FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - RAPID 0-1

VIDEO Jocuri periculoase în Ghencea? Ipoteză şocantă după Steaua - Rapid: "E o mizerie ce se întîmplă"

Articol de GSP - Publicat luni, 23 februarie 2015 00:00 / Actualizat luni, 23 februarie 2015 14:25

A ieşit iureş mare după primul eşec al Stelei în ultimele 6 etape. Gâlcă a condamnat public deciziile lui Gigi Becali de a-i scoate din lot pe Prepeliţă şi pe Arlauskis, iar în jurul partidei au apărut tot felul de scenarii.
Antrenorul stelist a insinuat la conferinţă că se simte "lucrat":  " Reghecampf dă tîrcoale echipei, ştiu că vrea să revină la Steaua şi că vorbeşte cu patronul".

Jurnalistul Decebal Rădulescu a comentat afirmaţiile lui Gâlcă şi a lăsat de înţeles că la Steaua a apărut un conflict de interese care ar putea genera jocuri de culise. "E o mizerie ce se întîmplă la Steaua. Afară e vopsit gardul, iar după el e puroi. E periculos ce face Gigi Becali, că vorbeşte cu Reghecampf. Ştim cîţi jucători de la Steaua are soţia lui sub contract, oamenii cred că înţeleg ce vreau să spun", a spus ziaristul la DigiSport.

Declaraţia serii a oferit-o Basarab Panduru, analistul Dolce: "Şi Gâlcă a intrat în ultimele 6 luni de contract, va fi şi el exclus din lot?".

8 jucători impresariaţi de Anamaria Prodan Reghecampf au fost folosiţi aseară de Steaua contra Rapidului

Cum s-au descurcat fotbaliştii sub contract cu soţia lui Reghe:

Papp:
- o primă repriză reuşită pe faza de atac, a avut o bară;
- a doua repriză execrabilă, cu 3 erori uriaşe. A fost depăşit uşor în viteză de Josl, care a centrat pentru Rui Miguel la marea ratare rapidistă din minutul 53 (VIDEO). L-a faultat ca ultim apărător pe Gecov, dar a avut noroc că Balaj n-a văzut şi a scăpat de eliminare (VIDEO min 54). Analistul Digi, Ilie Dumitrescu, l-a numit principalul vinovat la faza golului, cînd l-a scăpat din marcaj pe acelaşi Gecov (VIDEO min 60);
- a primit nota 5 în caseta tehnică din Gazetă.

Varela
- în nota echipei, fără realizări deosebite;
- nota 6 în Gazetă.

Guilherme
- la primul meci ca fundaş stînga la Steaua a avut o prestaţie ştearsă;
- nota 5

Bourceanu
- introdus după pauză, evoluţie mediocră
- nota 5

Stanciu
- intrat în minutul 64, ar fi putut deveni eroul echipei dacă Balaj ar fi acordat penalty la faultul asupra lui comis de Cmovs
- nota 4

Filip
- în nota echipei
- a primit 6 în Gazetă

Ad. Popa
- printre cei mai activi jucători stelişti, a oferit cîteva acţiuni şi centrări bune din bandă;
- 6 în Gazetă

Ţucudean
- unul dintre cei mai slabi jucători de pe teren;
- s-a trezit cu mingea la cîţiva metri de poarta goală, dar a încercat să reia din foarfecă şi a trimis peste
- nota 4

"Nu are sens să comentez astfel de reacţii. Gâlcă este un antrenor mare şi inteligent! Steaua este o echipă uluitoare. Se poate întîmpla oricui. E păcat că Steaua a pierdut, dar în viaţa oricărei echipe mari există astfel de momente! Iar Steaua va cîştiga campionatul cu Costel pe bancă!”
Laurenţiu Reghecampf pentru Fanatik

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Stiri extrasport
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Superliga
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont
Superliga
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (122)
19edy23
19edy23  •  24 Februarie 2015, 11:25
Postat de cracker pe 23 Februarie 2015, 22:29

Procentaj 100% ai atunci cand din toate suturile pe spatiul portii toate sunt goluri, ieri nu a a fost asa. A fost o victorie norocoasa si atat, nimic mai mult, zazanie baga gazetarii de carton care cauta scandal din orice.De 2 ori a lovit bara Steaua, a fost ghinion nimic mai mult.

pai un sut pe spatiul portii am avut, deci 100% procentaj :))

mircea1957
mircea1957  •  24 Februarie 2015, 00:09
Postat de cracker pe 23 Februarie 2015, 22:32

Au avut punctele cele mai putine la sfarsitul returului.Nimic mai mult.Si da, asa e, in fiecare an Steaua pierde punct sau puncte cu echipa care retrogradeaza.

Sa crezi tu ca retrogradeaza. Asta era cand era Steaua. Acum a jucat FCSB, care este in pierdere de viteza si nu se stie daca prind vre-o cupa europeana. FCSB este numai FCSB. S-a vazut Duminica! Atat pot. Dinamo o sa bata la ei ca la fasole,Petrolul la fel. Chiar si Craiova si Tg Mures o sa le umple sacosa de goluri. Nu uitati, este doar o FCSB.

mircea1957
mircea1957  •  23 Februarie 2015, 23:59

Ciudat a fost ca nu le-a dat Rapid inca 2-3 goluri. Daca era intr-adevar blat ca sa-l demita pe Galca, castiga Rapid cu 5-0. Dar, asa, asta a fost FCSB, mai mult nu poate. FCSB- Rapid - 0:1. Scor normal.

Vezi toate comentariile (122)
Comentează