FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - POLONIA 0-3

Dezvăluire despre Daum: "Nu a vrut să fie selecționer! Știu echipa unde a vrut să antreneze"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 noiembrie 2016 09:39

Gigi Becali, patronul Stelei, a dezvăluit după România - Polonia 0-3 că Daum nu dorea să fie selecționerul "tricolorilor" ci voia să antreneze în Turcia. 

"El nici nu voia să fie selecționerul României. Voia să fie antrenor la Osmanlispor, unde e un german în conducere (n.r. Jurgen Rober, directorul sportiv). El asta aștepta", a spus Becali la TV Sport ro.

În prezent, antrenorul celor de la Osmanlispor este Mustafa Resit Akcay, care a fost numit în funcție în iulie 2015.

Daum, 63 de ani, a mai antrenat în Turcia, la Beșiktaș, la Fenerbahce și la Bursaspor. De-a lungul, neamțul a mai antrenat la Koln, Sttutgart, Bayern Leverkusen, Austria Viena, Eintracht Frankurt și Club Brugge.

CLASAMENTUL GRUPEI E DUPĂ 4 MECIURI:

Echipă Puncte
1. Polonia 10
2. Muntenegru 7
3. Danemarca 6
4. România 5
5. Armenia 3
6. Kazahstan 2

URMEAZĂ SĂ SE JOACE:

26 martie 2017: Armenia- Kazahstan, Muntenegru- Polonia, România- Danemarca / 10 iunie 2017: Kazahstan- Danemarca, Muntenegru-Armenia, Polonia-România / 1 septembrie 2017: Kazahstan- Muntenegru, Danemarca- Polonia, România- Armenia / 4 septembrie 2017: Armenia- Danemarca, Muntenegru- România, Polonia- Kazahstan / 5 octombrie 2017: România-Kazahstan, Muntenegru-Danemarca, Armenia-Polonia / 8 octombrie 2017: Danemarca- România, Kazahstan- Armenia, Polonia-Muntenegru

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Mihai Teja a prins contractul carierei: a semnat cu cvintupla campioană din Europa!
Campionate
Mihai Teja a prins contractul carierei: a semnat cu cvintupla campioană din Europa!
Sportul românesc fierbe, după ce statul român a decis să înghețe rentele viagere pentru 600 de sportivi: „E anormal, nu înțelegem ce se petrece! Eu văd că sunt bani!”
Special
Sportul românesc fierbe, după ce statul român a decis să înghețe rentele viagere pentru 600 de sportivi: „E anormal, nu înțelegem ce se petrece! Eu văd că sunt bani!”
Mai bun decât ce are FCSB acum? Ce spun cifrele transferului dorit de Gigi Becali
Superliga
Mai bun decât ce are FCSB acum? Ce spun cifrele transferului dorit de Gigi Becali

Gigi Becali a dezvăluit meciul la care va reveni pe stadion » Câți bani a strâns pe biletele din Europa League până acum

Bănel Nicoliță a dezvăluit ce salariu are în Liga 4 din România. Primă uriașă primită la semnătură


Comentarii (33)
sherlock
sherlock  •  12 Noiembrie 2016, 21:38
Postat de haideusicfr pe 12 Noiembrie 2016, 20:42

???!!! pentru?

În fotbalul de azi elementul principal este viteza, numai acţiunile rapide pot surprinde adversarul, pe urmă vine ca importanţă constituţia fizică şi abia la urmă tehnica. A fost o vreme când tehnica făcea diferenţa, dar asta a fost demult, vremea când Brazilia se impunea prin tehnică a apus de câteva decenii. E bine să ai jucători tehnici, nu zic nu, dar dacă ei nu se mişcă iute, adversarul s-a blindat deja în apărare şi nu mai faci nimic cu "floricelele".

sherlock
sherlock  •  12 Noiembrie 2016, 21:24
Postat de haideusicfr pe 12 Noiembrie 2016, 20:41

Uita-te ce jucatori a pus la mijloc.Tehnici , *vitezisti* ,mititei.N-au facut nimica. De la Steaua pleaca prost antrenati.Nu stiu nimica .Despre jocul colectiv ,combinatii ,scheme. Ca si sa zicem niste absolventi de liceu ce ajung la facultate si ei nu stiu sa scrie. (asa stiu ca acum nu se mai da examen).

N-ai de unde să iei jucători, noi nu ştim să jucăm în viteză, am rămas la nivelul fotbalului de pe vremea bunicului, în campionatul nostru se joacă lent, un fel de "tot pe loc, pe loc, pe loc", na-ţi-o ţie, dă-mi-o mie. Ne credem tehnici, dar e un fel de a ne îmbăta cu apă rece, în fotbalul de azi tehnica fără viteză nu face doi bani. Jucătorii pleacă prost antrenaţi de la tineret, lucrurile astea se învaţă la juniori, face parte din alfabetul fotbalului. Aşa cum zici , nu poţi scrie cuvinte dacă nu cunoşti literele. Ai văzut în campionatele străine cum ţăşneşte jucătorul când intră intră în posesia mingii şi cum aleargă ceilalţi coechipierii să-l susţină ? Românului nu-i poţi cere aşa ceva, că nu poate, e obosit.

haideusicfr
haideusicfr  •  12 Noiembrie 2016, 20:42
Postat de Viorel Dan pe 12 Noiembrie 2016, 20:07

Dar aceasta conducere a FRF foarte,foarte competenta la orice altceva in afara de sportul numit fotbal cand are de gand sa-si prezinte demisia de onoare,daca mai au asa ceva !

???!!! pentru?

Vezi toate comentariile (33)
Comentează