FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

VIDEO A fost adus ca "şef de galerie", dar a devenit indispensabil. Pancu vrea un nou titlu cu Rapid!

Daniel Pancu a marcat un gol superb, din foarfeca, in meciul cu Gaz Metan
Daniel Pancu a marcat un gol superb, din foarfeca, in meciul cu Gaz Metan

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 25 noiembrie 2011 13:05

Mulţi îl credeau un fotbalist terminat după ce a fost uitat pe banca de rezerve la Vaslui. Tranferul la Rapid a fost privit cu circumspecţie, şi nu puţini au fost cei care au spus despre el că a fost adus pentru a media divergenţele dintre conducători şi suporteri. Dar Pancu le-a dat tuturor peste nas şi a demonstrat că merită o a doua şansă. Acum e indispensabil!

Golgeterul Rapidului a vorbit într-un interviu pentru Fanatik despre revenirea sa în Giuleşti şi le-a promis suporterilor că va aduce încă un titlu în vitrina clubului de lîngă podul Grant. Apoi se va retrage liniştit!

"Cînd m-am întors la Rapid, toată lumea credea că am venit să strig cu galeria. Le mulţumesc celor care s-au gîndit să mă aducă. Dinu Gheorghe sau Şumudică. Am demonstrat că nu s-au înşelat crezînd în mine, pentru că eu ştiam ce potenţial şi ce poftă de joc am şi că sînt fotbalist.

Cea mai mare dorinţă pe care o am acum e să mai câştig un titlu cu Rapid. Sînt sută la sută convins că avem şansele noastre şi nu sînt deloc mici!", a spus Daniel Pancu pentru săptămînalul Fanatik.

6 goluri a marcat Pancu în această ediţie de campionat, golurile sale aducînd trei victorii extrem de importante pentru giuleşteni

VIDEO Vezi aici golul fabulos al lui Pancu de la 30 de metri, din Rapid - Gaz Metan 5-3

VIDEO Vezi aici super-golul din foarfeca al lui Pancu, din Rapid - Gaz Metan 5-3

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Oficialul clubului din Liga 2, după victoria la scor-fluviu de azi: „Avem drept de promovare!”
Liga 2
Oficialul clubului din Liga 2, după victoria la scor-fluviu de azi: „Avem drept de promovare!”
„Ne vom despărți” » Măsuri drastice după Oțelul - Dinamo
Superliga
„Ne vom despărți” » Măsuri drastice după Oțelul - Dinamo
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță
Superliga
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță"

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (10)
alex19rapid
alex19rapid  •  28 Noiembrie 2011, 23:46

Daniel Pancu - un adevarat om si jucator pentru mine este cel mai mare este IDOLUL meu nu am cuvinte CEL MAI BUN respect etern

krystyan001
krystyan001  •  25 Noiembrie 2011, 17:59

tot inainte pancule

krystyan001
krystyan001  •  25 Noiembrie 2011, 17:59
Postat de luciano86 pe 25 Noiembrie 2011, 15:18

Un fotbalist adevarat... la Vaslui nu avea ce sa demonstreze... ca il durea in paispe' de Vaslui in schimb Rapid-u e viata lui si da totul pe teren, poate ca nu o fi el profesionist 100% dar vad ca da 100% pt Rapid, bv lui si celor care au avut incredere in el.

multumesc ca exista si suporteri de la echipe adverse care sunt corecti

Vezi toate comentariile (10)
Comentează