FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CSIKSZEREDA

Kopic, detalii din vestiar după Dinamo - Csikszereda: „Asta le-am spus la pauză” + A vorbit despre viitorul său

Zeljko Kopic/ foto Imago Images +8   FOTO
Zeljko Kopic/ foto Imago Images

Articol de , , - Publicat luni, 20 mai 2024 23:02 / Actualizat marti, 21 mai 2024 17:53

Dinamo - Csikszereda 2-0, în turul barajului de promovare/menținere în Superliga. La conferința de presă de la finalul meciului, Zeljko Kopic a dezvăluit ce le-a transmis „câinilor” la pauză.

  • Returul are loc pe 27 mai, de la ora 20:00, la Miercurea Ciuc

Dinamo a dominat clar prima jumătate de oră, a avut 4 ocazii imense. Din minutul 30, jocul s-a mai calmat, iar Kopic a fost nemulțumit că elevii lui nu plecau în adâncime. Asta a reglat la pauză, iar Dinamo a marcat de două ori în repriza secundă.

Victorie cu iz Politic! Dinamo rezolvă puzzle-ul ciucan, 95% va fi în Superligă și de la anul!
Dinamo - Csikszereda
Victorie cu iz Politic! Dinamo rezolvă puzzle-ul ciucan, 95% va fi în Superligă și de la anul!

Zeljko Kopic, după Dinamo - Csikszereda: „Asta am reglat la pauză”

„Am avut multe ocazii în primele minute, din păcate, nu am marcat. Am avut apoi niște probleme în atac, nu am controlat bine spațiile. La pauză am schimbat niște lucruri, am marcat un gol important după pauză. După al doilea gol am mai avut ocazii, din păcate, nu am mai marcat. 2-0 e un rezultat bun, dar nu e jucată dubla.

A fost diferență între echipe, nu am marcat din niște ocazii mari pentru un rezultat mai bun, deci trebui să fim atenți la retur. Nu sunt deloc relaxat. Mai avem 90 de minute și e fotbal. Am văzut multe sezonul acesta la Dinamo, nu suntem siguri de nimic. Nu am fost mulțumit de cum am tratat fazele ofensive în prima repriză, am fost statici, mulți care veneau spre minge, nu se demarcau.

Asta am reglat la pauză, asta le-am spus să facă, să atace spațiile”, a declarat Kopic la conferința de presă de la finalul meciului.

Antrenorul dinamovist a spus și dacă va mai continua în sezonul viitor pe banca roș-albilor: „Sigur că vreau să rămân la Dinamo. Câți ani am? Am 46, nu am 60. Am energia necesară și vreau să lucrez în continuare. Cred că am multe lucruri de arătat, am energie să fac lucruri mari”.

Zeljko Kopic, despre...

...despre Dennis Politic: „Dennis a făcut un meci foarte bun. El e jucătorul care înțelege mereu ce-i spun. Are calitate, juca așa și înainte de accidentare. Apoi a avut nevoie de niște meciuri în picioare să-și revină, iar azi a jucat foarte bine. Prima dată trebuie să terminăm sezonul, nu știu dacă rămâne, vedem, eu știu că mai are contract”

...despre Hakim Abdallah: „Hakim atacă spațiile, e greu pentru fundași să joace contra lui când face asta. Când e static, îi e lui greu să joace. A avut niște ocazii în acest meci, nu a fost cea mai bună prestație, dar nu mă aștept să fie mereu la maximum”

...despre Ricardo Grigore: „Ricardo a avut multe dueluri câștigate în acest meci. E imposibil ca fiecare să fie mulțumit cu minutele jucate. Am avut și alte opțiuni pe parcursul sezonului în apărare, dar el a jucat bine în acest meci”

...despre retur: „E greu la retur. Noi mereu am jucat la victorie, mereu vom face asta, nu o să pregătesc un meci la egal”

VIDEO. Marcatorul dublei, Dennis Politic, pregătit de returul de la Miercurea Ciuc: „Suntem obișnuiți cu înjurături și ură, dar mergem acolo pentru a câștigă”

Citește și:

Rafală de ocazii în 300 de secunde pentru Dinamo » Ștefan Bănică Jr. și-a pus mâinile în cap + Ce a făcut Tamaș
Dinamo - Csikszereda
Rafală de ocazii în 300 de secunde pentru Dinamo » Ștefan Bănică Jr. și-a pus mâinile în cap + Ce a făcut Tamaș
Legenda lui Dinamo a făcut IUREȘ: „Demisiile pe masă. Eșec total!”
DINAMO
Legenda lui Dinamo a făcut IUREȘ: „Demisiile pe masă. Eșec total!”

Citește și:

Cu cine poate juca România în optimile de finală de la Euro 2024! Au rămas doar două variante: putem avea un culoar IREAL spre semifinale
Nationala
Cu cine poate juca România în optimile de finală de la Euro 2024! Au rămas doar două variante: putem avea un culoar IREAL spre semifinale
Notele GSP după meciul unei generații: „Ciudat să vedem decarul în bandă, dar Iordănescu a simțit bine!”
Nationala
Notele GSP după meciul unei generații: „Ciudat să vedem decarul în bandă, dar Iordănescu a simțit bine!”
Gică Hagi, exuberant după calificarea României în optimi la Euro 2024: „Cred că e posibil orice acum”
Nationala
Gică Hagi, exuberant după calificarea României în optimi la Euro 2024: „Cred că e posibil orice acum”

Dan Șucu nu se oprește! Transfer la Rapid direct de la naționala României, în ziua meciului decisiv cu Slovacia

L'Equipe, reacție incredibilă despre România, posibila adversară a Franței la Euro: „Implacabilă, să se neutralizeze reciproc”


Comentarii (6)
reddog_forever
reddog_forever  •  21 Mai 2024, 13:57
Postat de 22cea pe 21 Mai 2024, 00:31

Poate se leaga ceva si-l luam pe Bergodi care ar fi Klopp pe linga nea asta .

Cand a venit Kopic, spuneam cu toti ca ar fi o mare minune asa ne salvam, iar acum cand suntem ca si salvati, il gasim pe el vinovat? Ii imputam lui prostiile jucatorilor, mai ales alea pe final de meci? Pai pe timpul lui rednic, csikcsereda, care nu avea banii de acum, ne-a scos din cupa, iar aseara am vazut totusi o diferenta mare intre echipe.

Hcm27
Hcm27  •  21 Mai 2024, 06:47
Postat de sadiku_is_back pe 20 Mai 2024, 23:50

Mai nea Kopic matale ai cataracta ??? Tot stadionul a vazut ca Abdalah nu mai poate si matale ii schimbi pe cei mai buni jucatori !! Brea nea Kopic invata bre ''extremele'' sa dea centrari ''covrig'' in spate !!! Nu centrari plouate pe 6 metri !!! Si pune bre un varf sa stea in fata portii , cand centreaza besmeticul ala de Amzar sa plece de la 11 metri sa vina lansat ............Doar cei care au jucat fotbal stiu acest lucru .....de unde sa stie prostul ala de randoom .....de centrari covrig !!! El deja intreaba daca are mac sau susan pe covrig !!

Cum nu știe de covrigi?Mănâncă toată ziua si-n sculare si-n culcare.Dar cred ca nimerește mai mult găurile, de aceea nu se satura!

CN72
CN72  •  21 Mai 2024, 01:57
Postat de sadiku_is_back pe 20 Mai 2024, 23:51

Sper ca meciul de la Miercurea Ciuc sa fie ultimul meci in care te mai vad !!! esti mult sub slabul ala de Burca !!!!

N-o fi Kopic vreun mare antrenor, dar sa zici ca e mai slab decat Burca e o exagerare. Pai Burca ne-a lasat la 10 puncte sub linia de baraj! Si nu doar locul, ci jocul - era numai in treimea noastra, nu aveam deloc ocazii. Acum avem multe ocazii pe meci. Iar loturile au fost cam la fel de slabe. Nu cred ca Velkovski e mai bun ca Giafer, spre exemplu. Sau Gnahore mai bun ca Larrucea. Nici eu nu vreau sa mai ramana Kopic, dar nici sa stergem cu el pe jos dupa ce s-a inhamat la o treaba pe care a facut-o cu buna credinta, si a atins obiectivul.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close