FOTBAL  »  LIGA 2  »  DECIZIE

Discuţii doar la telefon » FRF a anunţat oficial: ”Da, reprimim Craiova în Divizia B!”

Sandu și Dragomir sînt obligați să reînscrie Craiova în campionat
Sandu și Dragomir sînt obligați să reînscrie Craiova în campionat

Articol de , - Publicat marti, 17 iulie 2012 00:00 / Actualizat marti, 17 iulie 2012 15:03

UPDATE / Vezi AICI şi AICI scrisorile FRF către SC Fotbal Club U Craiova SA şi către Lia Olguţa Vasilescu, primarul oraşului Craiova.

UPDATE / E oficial! După cum Gazeta Sporturilor a anunţat în exclusivitate, Universitatea Craiova va evolua în liga secundă. Pe site-ul FRF a apărut documentul semnat de cei trei membri ai Comitetului de urgenţă al FRF. Iată ce se arată în Decizie:

"COMITETUL DE URGENŢĂ

Decizia nr. 11 din 17.07.2012

Conform art.36 din Statutul Federaţiei Române de Fotbal, Comitetul de Urgenţă:

1. Ia act de:

a) conţinutul Certificatului de grefă emis de Curtea de Apel Bucureşti – Grefa Secţiei a VIII-a Contencios Administrativ, prin care se face cunoscut că, prin sentinţa civilă 4230/25.06.2012, s-a admis cererea formulată de reclamanta S.C. Fotbal Club U Craiova SA şi s-a dispus suspendarea măsurii excluderii provizorii a reclamantei S.C. Fotbal Club U Craiova SA, stabilită prin pct.3 din Hotărârea Comitetului Executiv al Federaţiei Române de Fotbal nr.6 din 20 iulie 2011;

b) faptul că, deşi nu este de acord cu soluţia si a atacat cu recurs Sentinţa 4230/25.06.2012, Federaţia Română de Fotbal este ţinută să pună în aplicare soluţia dată de Curtea de Apel Bucureşti, aceasta fiind executorie de drept în privinţa suspendării. Constată că, prin efectul hotărârii Curţii de Apel Bucureşti, S.C. Fotbal Club U Craiova SA este reintegrată în Liga a 2-a, ediţia 2012/2013, cu respectarea celorlalte dispoziţii statutare şi regulamentare.

În funcţie de decizia ce va fi dată în recurs, FRF urmează să procedeze corespunzător pentru aplicarea întocmai a acesteia.

2. Ia act de împrejurarea că multe cluburi din Liga a 2-a şi Liga a 3-a nu au depus cererile oficiale de înscriere în competiţie în termenul prevăzut de art.39.1 lit.k din ROAF şi dispune prorogarea acestui termen până la 30 iulie 2012.Secretariatul general şi direcţiile din cadrul FRF vor pune în aplicare prezenta Decizie."

Vezi AICI documentul!

UPDATE / Vicepreşedintele FRF, Octavian Goga: "Este adevărat că am avut cîteva discuţii cu Mircea Sandu. În aceste momente, se redactează documentele oficiale. Nu vreau să adaug altceva", a menţionat acesta.

UPDATE / În cazul în care i se va acorda un loc în noul sezon al ligii secunde, Universitatea este obligată să participe la competiţie. În caz contrar, ea riscă retrogradarea în liga a treia!

S-a stabilit! Comitetul de urgenţă al FRF a dat curs deciziei Curţii de Apel şi a hotărît să o reprimească pe Craiova, în liga secundă. ”Da, ne-am pus de acord. Craiova are un loc în Divizia B”, a anunţat preşedintele Ligii, Dumitru Dragomir.

Cum Comitetul de urgenţă nu trebuie neapărat întrunit, discuţiile dintre membrii acestui organism, respectiv Mircea Sandu, preşedintele FRF, Dragomir şi Octavian Goga, vicepreşedinţi la federaţie, s-au purtat telefonic.

La aflarea acestei măsuri, patronul Universităţii, Adrian Mititelu, a declarat:”Aştept ceva concret. Nu vreau să discut încă de pe acum”.

 

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Nationala
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Tenis
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă
Superliga
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (82)
biancorossi
biancorossi  •  18 Iulie 2012, 10:45
Postat de cs_oltenia_craiova pe 17 Iulie 2012, 17:30

In 2014 asta cel tarziu se face regiunea OLTENIA, eu cred ca la anul echipa ar trebui sa fie in liga 1. Universitatea are drumul ei, cine nu accepta concurenta inseamna ca nu are valoare si vrea sa traiasca din folclorul stiintei ca a dres ca facut acum 30-40 de ani cateva meciuri acolo

cu pdl se facea si regiunea anatolia. cu pdsr n-ai mai vede tu regionalizare. cat de utopic poti sa fii...))

craioveanu91
craioveanu91  •  17 Iulie 2012, 19:03
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

hai cioflengare sa te vad acum stii ca sunt taticul si te iau la misto pe unde te prind :)) esti un fel de papusa mea cand am chef sa fac misto tu cazi de prost :)))))) sal bosss

cs_oltenia_craiova
cs_oltenia_craiova  •  17 Iulie 2012, 19:01

://www.oltenia-sport.ro/u-craiova/lov-ii-raspunde-lui-sandu-ma-asteptam-la-un-loc-in-a-nu-la-doua-in-b.html"Singura solutie propria evolutie" a unei noi echipe care sa nu aiba de a face prea mult de primaria care face front comun fanaticilor echipei Universitatea, Din 2014 in buletinele oltenilor va scrie OLTENIA pentru ca Ponta tocmai a declarat ca in 2013 se fac regiunile, iar o echipa noua OLTENIA CRAIOVA va avea teoretic de 10 ori mai multi membrii decat orasul Craiova pentru ca ei in acte vor apartine Olteniei si cred ca nu vor ramane indiferenti la evolutia unei echipe numita OLTENIA

Vezi toate comentariile (82)
Comentează
Close