 Aprilie 2024, 14:34

Stați să vedeți circ cu penalul niculae și circarul marius ninel tayyip memik shumudik ! Țineți-o tot așa, abia v-ați revenit !

Vezi toate comentariile (12)
Comentează