FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - RAPID 0-1

Robert Dumitru: "Nu e vorba de un gol anulat! Jocul era oprit cînd Onofraş i-a luat mingea lui Coman"

Dani Coman a reuşit un meci extraordinar în faţa Stelei
Dani Coman a reuşit un meci extraordinar în faţa Stelei

Articol de GSP - Publicat joi, 05 mai 2011 00:00 / Actualizat joi, 05 mai 2011 13:13

"Centralul" Robert Dumitru a explicat de ce nu a validat reuşita lui Onofraş din prelungirile primei reprize, cînd fotbalistul roş-albaştrilor i-a luat mingea lui Dani Coman şi a trimis-o în poarta goală.


"Nu se poate vorbi despre un gol anulat fiindcă mingea nici măcar nu era în joc în acel moment. Jocul era oprit! I-am cerut fundaşului de la Rapid să trimită mingea în spate, la Dani Coman, pentru a se executa lovitura liberă. Se vede şi pe imagini cînd discut cu fotbalistul şi îi explic, dar atacantul Stelei vine şi îi fură mingea lui Dani Coman ca în curtea şcolii", a spus "centralul".

Rapidul a trecut de Steaua, scor 1-0, după golul marcat de Daniel Pancu.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Reacția fotbalistului luat de guler de Dorinel Munteanu: „Suntem obișnuiți!”
Superliga
Reacția fotbalistului luat de guler de Dorinel Munteanu: „Suntem obișnuiți!”
Dinamo poate pierde 1 milion de euro » Ultimele informații despre acest caz care le dă fiori „câinilor”
Superliga
Dinamo poate pierde 1 milion de euro » Ultimele informații despre acest caz care le dă fiori „câinilor”
Neil Lennon a semnat » Unde s-a angajat la o lună după despărțirea de Rapid
Campionate
Neil Lennon a semnat » Unde s-a angajat la o lună după despărțirea de Rapid

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (12)
doaroparere
doaroparere  •  05 Mai 2011, 17:08

Poate cineva sa explice in baza carui regulament sau regula din fotbal arbitrul stabileste jucatorul care repune mingea in joc ?!!!!????

amicu
amicu  •  05 Mai 2011, 17:05

steaua a avut multe faze fixe de care si-a batut joc. Vezi sutul lui sekely in tribuna//// Pai ei il asteptau poate pe Sfantul Duh sa se coboare din cer sa impinga mingea in poarta din centrarile alea inalte si aiuristice. asta e Steaua 0-1 Rapid, si Rapidul si-a luat revansa dupa eliminarea din cupa...deci suntem chit,.

amicu
amicu  •  05 Mai 2011, 17:03
Postat de suporter_fotbal pe 05 Mai 2011, 15:26

lasa ma ca a castigat rapidul frumos! un sut la nimereala ,o respingere de divizia B a portarului si cam atat!! cel putin dinamo a dat un gol mai misto!

pana la acel gol, a avut faze frumoase. Cat de tatarusanu, de ce nu spune nimeni ca a scos alte suturi pana la gol. Si fundasii stelisti de de dormeau pe langa Pancu. Cred ca asa va este dat anul asta, sa nu castigati nici un derby, iar Becali daca chiar crede in Dumnezeu, atunci sa vada si semnele care i de dau. Pana una alta, Rapid a avut ocazii mai clare de gol si a dat gol dintr-una ambigua. Steaua a sutat mult pe centrul portii, deci nu le putem numi ocazii clare de gol. Apoi posesia mare a stelei s-a datorat faptului ca Rada a ordonat autobaza care sa apere avantajul fragil. Insa steaua nu e Barcelona sa stie sa paseze, a centrat mult si fara orizont,

Vezi toate comentariile (12)
Comentează