FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - UNIVERSITATEA CRAIOVA 1-2

Sorin Cârțu amenință Rapidul: „Se rejoacă meciul cu Farul? Vă trecem pe locul 3”

Sorin Cârțu, fost președinte al Universității Craiova
Sorin Cârțu, fost președinte al Universității Craiova

Articol de - Publicat duminica, 17 martie 2024 15:43 / Actualizat duminica, 17 martie 2024 17:21

Sorin Cârțu, fostul președinte al Universității Craiova, n-a scăpat ocazia de a-l înțepa, amical, pe ex-rapidistul Robert Niță.

Victoria Universității Craiova în Gruia, 2-1 cu CFR Cluj în debutul play-off-ului, i-a redat lui Sorin Cârțu buna dispoziție. La final, fostul președinte al oltenilor și-a permis chiar și o glumă, în direct, pe seama rivalei Rapid.

Tăcerea vinovată
editorial
Tăcerea vinovată

Sorin Cârțu: „Prima repriză a fost urâtă rău de tot”

„Se rejoacă Rapid – Farul? Uşor, că vă luăm şi locul 2! Etapa viitoare vă trecem pe 3!”, l-a „atacat” Sorinaccio, amical, pe ex-rapidistul Robert Niță, aflat în platou la Prima Sport.

Rapid pierduse vineri, pe teren propriu, în fața campioanei Farul, scor 1-2, astfel că Universitatea Craiova a egalat-o la puncte, 28, după victoria din meciul cu CFR. Iar runda viitoare e duelul direct, pe „Ion Oblemenco”.

Redevenind serios, Cârțu a admis apoi că nici Craiova n-a făcut un meci nemaipomenit. „Prima repriză a fost urâtă rău de tot. În afară de gol au fost câteva faze foarte bine lucrate. Bine, a fost bombardamentul ăla o perioadă şi am avut şansă, dar acţiunile lui CFR n-au fost decât din faze fixe, din centrări.

Uşor, uşor a venit şi golul. Se poate spune că a venit împotriva cursului jocului, dar a fost prefaţat de nişte acţiuni bune. Puţine, dar periculoase”, a comentat fostul președinte al alb-albaștrilor.

Universitatea a avut și șansă la Cluj, cu CFR

Universitatea a deschis scorul în minutul 43, prin Baiaram, după mai multe ocazii irosite de clujeni la poarta lui Laurențiu Popescu. La reluare, Alexandru Mitriță a mărit avantajul oaspeților, 0-2, pentru ca ulterior, Matei Ilie să reducă din handicap: 1-2 (66).

Ofensiva de final a CFR-ului a fost „sabotată” însă de același Matei Ilie, care a văzut cartonașul roșu în minutul 87, după ce l-a călcat pe gleznă pe Jovan Markovic. Iar juveții au plecat cu toate 3 punctele de la Cluj.

Cum a comentat Ivaylo Petev victoria Universității Craiova în Gruia

„În prima repriză am făcut multe greșeli individuale, le-am oferit 7 sau 8 cornere. Dar la ocazii cred că a fost egal, 50-50, am avut și noi situații clare pe contraatac, am făcut 2-0, apoi am primit gol din corner și a trebuit să ținem de rezultat.

Suntem fericiți pentru rezultat, nu este ușor aici. Am fost nervos, pentru că am făcut multe greșeli individuale, a trebuit să schimbăm ceva la pauză. În multe meciuri am meritat să câștigăm, dar am pierdut multe puncte. Poate că astăzi am avut ceva noroc, dar am obținut cele 3 puncte. Întotdeauna rezultatul este corect”, a comentat antrenorul Universității, Ivaylo Petev, la Digi Sport.

VIDEO. Rapid București - Farul Constanța 1-2 » Mihai Stoichiță: „Dacă peluza nu ar fi fost tăcută, poate am fi văzut alt rezultat”

Mai puteți citi:

Nu intră în vederile lui Edward Iordănescu și se consideră nedreptățit: „Sunt singurul care nu a primit vreo şansă. De aceea mă şi doare de fiecare dată”

Nu intră în vederile lui Edward Iordănescu și se consideră nedreptățit: „Sunt singurul care nu a primit vreo şansă. De aceea mă şi doare de fiecare dată”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (4)
mafa
mafa  •  18 Martie 2024, 15:39
Postat de sifon_la_garda pe 17 Martie 2024, 17:53

Du-te ba amărâtule cu pachețel la Bocciu!

Ma gandeam sa ti-l aduc tie dar te-au mutat !!!...unde esti ??.. la tichilesti !!..***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Normal
Normal  •  17 Martie 2024, 19:33

Cartu nu a fost nici jucator si nici antrenor nici conducator mare, este un simplu profitor de pe urma fotbalului

sifon_la_garda
sifon_la_garda  •  17 Martie 2024, 17:53
Postat de mafa pe 17 Martie 2024, 16:47

Cu doua saptamani in urma iti tremurau chilotii, Sorinaccho, cum le place la gazeta de perete sa iti spuna , acuma ai prins glas, pasarica !!...nu uita ca fiecare pasare pe limba ei piere.

Du-te ba amărâtule cu pachețel la Bocciu!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează