FOTBAL  »  LIGA 2  »  DREPTURI TV

3 competiții importante se văd pentru următorii 3 ani la TV! Anunțul făcut în urmă cu puțin timp

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 iulie 2018 13:00

4 meciuri săptămânale din Liga a 2-a și partidele din Cupa și Supercupa României pentru următorii 3 ani vor fi transmise la TV Digi Sport, Telekom Sport și LookTV.

Televiziunile au făcut acest pas tocmai pentru că din acest sezon în Liga a 2-a au ajuns echipe importante, cu nume, precum U Cluj, Petrolul sau Farul.

De asemenea, în sezoanele viitoare vor ajunge, foarte probabil, echipe ca Rapid sau Jiul Petroșani.

Televiziunile vor transmite primele 4 opțiuni ale meciurilor din Liga a 2-a în fiecare etapă. Așadar, toate echipele mari vor avea meciurile transmise la TV.

Cine transmite ce

• Liga 1, toate meciurile etapei: TV Digi Sport, Telekom Sport și Look TV;
  • Liga 2, 4 meciuri pe etapă: TV Digi Sport, Telekom Sport și Look TV;
  • Cupa României: TV Digi Sport, Telekom Sport și Look TV;
  • Supercupa României: TV Digi Sport, Telekom Sport și Look TV;

Alte competiții transmise de TELEKOM SPORT:
Champions League, Europa League, Cupa Franței, campionatul Angliei, campionatul Germaniei, Cupa Germaniei, Cupa Angliei, campionatul Cehiei

Alte competiții transmise de DIGISPORT:
Champions League, Europa League, campionatul Franței, campionatul Belgiei, campionatul Germaniei, Supercupa Spaniei, Cupa Italiei, Cupa Ligii Franței, Cupa Ligii Angliei

Citește și:  PROGRAM LIGA A 2-A » Sezonul începe tare, cu Farul - ACS Poli! AICI ai programul integral

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Stadionul din Pripyat, de lângă Cernobîl, a oferit imaginile anului 2024: ce a crescut în locul gazonului, la 38 de ani de la dezastru
Campionate
Stadionul din Pripyat, de lângă Cernobîl, a oferit imaginile anului 2024: ce a crescut în locul gazonului, la 38 de ani de la dezastru
Surprize IMENSE în lotul convocat de Mircea Lucescu pentru debutul în preliminariile CM: 4 fotbaliști în premieră
Nationala
Surprize IMENSE în lotul convocat de Mircea Lucescu pentru debutul în preliminariile CM: 4 fotbaliști în premieră
Ștefania Stoica, vedetă în interviul EHF: „Mi-a plăcut mereu de el. De asta am ales numărul 24!”
Handbal
Ștefania Stoica, vedetă în interviul EHF: „Mi-a plăcut mereu de el. De asta am ales numărul 24!”

FRF instituie „taxa pe șmecherie”! Furie în Liga 1: „7,6 milioane de euro din fondurile UEFA sunt împărțite aberant” + FCSB vizează bani la care nu are dreptul!

„E o libertate aparte aici, dar suntem cu gândul și la România” » La doi pași de Lyon, doi români și-au deschis afacerea care i-a dat gata pe francezi: „În perioadele bune, vindem și 100 kg. pe săptămână”

Comentarii (28)
trianon19
trianon19  •  20 Iulie 2018, 13:41
Postat de hitman222 pe 20 Iulie 2018, 13:22

Steaua si Rapid sunt in liga a treia, aia intereseaza.

Vezi ca e un post liber la Zoo; concurezi c-un papagal, da' ai experienta mai mare

juliusmad
juliusmad  •  20 Iulie 2018, 13:27

liga a 4-a o transmite cineva? sper ca nu :)))

hitman222
hitman222  •  20 Iulie 2018, 13:58
Postat de trianon19 pe 20 Iulie 2018, 13:52

Prostovan mai esti :)) Iti dai seama cum rad cei din redactie de tine?

Vreun prost de talia ta....nu ma supar, n-am cum sa scap lumea de prosti, sunteti vesnici.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează