FOTBAL  »  Superliga  »  UNIREA SLOBOZIA - PETROLUL 1-2

Adrian Mihalcea și-a strigat supărarea: „Nu văd cum putem să ne salvăm! Asta e vrăjeală!”

Adrian Mihalcea, foto: Facebook AFC Unirea 04 Slobozia +21   FOTO
Adrian Mihalcea, foto: Facebook AFC Unirea 04 Slobozia

Articol de - Publicat vineri, 16 august 2024 22:18 / Actualizat vineri, 16 august 2024 23:35

Unirea Slobozia - Petrolul 1-2. Adrian Mihalcea (48 de ani), tehnicianul gazdelor, a dat de pământ cu arbitrul Viorel Flueran. Acesta le-a anulat o reușită ialomițenilor în repriza a doua și l-a eliminat pe Jordan Gele.

Imediat după ce președintele Sloboziei a răbufnit la adresa arbitrajului, același lucru l-a făcut și Adrian Mihalcea. El a dat vina pe greșelile brigăzii de arbitri și a explicat faptul că acel cartonaș roșu nu s-ar fi acordat în niciun alt campionat.

+16 FOTO

Adrian Mihalcea n-a mai suportat: „L-am atenționat pe arbitrul de tușă încă din minutul 1”

„O înfrângere din două cadouri ale noastre. După ce că avem problemele noastre, e o înfrângere pe care aș putea să i-o atribui și brigăzii de arbitri. Sunt foarte necăjit, supărat și pe băieții mei, dar și pe maniera de arbitraj.

Acum l-a atins (n.r.- Gele, la faza la care a fost eliminat) cu unghia, o avea pictată, cred că avea și o suliță în ea. Cartonașul ăsta roșu nu s-ar fi dat nicăieri, în niciun campionat, nici acum 10 ani!

L-am atenționat pe arbitrul de tușă încă din minutul 1 de astfel de contacte, pentru că Papp e un jucător inteligent și știe să profite de astfel de dueluri. De asta sunt supărat.

Nu văd să putem să ne salvăm în condițiile date. După ce că suntem cum suntem, nu suntem lăsați. A fost aut la gol, s-a dat vreo reluare? Să mă ierte Dumnezeu, nu poți să dai roșu la împinsul ăsta de unghie! Asta e vrăjeală, nici n-a fost intensitate. Cred că a fost viciere de rezultat.

Știam că vor veni astfel de perioade, suntem cea mai mică echipă din acest campionat. Să ne lase să facem doar noi greșeli, să ne lase să jucăm! Lăsați-ne să jucăm!”, a declarat Mihalcea, potrivit digisport.ro.

În urma acestui rezultat, Unirea Slobozia este pe locul 12 în Superliga, cu 5 puncte după primele 6 etape. Pentru trupa lui Mihalcea urmează duelul cu Sepsi Sfântu Gheorghe, din deplasare.

Match Quiz Rapid - Dinamo

Ce așteptări ai de la derby-ul bucureștean? Plasează gratuit predicțiile tale și câștigă premiile puse în joc!

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Stiri extrasport
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Superliga
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont
Superliga
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (3)
opinez
opinez  •  17 August 2024, 00:07

Dar cand ai luat alea 5 pct in primele etape erai lasat? Sau cum sta treaba? Slobozia nu prea are ce cauta in L1. Fara stadion, doar cu o mama de bani publici, care e rostul acestui chin? Mai bine o echipa buna de L2 vu jucatori tineri romani decat experimentul asta…

racetrack
racetrack  •  17 August 2024, 00:03

Au si ei dreptate saracii. Dupa ce i-a furat *** de doua puncte, acum si cartonasul asta... nu era niciodata rosu.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dM101
dM101  •  16 August 2024, 23:17

Mentalitate de loser… cum sa declari asa ceva dupa cateva etape?!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează