FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - UNIVERSITATEA CRAIOVA

Raul Opruț, răspuns pentru Takuto Oshima: „I-am arătat că nu suntem pisici, ci câini”

Raul Opruț/ Foto: Imago Images
Raul Opruț/ Foto: Imago Images

Articol de - Publicat duminica, 25 august 2024 09:52 / Actualizat duminica, 25 august 2024 10:20

Raul Opruț (26 de ani), fundașul stânga de la Dinamo, la vorbit la finalul meciului cu Universitatea Craiova, câștigat de echipa sa cu scorul de 2-1.

Meciul dintre Dinamo și Universitatea Craiova, din etapa 7 a Superligii, s-a încheiat cu scorul de 2-1. „Câinii” au încheiat meciul în nouă oameni, însă erau deja în avantaj, iar oltenii nu au mai putut recupera.

Dinamo a deschis scorul încă din minutul 1, iar în minutul 42 era deja 2-0. Totuși, Universitatea Craiova a reușit să mai marcheze un gol în minutul 44. Marcatorii au fost Bani, Gnahore/ Koljic.

La conferința de presă premergătoare meciului, Takuto Oshima, fotbalistul de la Universitatea Craiova, a declarat: „Știu că noi suntem «lei», dar nu am știu de ei că sunt «câini», am crezut că sunt «pisici»”.

Raul Opruț, răspuns pentru Takuto Oshima

Raul Opruț a afirmat că echipa a fost motivată și de declarația fotbalistului de la Universitatea Craiova, deoarece jucătorii au vrut să demonstreze că ei sunt câini, nu pisici.

"Ne-au motivat și unele declarații date de ei, am auzit că băiatul ăla japonez a spus că alea sunt pisici, nu câini. Cred că, înainte să declari ceva, trebuie să te informezi. Vii în țara noastră, nu poți să faci asemenea gafe.

Chiar dacă spui în glumă sau nu, Dinamo e un club mare în România, dacă nu cel mai mare, și trebuie să porți respect pentru acest club. Dinamo a făcut multe pentru România și a fost o declarație foarte urâtă din partea lui. Dar i-am arătat că nu suntem pisici, ci câini", a declarat Raul Opruț, conform digisport.

Clasamentul actual al Superligii

După această victorie, Dinamo este pe locul doi în clasament la doar două puncte de Universitatea Craiova, care este pe prima poziție.

„Câinii” au reușit trei victorii și tot atâtea remize în acest sezon, echipa din Ștefan cel Mare a fost învinsă doar o dată.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Nationala
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Tenis
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă
Superliga
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (5)
oltenasu
oltenasu  •  26 August 2024, 18:28

I-ati aratat ca sunteti niste golani sustinuti de arbitrii si federatie . I-ati aratat fata intunecata a fotbalului romanesc . ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dansy
dansy  •  26 August 2024, 11:12

Nu ați fost câini!Ati fost niște jucători de karate,ați udat excesiv terenul ca nu aveți tehnica ,ati dat un gol din offside(nu s-au arătat liniile din VAR ),iar arbitrul și VAR nu au acordat un penalty clar la Ivan.Asa ați câștigat!

roadghost
roadghost  •  25 August 2024, 14:43

Cum bai gspistilor, ati pierdut voi asa un prilej de a o baga pe-aia cu "derapaj rasist"???!!! Pai ce facem bre, sunteti cainele de paza al democratiei sau pisicuta de tors pe canapea, la gura sobei??

Vezi toate comentariile (5)
Comentează