FOTBAL  »  NATIONALA  »  EURO 2016

3 zile până la EURO » Anunț din cantonamentul "naționalei": "E posibil ca Filip să plece"

Foto: Alex Nicodim
Foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat marti, 07 iunie 2016 14:19

Președintele fan clubului echipei naționale, Jean Vlădoiu, se declară optimist înainte de meciul cu Franța și este încrezător că elevii lui Anghel Iordănescu pot produce o surpriză și să învingă țara gazdă.

"Chiar dacă nu ne dă nimeni șanse, cred că băieții pot reuși o surpriză. Individual, echipa lor este mult peste noi din punct de vedere valoric, nu trebuie să ne fie rușine cu asta. Dar forța grupului este de partea noastră.

Am demonstrat în ultimele meciuri că putem înscrie și noi goluri, deci cred că avem atuurile noastre. Este un moment deosebit să deschidem acest turneu final. Sunt foarte optimist că nu vom pierde", a spus fostul internațional la Dolce Sport.

Oficialul FRF a dezvăluit că există posibilitatea ca Steliano Filip să părăsească lotul și că astăzi se va lua o decizie în privința fundașului.

"Nu știm sigur care e situația lui. Din câte am aflat aseară, era o entorsă de gradul 1. Astăzi se va decide ce se întâmplă cu el. Sper să revină, dar e posibil să plece acasă. Decizia finală îi aparține selecționerului", a adăugat Vlădoiu.

România debutează la EURO 2016, vineri, 10 iunie, cu Franța. Meciul va începe la ora 22:00 și este în direct la DolceSport și ProTV și liveTEXT pe GSP.RO. 

MECIURILE ROMÂNIEI:

Vineri, 10 iunie
ora 22:00 (Paris): Franța - România - Grupa A

Miercuri, 15 iunie
ora 19:00 (Paris): România - Elveţia - Grupa A

Duminică, 19 iunie
ora 22.00 (Lyon): România - Albania - Grupa A

Citește și: Programul complet al EURO 2016 » Când și unde poți vedea meciurile de la turneul final din Franța 

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Stiri extrasport
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Superliga
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont
Superliga
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (16)
ares123
ares123  •  07 Iunie 2016, 16:16
Postat de cobra_z pe 07 Iunie 2016, 15:35

a aflat abia acum si iordanescu cati bani incaseaza echipele din liga 1 per jucator convocat , si cum nu ia nimic de la negoita, s-a gandit sa-l trimita acasa ca sa mai ia un jucator de la fcsb...:))

Da...si i-a mai tras si un sut la glezna ca sa fie credibil...numai scenarita antiSteaua aveti in capatani...

adianghelescu
adianghelescu  •  07 Iunie 2016, 13:11
Postat de nea_vanea.60 pe 07 Iunie 2016, 15:02

filip a plecat in franta datorita prieteniei dintre general, fost senator, cu diploma de economist dar agramat & impostor in meserie si fratii negoita. filip trebuia vandut de dinamo in vara asta! altfel spus, afaceri cu jucatori si la nationala! si cineva il tot pe propune pe samsarul de rednic in locul ilfoveanului...

esti dus cu capul ireversibil

adianghelescu
adianghelescu  •  07 Iunie 2016, 13:10
Postat de randoom_._ pe 07 Iunie 2016, 14:54

pleaca filip,vine tosca. nu incaseaza negoitza niciun ban de pe urma lui filip. ha ha ha.

in schimb incaseaza nationala 5 cu chirichash tamplarul

Vezi toate comentariile (16)
Comentează