FOTBAL  »  LIGA 3  »  PROMOVARE

FOTO AFC Rapid a promovat în Liga a 4-a după o victorie lejeră în fața fiilor lui Ilie Stan și Anghel Iordănescu

Articol de - Publicat duminica, 21 mai 2017 13:34

AFC Rapid a câștigat partida cu VK Soccer, scor 4-1 și și-a asigurat din punct de vedere matematic promovarea în Liga a 4-a.

Susținută de aproximativ 700 de suporteri, care au cântat pe toată durata partidei, giuleștenii s-au impus împotriva unei echipe la care au evoluat Andrei Iordănescu și Daniel Stan, fiul lui Ilie Stan.

Alături de Rapid în Liga a 4-a mai merge și FC Asalt. Giuleștenii sunt acum pe primul loc, cu 19 puncte, în timp ce Asalt e pe 2, cu 18.

Din spate vine AFC Unirea Dobroești cu 11 puncte, iar VK Soccer e pe 4 cu doar 9 punce. Ultima este AS SC Rapid, care n-are nici un punct, având 7 înfrângeri în tot atâtea dispute.

Așteaptă nume importante în proiect 

Rapidiștii speră ca după promovare, în Liga a 4-a, la echipă să revină Vasile Maftei, Mircea Bornescu și Daniel Pancu.

"Încercăm să aducem anumiți jucători. La Rapid nu se poate juca dacă nu pui suflet. Am văzut și eu că se vorbește despre o asociere cu Voluntari, dar nu știu nimic. Aici e rapidism adevărat. Acum nu vom petrece, probabil după ultima etapă", a zis antrenorul echipei, Iosif Mihai.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (3)
1404362919630685
Mario Anastasiu  •  22 Mai 2017, 06:58

afc nu e Rapid măi băieți! afc e o societate a lui copos, cu datorii imense fără niciun act doveditor de a fi continuator al Rapidului! Ce scrieți aici sunt doar glume, la fel cum este și acest afc!

919842761413123
Roksana Aleksandra  •  21 Mai 2017, 15:15

acest AFC este acel AFC care a jucat cu STEAUA in europa league 2005-2006 Ce s-a intamplat ulterior a fost infiintata o alta societate RAPID S.A.

khal_37
khal_37  •  21 Mai 2017, 15:03

Cine e aceasta afc rapid si de ce apare acest articol pe prima pagina a unei publicatii sportive care se vrea cu pretentii? Rapid are 5 clone in ligile inferioare dar nici una nu detine palmaresul si istoria rapidului deoarece acesta a intrat in faliment si societatea sa desfiintat definitv si o data cu ea si palmaresul si istoria. Profesioanlism zero! O nouă lovitură pentru fotbalul românesc. O altă echipă de tradiţie s-a desfiinţat în mod oficial, definitiv şi irevocabil. După Universitatea Craiova, FC Argeş, Farul Constanţa, Politehnica Timişoara, Petrolul Ploieşti sau Universitatea Cluj a venit rândul Rapidului să moară. Asta în timp ce Dinamo sau Steaua au şi ele mari probleme şi se încearcă înfiinţarea unor noi echipe în ligile inferioare. Curtea de Apel a respins astăzi recursul făcut de SC FC Rapid SA în privința falimentului, anunță Rapid TV. Societatea nu mai există și practic echipa înființată în 1923 a murit!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează