FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

OFICIAL A 8-a plecare de la FCSB din această vară » Fundașul a fost prezentat deja de noua echipă

Cană (#21) s-a pregătit în această vară cu FCSB
Cană (#21) s-a pregătit în această vară cu FCSB

Articol de GSP - Publicat luni, 05 iulie 2021 23:03 / Actualizat luni, 05 iulie 2021 23:47

Ștefan Cană (20 de ani, stoper) a fost cedat definitiv de FCSB la Poli Iași. Fundașul a evoluat în a doua parte a sezonului precedent tot în Copou, însă sub formă de împrumut.

„Fundașul central Ștefan Cană a semnat astăzi contractul cu CSM Politehnica Iași. Ștefan Marian Cană s-a născut la data de 7 august 2000 în satul Heci, comuna Lespezi, județul Iași. A făcut junioratul la Liceul cu Program Sportiv din Iași sub îndrumarea profesorului Andrei Marian. 

A fost remarcat de oficialii FCSB încă de la vârsta de 16 ani. La seniori a jucat la Farul Constanța, în liga secundă, iar în sezonul trecut, înainte de a veni la Poli a bifat o prezență în preliminariile Europa League în tricoul FCSB-ului (0-2 cu Slovan Liberec) și două jocuri în Liga 1, printre care și cel din Copou pierdut de bucureșteni cu 5-2. 

La Poli a evoluat de 8 ori și a dat o pasă de gol. Mult succes în Copou, Ștefan Cană!”, se arată în comunicatul oficial al moldovenilor.

Ștefan Cană, cedat de FCSB la Poli Iași

A 8-a plecare de la FCSB din această vară » Fundașul a fost prezentat deja de noua echipă

Cană a făcut ultima parte a junioratului la FCSB. Vara trecută, roș-albaștrii l-au împrumutat la Farul, în Liga 2, însă l-au „recuperat” în aceeași perioadă de transferuri, după ce clubul finanțat de Gigi Becali s-a confruntat cu un focar de coronavirus. Cană a evoluat în total doar 3 partide pentru prima echipă a bucureștenilor.

100.000 de euroeste cota de piață a lui Cană

E un jucător agresiv. Își face treaba acolo unde este pus. La Farul a evoluat fundaș central și fundaș dreapta. Are potențial mare și o disponibilitate la efort excelentă
- Ciprian Marica

Poli Iași vrea să se întărească de la FCSB

Conform liga2.ro, Poli Iași va lua alți doi jucători de la FCSB. Atacantul Andrei Istrate ar veni sub formă de împrumut în Copou, în timp ce Alexandru Stan și-a încheiat definitiv socotelile cu roș-albaștrii și ar urma să vină din postura de jucător liber.

BURSA TRANSFERURILOR LA FCSB

VENIRI: Cordea (Clinceni), Al. Crețu (Maribor), Vucur (Hallescher), Ondrasek (Viktoria Plzen) 
REVENIRI: Briceag (FC Voluntari), Cr. Dumitru (FC Argeș), I. Stoica (Slatina), Ducan (Turris), Horșia (Gaz Metan), Ducan (CS Mioveni) 
PLECĂRI: Briceag (FC Voluntari), Soiledis (liber), Vukusic (liber), Buziuc (liber), L. Filip (Clinceni), R. Ion (FC Voluntari), Cană (Poli Iași), Alexandru Stan (liber)

Putea să ajungă Ionuț Badea la FCSB? Ce a discutat antrenorul cu Gigi Becali

Citește mai multe știri despre FCSB:

Octavian Popescu nu s-a prezentat la BAC » Vedeta de la FCSB a preferat să joace în amicale cu echipe mediocre

„E ca Alibec!” » Portretul lui Zdenek Ondrasek, noul pariu al lui Gigi Becali: „Vârsta nu mi-a dat încredere”

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Dawa i-a dat replica lui Louis Munteanu în 3 cuvinte » Fundașul campioanei a răbufnit după reacția arogantă a atacantului
Superliga
Dawa i-a dat replica lui Louis Munteanu în 3 cuvinte » Fundașul campioanei a răbufnit după reacția arogantă a atacantului
L-a desființat! Jucătorul de la FCSB, criticat după derby-ul cu CFR: „E un fluturaș pe teren” + „Arată destul de prostuț defensiv”
Superliga
L-a desființat! Jucătorul de la FCSB, criticat după derby-ul cu CFR: „E un fluturaș pe teren” + „Arată destul de prostuț defensiv”
Cristi Borcea și-a găsit cu greu cuvintele când a ajuns la căpătâiul lui Gigi Mulțescu: „Nu mai știu de câte ori...”
Superliga
Cristi Borcea și-a găsit cu greu cuvintele când a ajuns la căpătâiul lui Gigi Mulțescu: „Nu mai știu de câte ori...”

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

A urcat pe scena de la Vocea României și nimeni nu și-a dat seama că e fiul legendei sportului românesc


Comentarii (3)
 •  06 Iulie 2021, 08:06

O să râdem copios de FC FCSB și anul acesta. :))

bombon
bombon  •  06 Iulie 2021, 07:54

Titlu rautacios, se sugereaza ca FBSCBSB se destrama... Este deja terminata. Inainte de a incepe campionatul.

contrabas3
contrabas3  •  06 Iulie 2021, 07:00

Sunt uimit de felul în care Gigi alege să scape de fotbaliști buni. Peste un an o să-l cumpere înapoi cu $700k de la Poli Iași.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează