FOTBAL  »  Superliga  »  SFAT

Viorel Moldovan, îngrijorat pentru Tavi Popescu și Petrila: „Îți dă unul un umăr și zbori peste panourile publicitare” + Ce sfat le dă fostul internațional

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 aprilie 2022 12:07 / Actualizat miercuri, 06 aprilie 2022 14:04

Viorel Moldovan (49 de ani) i-a analizat pe doi dintre cei mai importanți jucători tineri din România, Octavian Popescu (19 ani) și Claudiu Petrila (21 de ani).

Fostul internațional i-a lăudat pe fotbaliștii de la FCSB și CFR Cluj pentru calitățile pe care le-au arătat în Liga 1, dar spune că ambii au nevoie să lucreze mai mult la capitolul forță pentru a putea face față în campionatele puternice din Europa.

Contrastul șocant al granzilor! CFR Cluj câștigă tot, dar a îngropat jucătorii tineri. FCSB nu câștigă nimic, dar puștii ating cote senzaționale
ANALZIĂ
Contrastul șocant al granzilor! CFR Cluj câștigă tot, dar a îngropat jucătorii tineri. FCSB nu câștigă nimic, dar puștii ating cote senzaționale

Octavian Popescu și Claudiu Petrila, analizați de Viorel Moldovan

„Mie îmi place foarte mult Octavian Popescu. Acest băiat are un potențial extraordinar. Dar acum îmi e frică pentru el. S-a vorbit enorm despre el. OK, când vezi un asemenea talent, e normal să-l susții și să-l împingi. E un talent incredibil. Nu am văzut de foarte mult timp asemenea calități.

Plutește! Are o ușurință în a controla balonul, în a dribla, în a inventa ceva. Încă nu e definit. El trebuie să muncească și să se se dezvolte din puncte de vedere fizic. Trebuie să avem grijă să nu-l stricăm. Am mai văzut cazuri. Fotbalul românesc a stricat foarte mulți jucători talentați.

Și Petrila e la fel. Mie îmi pare foarte rău că nu joacă la echipa lui de club. Ar trebui să joace mai mult, să aibă constanță. Nu-i reproșez nimic lui Petrescu. Mie mi-a plăcut de când a apărut. 

Amândoi calități interesante pentru a juca într-un campionat din cele 5. Dar trebuie să îi dezvoltăm. Marea carență a fotbalistului român est la nivel atletic. Uită-te la campionatul italian sau la alte campionate. Când jucătorii stau aliniați înainte de începerea meciului, vezi mușchi, vezi picioare, vezi structură atletică, vezi fizic adevărat. Îți dă unul din ăla un umăr, ai zburat peste panourile publicitare”, a spus Viorel Moldovan la ProArena.

VIDEO Octavian Popescu: „Îmi pare bine că n-am rămas la Rapid sau Craiova! Sunt stelist”

Citește și: 

Dezvăluirile lui Octavian Popescu, „Jucătorul lunii martie” pe GSP.ro: „Tata era dinamovist. Mă bucuram pe ascuns când dădea Steaua gol”

CFR Cluj, pe urmele legendelor » Recordul istoric de care se poate apropia în acest sezon

Citește și:

Istvan Kovacs, criticat pentru o singură fază din finala Europa League: „Nu a acordat un penalty clar”
Europa League
Istvan Kovacs, criticat pentru o singură fază din finala Europa League: „Nu a acordat un penalty clar”
„80% e PLECAT!” » Rapid pierde cel mai important jucător, dar i-a găsit deja înlocuitor: „Vrem să-l aducem!”
Superliga
„80% e PLECAT!” » Rapid pierde cel mai important jucător, dar i-a găsit deja înlocuitor: „Vrem să-l aducem!”
FRF a primit notificarea » Schimbare MAJORĂ la CSA Steaua din sezonul viitor!
Liga 2
FRF a primit notificarea » Schimbare MAJORĂ la CSA Steaua din sezonul viitor!

Ironia sorții » Fostul jucător de la FCSB, la un pas să semneze chiar cu echipa care l-a retrogradat!

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (49)
tinn_2
tinn_2  •  06 Aprilie 2022, 23:52
Postat de fcsarbitrii pe 06 Aprilie 2022, 18:00

normal ca are dreptate,hai sa ne reamintim acel meci de la euro cand le-a dat gol englezilor si ce dueluri avea cu d-alde adams pe teren.ce sa faca paltoul popescu impotriva unui fundas cum era adams?era pui de crevedia la tava fara discutie preparat de fundasul englez.nici nu vreau sa ma gandesc la jucatori mai vechi din fotbalul britanic,gen butcher sau cum era galezul ala de souness,la primul impact cu vreunul dintre ei era dauna totala si se lasa de fotbal.

vorbești de acum câți zeci de ani, nea secu? fundașii masivi, cu centrul de greutate la 1m+, au cam dispărut. uită-te acu la Chelsea-Real, vezi vre-un dulap pe teren?

tinn_2
tinn_2  •  06 Aprilie 2022, 23:33

petrila e gras. unde joacă, și cât joacă?

fcsarbitrii
fcsarbitrii  •  06 Aprilie 2022, 20:34
Postat de dececartonaselegalbenebaneaza pe 06 Aprilie 2022, 19:08

Ala fundasul a fost praf, a jucat la 15 echipe ca nu l-a vrut niciuna. E lent si delasator, fiul unui militian din Brasov. Tames mijlocasil 'Mizil' era bunicel dar nu prea de nationala

baaaamfundasul e tamas iar mijlocasul e tames,sunt doua nume diferite,ai inteles?cum la fel de diferit e numele de ion cu cel de ioan

Vezi toate comentariile (49)
Comentează
Close