FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - U CLUJ 0-2

VIDEO Sabău a surclasat-o pe Rapid la ea acasă, apoi l-a compătimit pe Șumudică: „Îmi dau seama ce e în sufletul lui”

Îmbrățișarea dintre Ioan Ovidiu Sabău și Marius Șumudică / FOTO: Cristi Preda (GSP) +8   FOTO
Îmbrățișarea dintre Ioan Ovidiu Sabău și Marius Șumudică / FOTO: Cristi Preda (GSP)

Articol de - Publicat marti, 17 septembrie 2024 03:03 / Actualizat marti, 17 septembrie 2024 14:43

Ioan Ovidiu Sabău, 56 de ani, tehnicianul lui U Cluj, surprinzătorul lider din Superligă, a analizat succesul reușit în fața Rapidului, 2-0, vorbind în conferință și despre situația pe care Marius Șumudică o traversează în Giulești la început de mandat.

Sabău și Șumudică, doi foști campioni cu Rapid, au oferit o imagine de efect la începutul partidei de aseară, când s-au îmbrățișat călduros, printre blițurile fotografilor, în deschiderea balului din Giulești.

Antrenorul Universității Cluj a explicat care a fost tactica de la care n-a vrut să se abată nicio secundă în fața alb-vișiniilor.

Sabău a venit în Giulești să lupte: „Nu poți să vii aici să te aperi. Dacă nu le pui probleme, te bat!”

„Am jucat cu Rapid, cu Șumudică, un antrenor cu foarte multă experiență, cu jucători în care s-a investit, jucători tineri foarte, foarte buni.

Mi-a fost teamă că vor profita pe părțile laterale jucând un 4-3-1-2, că vor încerca să ducă mingea în acele zone și nu vom putea să acoperim terenul, dar am făcut-o destul de bine. În prima repriză, au fost câteva momente în care mijlocașii Silaghi și Bic au ieșit destul de sus și au lăsat spații în spatele lor.

(...) Dar până la urmă am reușit să revenim și n-am fost puși în dificultate. Au interpretat bine, la fel și atacanții noștri, am fost o echipă scurtă. Atunci când ești o echipă scurtă, devii și o echipă agresivă. Și avem doi jucători foarte importanți în atac, Thiam și Berto, jucători care au calitate, sunt puternici.

În Giulești nu poți să vii să te aperi, nu poți să vii și să stai pe două linii, să joci 5-4-1 sau 4-1-4-1. Dacă nu le pui probleme, te bat! Trebuie să riști!”, a punctat Sabău.

+3 FOTO

Ioan Ovidiu Sabău îl compătimește pe Șumudică: „Îmi dau seama ce e în sufletul lui”

„Moțul” s-a referit apoi la situația deloc roz pe care Șumudică trebuie s-o „îmblânzească” la Rapid.

„Nu am apucat să vorbesc cu Șumudică la final, nu am reușit. Sigur, îmi dau seama ce e în sufletul lui și ce stări ai atunci când pierzi, plus așteptările care au fost din partea propriilor suporteri.

A fost primul joc pentru el, nu e simplu de gestionat. Dar e un om cu multă experiență, iar eu cred că va găsi soluții să redreseze echipa”.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Stiri extrasport
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Superliga
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont
Superliga
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (2)
RaduConsulu1977
RaduConsulu1977  •  17 Septembrie 2024, 12:54

Felicitari echipei si lui Nelutu Sabau, haide U!!!

atomiculdan
atomiculdan  •  17 Septembrie 2024, 11:58

Bravo!U a jucat fotbal adevarat!Pacat ca presa se concentreaza pe circ si prea putin pe fotbal.La noi fotbalul adevarat se vede asa de rar .Bravo Nelutu!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează