FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Îi plătește sau nu Dinamo lui Mircea Rednic cele 4 salarii solicitate? Șefii „câinilor” puși în încurcătură

Mircea Rednic, 61 de ani, a rulat la UTA în acest campionat 18 fotbaliști străini din 16 țări diferite.
Mircea Rednic, 61 de ani, a rulat la UTA în acest campionat 18 fotbaliști străini din 16 țări diferite.

Articol de - Publicat vineri, 03 mai 2024 09:34 / Actualizat vineri, 03 mai 2024 18:04

Dinamo are etapă sâmbătă la Cluj, cu „U”, apoi în ultima rundă din play-out, ce-ar putea fi decisivă pentru supraviețuirea formației, are meci cu UTA. Echipă pregătită de Mircea Rednic, „câine roșu” declarat, dar care are un proces pe rol cu Dinamo, pentru 32.000 de euro.

Dinamo luptă pentru supraviețuire în acest final de campionat, se chinuie, din nou, să scape de la retrogradare. Așa cum s-a întâmplat și în 2020, 2021 și 2022, în urmă cu doi ani retrogradând pentru un sezon după dubla de la baraj cu U Cluj (0-2, 1-1).

Sâmbătă, de la ora 20:00, „câinii" joacă în deplasare cu U Cluj, apoi duminică, pe 12 mai, este ultima rundă din play-out, cu UTA, la "Arcul de Triumf".

Este un meci crucial în Transilvania, urmat de un altul cu "textiliștii" lui Mircea Rednic. Bucureștenii speră ca la ora meciului cu arădenii să fie în continuare în lupta pentru evitarea retrogradării directe, poate chiar să depindă exclusiv de rezultatul personal ca să prindă barajul.

Mircea Rednic solicită 32.000 de euro, patru salarii, după ultima experiență la Dinamo

În perspectiva ultimei runde din campionat, există un detaliu, nerezolvat, între Dinamo și Mircea Rednic. „Puriul" este antrenorul cu care „câinii" au cucerit ultimul titlu de campioană, în 2007, tehnicianul cu cinci mandate în Ștefan cel Mare, Rednic despărțindu-se ultima oară de Dinamo cu iureș.

În decembrie 2021, când a fost demis de Iuliu Mureșan, administrator special, și Răzvan Zăvăleanu, administrator judiciar, Rednic a dat clubul în judecată și a solicitat plata a patru salarii compensatorii. În total: 32.000 de euro. Bani pe carecei de la Dinamo nu a considerat necesar să-i achite, fiind convinși că Rednic nu merită această compensație, invocând clauze contractuale.

Totuși, situația cu "Puriul" a rămas ca un ghimpe în planul de reorganizare al clubului, Dinamo fiind în insolvență din iunie 2021.

14octombrie 2024 este următorul termen decis de judecătorul sindic în procesul de insolvență al clubului

Dinamo nu a dat semnale că ar vrea să achite ceea ce Mircea Rednic consideră restanță

De asemenea, dacă actualii acționari ai clubului vor plăti mai repede aproximativ 800.000 de euro, cât a mai rămas de achitat în contul a diverse datorii, atunci se poate solicita un termen mai rapid de soluționare.

În ceea ce privește speța cu Rednic, Dinamo nu a dat semnale până acum că ar vrea să achite acei bani. Dar, zilele viitoare, după meciul cu U Cluj, rămâne de văzut ce vor decide acționarii "câinilor".

În acest sezon, în duelurile directe dintre cele două formații, fiecare s-a impus pe propriul teren. Dinamo a condus la Arad, dar s-a văzut învinsă în cele din urmă, cu golul decisiv marcat în prelungiri din penalty. După 1-2 la Arad, dinamoviștii s-au impus în Capitală, scor 1-0, gol Goncalo Gregorio pe 8 martie.

GSP LIVE » Replica lui Valeriu Iftime pentru Dinamo, care a acuzat un blat la Petrolul - FC Botoșani 1-2

Citește și alte știri:

EXCLUSIV Zeljko Kopic s-a destăinuit pentru GSP.ro înaintea meciului crucial cu U Cluj: „Ei nu ar trebui să mai fie parte din club!”

ANALIZĂ GSP Clasamentul care ar salva Dinamo: ce s-a întâmplat în mandatul lui Zeljko Kopic în alb-roșu

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (30)
Meister27
Meister27  •  05 Mai 2024, 22:05
Postat de sadiku_is_back pe 04 Mai 2024, 10:01

mai prost decat tine nici nu exista pe lumea asta !!! te-ai facut si mister acum :)))))))))))))))))))) saracieeeeeeeeeeeeeeeee ... cred ca sifonierul tau este gol , precum frigiderul lui freddy ..... pe internet sunteti ceea ce nu sunteti in realitate ............... care este cel mai scump lucru pe care il detii ??? cat este valoarea lui ...

tibi iq 33,nu erai tu pe gsp cu reactile astea daca aveai bani. retrogradare placuta.

sadiku_is_back
sadiku_is_back  •  04 Mai 2024, 10:01
Postat de Meister27 pe 03 Mai 2024, 16:34

tibi iq 33,eu stau si ma intreb cat de prost sa fii sa ti cu clona vitan bazresti? frf si lpf au demonstrat ca Steaua este cea din liga 1 din simplu motiv ca este imposibil ca o echipa sa se infiinteze direct in liga 1 in mijlocul campionatului in ianuarie 2003. dar voi cum demonstrati ca sunteti adevarata dinamopp cand badea are palmaresul in liga a 4-a?

mai prost decat tine nici nu exista pe lumea asta !!! te-ai facut si mister acum :)))))))))))))))))))) saracieeeeeeeeeeeeeeeee ... cred ca sifonierul tau este gol , precum frigiderul lui freddy ..... pe internet sunteti ceea ce nu sunteti in realitate ............... care este cel mai scump lucru pe care il detii ??? cat este valoarea lui ...

mehigh_ms
mehigh_ms  •  04 Mai 2024, 04:02
Postat de therealreddog33 pe 03 Mai 2024, 23:34

Știu ca vor juca pe bune, era doar o glumă. Asa e și normal, să joace. Eu nu știu unde se duc milioanele alea de care se tot pomenește, sincer. De transferat nu am transferat nimic pe bani. Datorii avem cât cuprinde. Dacă te uiți la cât buget are Oțelul (e pe jumate din al nostru) - pana și ei sau Poli Iași au adus jucători mai buni. Unde se duc milioanele alea? Ca nici măcar 32.000 nu avem să îi plătim lui Rednic, ca să revenim la tema articolului :). PS: eu nu mă tem de arbitri, doar de minutul 90 și de Amzăr în careul nostru:))

vorba ta .. unde se duc milioanele.. dar vorba lor. am investit! in ce puii mei ati investit?

Vezi toate comentariile (30)
Comentează