FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

S-a întâmplat după 73 de ani! La precedenta serie, Rapid a retrogradat în premieră

FOTO: Ionuț Iordache
FOTO: Ionuț Iordache

Articol de , - Publicat marti, 30 aprilie 2024 14:28 / Actualizat marti, 30 aprilie 2024 16:52

Intrată în play-off la patru puncte de FCSB și cu speranțe la titlu, Rapid a avut o serie de coșmar în partea a doua a sezonului.

În play-off, Rapid a obținut un egal și 6 înfrângeri. Din aceste eșecuri, 4 au fost pe teren propriu, la rând: 1-2 cu Farul, 1-4 cu CFR Cluj, 0-1 cu Sepsi și 1-2 cu Universitatea Craiova.

Șumudică a intrat în direct, după Rapid - Universitatea Craiova, și l-a compătimit pe Șucu: „Nu cred că George Copos a făcut asta vreodată”
RAPID
Șumudică a intrat în direct, după Rapid - Universitatea Craiova, și l-a compătimit pe Șucu: „Nu cred că George Copos a făcut asta vreodată”

Astfel, Rapid egalează un record negativ care data din 1951. Atunci a fost precedentul moment când giuleștenii pierdeau 4 meciuri la rând: 1-3 cu Locomotiva Tg. Mureș, 2-3 cu Dinamo, 2-3 cu Locomotiva Timișoara și 1-2 cu CCAA. La finalul acelui sezon, Rapid retrograda pentru prima dată în divizia secundă.

Rapid, ca Sepsi și Poli Iași

Rapid, aflată acum pe locul 5, are un singur punct în play-off. Și a devenit a treia echipă care scoate doar un punct din primele 7 runde ale părții secunde a sezonului, după Poli Iaşi, în sezonul 2017-2018, şi Sepsi, în sezonul 2018-2019.

E o înfrângere care doare cel mai tare, mai ales că s-a întâmplat în fața propriilor suporteri. Jucătorii e normal să fie frustrați mai ales că au jucat bine în repriza secundă.

E normal să fie frustrare, sunt persoane, au emoții. Rezultatele sunt o consecință a ceea ce se întâmplă pe teren, trebuie să construim de la lucrurile bune, de la prestația bună din a doua repriză. Și jucătorii sunt conștienți de ce au făcut, de la prima etapă până acum.

Explicații sunt, și eu știu ce s-a întâmplat, dar nu vreau să le împărtășesc cu voi. Fanii au dreptul să fie supărați, pentru că în 7 meciuri echipa n-a scos decât un punct.

Au mai rămas trei partide de jucat, vedem care e reacția băieților în zilele următoare, până la partida de la Cluj. Eu discuții cu conducerea am în fiecare zi, ne consultăm. Dar e vorba despre ceea ce facem în fiecare zi.


- Bogdan Lobonț

VIDEO. Mihai Stoichiță, tranșant după prestația giuleștenilor: „Nu vreau să vorbesc despre jucători, nu are sens”

Citește și:

Scenariu extrem, după dezastrul de la Rapid: „Mă tem că Șucu va renunța!”
Rapid
Scenariu extrem, după dezastrul de la Rapid: „Mă tem că Șucu va renunța!”
Ionel Ganea propune o mutare majoră la Rapid: „L-aș pune președinte! Daniel Niculae nu e potrivit”
RAPID
Ionel Ganea propune o mutare majoră la Rapid: „L-aș pune președinte! Daniel Niculae nu e potrivit”

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (2)
stefanf78
stefanf78  •  30 Aprilie 2024, 16:34

M’am uitat cruciș la taicămiu când, după acel 4-0, mi’a zis: “Bine că am intrat în playoff că am scăpat de retrogradare”. A văzut multe. Retrogradări…

naher
naher  •  30 Aprilie 2024, 16:26

Fratilor o dati in derizoriu! De asear pana azi la ora 16.33 si probabil si deara se vorbeste doar despre Rapid! Ce tragedie nationala ca i-a batut CSU si gata v_ati desumflat de tot! Sucu, Raid ma i rau ca Becali! Nu vad nici un articlo despre CSU! Jale mare ca nu joaca Rapid in cupeel europene atat la Digi cat si aici! Absolut penibil!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează