FOTBAL  »  Superliga  »  CFR - DINAMO, SÎMBĂTĂ, 21:00, DIGISPORT, LIVETEXT PE GSP.RO ŞI M.GSP.RO

”Săgeată” prefaţează deby-ul rundei, CFR-Dinamo: ”Beto are tot două mîini, nu e supranatural”

Niculae (în duel cu Mureşan) e anunţat titular mîine seară
Niculae (în duel cu Mureşan) e anunţat titular mîine seară

Articol de - Publicat vineri, 04 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 03 noiembrie 2011 20:33

Golgeterul la zi al campionatului, cu 10 reuşite, Marius Niculae de-abia aşteaptă să puncteze în faţa fostului său coleg de la Sporting, dar recunoaşte că a prins frică de arbitraje


- Marius, vine valul peste voi, cu ultimele două remize albe aţi pierdut avantajul faţă de pluton. Creşte presiunea?
- Stai un pic. Noi nu sîntem favoriţi la titlu, să fie clar! Nici nu am fost, chiar dacă aveam 4 puncte în plus faţă de locul 2. Aaa, dacă la finalul campionatului vom fi pe prima poziţie, va fi perfect, dar nu se simte nici o presiune în plus decît aceea de a cîştiga meci de meci, doar sîntem la Dinamo.

- Chestia că nu sînteţi favoriţi la titlu e pentru a distrage atenţia rivalilor?
- Nu, e adevărul. Ar fi penibil să ne dăm mari acum, că noi sîntem cei mai tari, cînd am terminat doi ani la rînd pe locul 6. Călcăm frîna cu vorbele şi jucăm fotbal.

- Clujenii de la CFR au spus că s-ar mulţumi cu un egal.
- Nu cred în astfel de declaraţii. Nimeni nu-şi permite să gîndească aşa. Şi noi, şi ei jucăm doar la victorie. Se întîlnesc cele mai bune atacuri, aşa că va fi pe muchie de cuţit.

- Ai înscris pe teren străin majoritatea golurilor din acest sezon, 8 din 10. Şi nu ai marcat niciodată în Gruia, unde Dinamo n-a învins deloc în epoca modernă.
- Eu nu sînt disperat să fiu golgeter, s-a văzut şi cu U Cluj că joc pentru echipă, pentru colegi, dau pase şi nu trag la poartă doar de dragul de a o face.

- Care este cel mai dificil adversar de la CFR?
- Sînt prea mulţi. Şi vechi adversari, şi vechi colegi. Mă gîndesc că, pentru mine, principalul oponent va fi Beto, cu care am jucat la Sporting Lisabona. E un portar din categoria "foarte buni", dar are tot două mîini, nu e supranatural.

- Dar de arbitri ai prins frică?
- Cu atîtea Moet-uri şi stenograme, s-au strîns momente de aversiune asupra noastră. La fazele care sînt "50-50 la sută" nimic nu este pro-Dinamo. Arbitrilor le e teamă, uneori, să ia deciziile corecte, pentru a nu fi acuzaţi. E o vînătoare de vrăjitoare. Nu e corect, dar încercăm să ne păstrăm calmul şi să arătăm fotbal.

"Eu vreau să-mi fac datoria la echipa de club, apoi o să văd dacă sînt în vizorul echipei naţionale. Domnul Piţurcă mi-a transmis clar că voi avea şanse dacă o să am randament la Dinamo"
Marius Niculae, atacant Dinamo

Tudor - favorit
Favorit să conducă finala toamnei, de mîine seară, este bucureşteanul Alexandru Tudor. "Mi-e indiferent, ceea ce am cerut mereu şi cer şi-acum e să fie corect. În rest, baftă!", a spus Borcea. Mai există două variante: Cristi Balaj, dar băimăreanul a greşit la meciul Rapid-Astra (3-2), şi Robert Dumitru, însă braşoveanul a fost acuzat vehement de "cîini" că i-a dezavantajat la FC Vaslui - Dinamo (3-1).

1.100 de "cîini"
"Vom fi mai mulţi decît la meciul cu U Cluj", au anunţat ieri liderii galeriei dinamoviste. Roş-albii au 1.100 de bilete pentru întîlnirea din Gruia. "Am fost anunţaţi că li se vor permite şi suporterilor noştri din Ardeal să fie prezenţi în stadion, cu bilet în sectorul galeriei şi cu cardul de identitate. Ultimul se cere pentru a-i depista pe cei interzişi", au precizat fanii.

Inbox
- Moldovenii sînt topiţi după dinamovişti. Cei de la Dacia Chişinău sînt mîndri că vor juca de sîmbătă într-o săptămînă cu liderul la zi al Ligii 1. "Fanii noştri au influenţat alegerea acestui amical, ei au votat să jucăm contra «cîinilor». Va fi un meci mare, la Chişinău, va fi stadionul plin", a zis vedeta basarabenilor, Ghenadie Orbu.
- Moţi a resimţit dureri la antrenament, ieri, iar prezenţa lui pe teren la Cluj e în pericol. Dacă problemele medicale nu se vor reglementa pînă azi, nu se va risca folosirea.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Fostul mare internațional și-a aflat pedeapsa, după ce i-a distrus garajul unui vecin cu o drujbă » Motivul din spatele gestului șocant
Campionate
Fostul mare internațional și-a aflat pedeapsa, după ce i-a distrus garajul unui vecin cu o drujbă » Motivul din spatele gestului șocant
Scandal în toată regula! Nicolae Dică, atac dezlănțuit la adresa omului cu banii de la FC Argeș: „Domnu’ milionar, ia CV-ul să vezi ce a făcut Dică!”
Liga 2
Scandal în toată regula! Nicolae Dică, atac dezlănțuit la adresa omului cu banii de la FC Argeș: „Domnu’ milionar, ia CV-ul să vezi ce a făcut Dică!”
„Tu nu mai ești căpitanul echipei de azi!” » Episod încins din vestiarul FCSB: „Nu mai merg nicăieri, băga-mi-aș...”
Superliga
„Tu nu mai ești căpitanul echipei de azi!” » Episod încins din vestiarul FCSB: „Nu mai merg nicăieri, băga-mi-aș...”

Cosmin Olăroiu nu ne vrea în UE, Ion Țiriac nu ne vrea în NATO! Declarații controversate în studioul GSP: „Sunt stupefiat! Nu-mi trebuie bază militară! Știți ce ar merge, în schimb?”

Ce-a pățit soția fotbalistului când a ajuns în Botoșani? „S-a dus la mall în Iași, o sută de kilometri, și ne-a spus: «Mamă, ce oraș mare»!”


Comentarii (15)
rgyozo
rgyozo  •  04 Noiembrie 2011, 19:14

Da, Bento are două mâini, dar şi un cap cu care se gândeşte. Nevorbind de reflexe.

uclujnapoca
uclujnapoca  •  04 Noiembrie 2011, 16:17
Postat de azplayer pe 04 Noiembrie 2011, 06:19

iar pregatesc astia un arbitru din Bucuresti la CFR Cluj-Dinamo Bucuresti...stie Badea de ce-si batea gura dupa precedenta etapa..sa le aminteasca Borcea cum controlau "si vantul" la ultimul lor titlu,apoi sa vb Dinu si Badea de trecutul CFR-ului..ca de trecutul lor de japca nu merita nici vorbit .. Hai CFR!

BAA VOI VORBITI DE TRECUT!!! CUM ATI LUAT TITLURILE SI CUPELE?? CUM ATI INTRAT IN CARTEA RECORDURILOR CU CELE MAI MULTE 11 m IN FAVOAREA ECHIPEI VOASTRE IN 32 MECIURI SI CUM ATI AJUNS SA SCHIMBATI ANTRENORI CARE CALIFICAU ECHIPA IN UCL DOAR PT A NU DEMASCA MISELISMELE CU CARE ATI CASTIGAT ATATEA MECIURI cefura e echipa cu cele mai multe blaturi din romania ati inchis ochii doi ani doar ca sa dispareti din peisaj sa nu mai aveti presiuni de la DNA iar acum ati inceput iar! nu-i nimic ca PDL va disparea de la conducere in scurt timp mizeriilorr

seedorf
seedorf  •  04 Noiembrie 2011, 12:54
Postat de costlitza pe 04 Noiembrie 2011, 09:45

nu sunteti favoriti la titlu.CFR campioana..

mda,s-a stabilit deja .in birou la mitica!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează