FOTBAL  »  LIGA 2  »  POLI SE REFACE ÎNCETUL CU ÎNCETUL

Fanii lui Poli au strîns gunoaiele de pe stadion pentru finala Cupei României

Fanii lui Poli au strîns gunoaiele de pe stadion pentru finala Cupei României
Fanii lui Poli au strîns gunoaiele de pe stadion pentru finala Cupei României

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 august 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 17 august 2011 22:32

Zeci de fani ai echipei FC Timişoara s-au adunat, miercuri seara, la Stadionul Dan Păltinişanu pentru a curăţa arena de gunoaie şi bălării. Decăderea echipei bănăţene, din toate punctele de vedere, şi-a pus amprenta şi pe "cel mai frumos loc de pe pământ", aşa cum numesc suporterii timişoreni Stadionul Dan Păltinişanu. De la finalul sezonului precedent, arena a fost prea puţin îngrijită, astfel că microbiştii au decis să ia situaţia în propriile mâini. Un mesaj al Asociaţiei Suporterilor Timişoreni " Druckeria", răspândit marţi pe Internet, a "convocat" voluntari pentru o acţiune de curăţenie.          

"Poli înseamnă totul pentru noi şi facem orice pentru echipă. Noi am venit să curăţăm Peluza Sud, pentru că este a noastră. Ştim că cei de la Consiliul Judeţean au un contract cu Penitenciarul pentru a curăţa stadionul cu ajutorul puşcăriaşilor şi că arena va fi cosmetizată până la meciul de vineri. Însă am vrut ca această acţiune a noastră să fie un mesaj pentru toată lumea, pentru timişoreni, că ne pasă de Poli indiferent în ce divizie ar juca", a declarat Mircea Munteanu, unul dintre liderii suporterilor bănăţeni.

Preşedintele Consiliului Director al FC Timişoara, Gheorghe Chivorchian a declarat într-o conferinţă de presă, că gruparea sa are obiective îndrăzneţe, deşi echipa a pierdut un lot întreg de jucători în urma retrogradării în liga secundă.

"Ne dorim revenirea în Liga I şi, deşi este greu, dar nu imposibil, vrem sa ajungem în finala Cupei. Avem un nucleu de jucători capabili să îndeplineasca obiectivele impuse. S-au produs o serie de modificări în lot. Unii au plecat fiindcă li s-au încheiat contractele, cu alţii am reziliat angajamentele de comun acord. E posibil ca nu mai mult de doi jucători să mai plece pâna la începerea campionatului", a spus oficialul clubului timişorean.

Fanii lui Poli, alături de galeria Rapidului la meciul cu Slask

Acesta a anunţat şi că fanii giuleşteni vor beneficia de sprijinul moral şi logistic al omologilor bănăţeni în partida de Liga Europa pe care Rapid Bucureşti o va disputa la Timişoara, săptămâna viitoare, cu polonezii de la Slask Wroclaw. "Rapidiştii vor beneficia de sprijinul nostru la meciul cu polonezii, pentru că şi ei ne-au ajutat de atâtea ori. Le vom pune la dispoziţie inclusiv sistemul nostru de sonorizare, iar cei care doresc vor cânta alături de ei", a mai spus Munteanu.

sursa: mediafax

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Reacția fotbalistului luat de guler de Dorinel Munteanu: „Suntem obișnuiți!”
Superliga
Reacția fotbalistului luat de guler de Dorinel Munteanu: „Suntem obișnuiți!”
Dinamo poate pierde 1 milion de euro » Ultimele informații despre acest caz care le dă fiori „câinilor”
Superliga
Dinamo poate pierde 1 milion de euro » Ultimele informații despre acest caz care le dă fiori „câinilor”
Neil Lennon a semnat » Unde s-a angajat la o lună după despărțirea de Rapid
Campionate
Neil Lennon a semnat » Unde s-a angajat la o lună după despărțirea de Rapid

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (16)
albuleseivali
albuleseivali  •  09 Octombrie 2011, 20:03
Postat de athommuska pe 17 August 2011, 23:23

@sibelius: si daca Steaua iese inaintea lui poli din Cupa? :D Facem pariu :D ?

Mai amaratilor !.....va arde de pariuri ?!

sirehd
sirehd  •  18 August 2011, 18:20

si, totusi, ce finala se joaca???

raulviola21
raulviola21  •  18 August 2011, 17:13

Felicitari fanilor pentru efort si felicitari pentru ca vor sustine Rapidul!Hai Poli!!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează