FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - PETROLUL 0-2

Florin Răducioiu nu are milă de Rapid: „A jucat dezastruos!” » Cum explică autogolurile

Articol de - Publicat luni, 14 august 2023 07:36 / Actualizat luni, 14 august 2023 09:17

Florin Răduciou a încercat să găsească explicații pentru prestația modestă a Rapidului în înfrângerea cu Petrolul, 0-2.

Fostul atacant din Generația de Aur a criticat jocul prestat de Rapid și pune autogolurile pe seama unui blocaj psihic al fotbaliștilor lui Cristiano Bergodi.

Suporter infiltrat la conferința lui Bergodi » S-a băgat peste antrenor: „Așteaptă puțin!” + Șucu, luat la rost în parcare
Rapid - Petrolul 0-2
Suporter infiltrat la conferința lui Bergodi » S-a băgat peste antrenor: „Așteaptă puțin!” + Șucu, luat la rost în parcare

Concluziile lui Florin Răducioiu după Rapid - Petrolul

„Anul trecut, jucătorii erau mai siguri pe ei. Nu ştiu... Încerc să îmi dau seama. Am impresia că această echipă este blocată. M-am uitat în jocul ei și încerc să înţeleg. 

Emblematic este că îşi dau două autogoluri. Este al treilea în două meciuri. Îmi dă impresia că această echipă este blocată psihic. De aceea devine victimă a acestor greșeli copilărești.Devine vulnerabilă.

Modul în care a jucat a fost dezastruos! Petrolul nu a meritat. Nu a făcut nimic să câștige acest meci. Dar Bergodi trebuie să măsoare bine cuvintele, pentru că a fost un dezastru”, a spus Florin Răducioiu la PrimaSport.

Întotdeauna e de vină antrenorul. Am avut ocazii astăzi, se pare că băieții simt această presiune, greșeli clare, nu au mintea limpede. Chiar dacă nu am făcut cel mai bun meci, am avut ocazii.

Sunt și eu surprins de acest lucru, toți jucătorii se antrenează la fel, nu neglijez pe nimeni. Dar presiunea asta se simte. E un stadion greu pentru unii jucători. Nici noi n-am jucat prea bine... golul lor ne-a tăiat picioarele. Cu puțină limpezime puteam reveni. 

Apoi a venit presiunea din tribune, jucătorii au fost bulversați. De asta am rămas surprins, credeam că vom face un meci bun. Asta văzusem la antrenamente.

 - Cristiano Bergodi

3a fost nota primită de Cristiano Bergodi, din partea GSP. Florin Pîrvu, antrenorul Petrolului, a luat 8

VIDEO Reacția lui Cristiano Bergodi după Rapid - Petrolul: „Mie nu mi-e teamă! Problema e alta”

Citește și: 

Galeria eliberează calea pentru venirea lui Șumudică! Ce s-a scandat pe stadion după Rapid - Petrolul

Imagine incredibilă surprinsă de reporterul GSP în parcarea din Giulești, la 10 minute de la fluierul final din Rapid - Petrolul!

Citește și:

Ce s-a întâmplat pe gazon imediat după finala Ligii Campionilor » Conflictul izbucnit la final, nu s-au putut opune
Liga Campionilor
Ce s-a întâmplat pe gazon imediat după finala Ligii Campionilor » Conflictul izbucnit la final, nu s-au putut opune
Londra nevralgică » 3 momente care au umbrit Wembley-ul, în seara în care britanicii erau datori cu reparația morală
Liga Campionilor
Londra nevralgică » 3 momente care au umbrit Wembley-ul, în seara în care britanicii erau datori cu reparația morală
Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor
Liga Campionilor
Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (4)
JeanetteM
JeanetteM  •  14 August 2023, 11:01

Eu am senzatia ca jucatorii, o parte dintre ei, desigur, cam joaca stramb, pe mana cu sefii galeriei, sa il aduca pe Sumidica. Sumudica e foarte dorit de galerie nu pentru ca ar fi cine stie ce antrenor, ci pentru ca e pe mana cu alde Bocciu la manarit transferuri. De fapt galeria Rapidului serveste interesele financiare ale lui Bocciu si Corsicanu. *** de Rapid pe astia doi si familiilelor de ***, iar baietii din galerie sunt manipulati.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

corbea
corbea  •  14 August 2023, 10:53

Stiu ca este mai usor de aratat cu degetul, dar uneori situatia desi te lasa fara cuvinte te forteaza sa vezi adevarul.... Poate gresesc, dar nu o fac din rautate: avem un lot slab, antrenori care nu au nimic de a face cu Rapidul, transferuri facute pe interese si fara nici-o noima.....Nu e posibil sa aduci extreme (costache,petrila etc...) care in 90% din situatii nu pot elimina un om din joc, nu pot trece de adversarul direct, dar ai pretentia sa castigi campionatul cu ei, sa joci in Europa...Absurd...Aduci jucatori care faceau tusa la echipele lor si tu vrei sa castigi cu ei....Am mai spus-o si o spun in continuare: in toata istoria Rapidului s-a castigat pentru ca jucatorii si antrenorii simteau spiritul, starea de emulatie. Si cand pierdeau simteai ca parca au jucat si castigat....Ce sa faci cu mutu pe care-l durea undeva de ce se-ntampla, ce sa-i ceri lui bergodi care niciodata nu si-a depasit conditia, ce sa ceri unor jucatori care cand jucau contra Rapidului faceau meciul vietii si in prezent parca calca pe oua...Scoti din echipa un jucator ca Ionita sau Ignat pe care in loc sa cauti sa-i recuperezi dai nenumarate sanse lui costache sau petrila,oaida etc care niciodata nu au putut mai mult...Daca conducatorii nu au inteles ce-nseamna Rapid sau au uitat (vezi nicolae) ce pretentie sa mai ai la jucatori????

Stefan_rapidist_de_mic
Stefan_rapidist_de_mic  •  14 August 2023, 10:10

Am luat 6 goluri in 3 meciuri, dar niciunul nu e meritul echipei adverse pe deplin, toate fie au venit din greseli mari in aparare, fie au fost autogoluri. Cu ce e vinovat Bergodi? A pus el presiune pe echipa? A acuzat el jucatorii dupa meciuri la interviuri? A creat el atmosfera proasta din vestiar?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează