FOTBAL  »  NATIONALA  »  FOTBAL MIC

Bumbi le ia fără număr! » Selecţionata U16 s-a făcut de rîs a patra oară în două săptămîni

Tricolorii, în roşu, au fost depăşiţi din nou cu uşurinţă
Tricolorii, în roşu, au fost depăşiţi din nou cu uşurinţă

Articol de , - Publicat vineri, 24 mai 2013 00:00 / Actualizat vineri, 24 mai 2013 01:25

"Naţionala" U16 a fost din nou umilită de austrieci: a luat 3 goluri între minutele 11 şi 16. Azi, de la 12:00, federalii dau explicaţii pentru cele 4 înfrîngeri grele ale puştilor.

În urmă cu trei zile, Mircea Sandu şi Victor Piţurcă au venit în inspecţie la un meci al "tricolorilor" U16 umiliţi de Germania la Dublin, 1-10. Vizita n-a fost de bun augur: puştii lui Bumbescu au pierdut cu 2-4 "amicalul" împotriva Austriei, la Buftea. Ultima şansă pentru salvarea unei serii de coşmar era revanşa cu vienezii. Puştii de la U16 au pierdut însă din nou la scor: 0-4. Era deja 0-3 în minutul 16!

Haos în echipă
Scorul a fost limitat de ratări mari ale adversarilor şi de intervenţiile portarului Tordai, făcut praf de antrenorul său după jocul din Irlanda. Voci din anturajul "naţionalei" au remarcat o adevărată degringoladă în teren: "Ronaldo Deaconu, un fotbalist excelent, valoros, e folosit mijlocaş la închidere în loc să joace ofensiv. Şi Ivan, omul care a dat ambele goluri în turneul irlandez, stă retras. Iar în apărare e haos!".

Sînt doar două dintre bizareriile dezastrului gestionat de Bumbescu. El a subliniat că nu-şi dă demisia, dar "mă voi da la o parte dacă se va decide că trebuie să plec". Din cauza picajului, azi, la Casa Fotbalului, cu începere de la ora 12:00, FRF organizează o conferinţă de presă. Explicaţiile vor fi date de coordonatorul loturilor de juniori, Ştefan Iovan, şi de directorul tehnic al Federaţiei, Mihail Marian.0

Înfrîngere şi la U18
Naţionala U18, antrenată de Ionel Augustin, a pierdut, scor 1-3, revanşa cu Macedonia. Într-un meci jucat la Arad, Dorinel Rotariu a ratat un penalty la 0-1, iar singurul gol românesc a fost înscris de Taciuc (Academia Hagi). Acum trei zile, "tricolorii" au învins cu 2-0. (Radu Romanescu)

23 de goluri au încasat puştii U16 în ultimele 5 meciuri, o medie de aproape 5 goluri pe meci!

37 e minutul în care "tricolorii" au trimis ieri primul şut spre poarta adversă

Echipa folosită ieri: Tordai - Rogoza, Vasiu, C. Manea (cpt.), Al. Tănase - R. Deaconu, V. Ivan - Oarnă, Tîrcoveanu, A. Manea - Al. Stoica. Au mai intrat: Popa, B. Morar, Voicu, Bîgiu, Păduraru, Cojocărel

Declaraţia zilei
"Am pierdut cu 1-10 în Irlanda şi din cauza celor două ore diferenţă de fus orar" (Adrian Bumbescu, antrenor U16)

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Nationala
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Tenis
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă
Superliga
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (15)
aius
aius  •  24 Mai 2013, 14:59

Viitorul suna...rau !!! Ce cauta betivul asta de Bumbescu acolo?

armion
armion  •  24 Mai 2013, 14:12

Cum au pus astia un betiv cu 4 clase antrenor la o nationala de copii ?

oricare
oricare  •  24 Mai 2013, 13:01

Dati afara betivii care conduc nationalele de juniori.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează