FOTBAL  »  NATIONALA  »  EURO 2024

EXCLUSIV Delegația României și-a pus amprenta pe hotelul din Würzburg: „Ne-au dat o energie incredibilă! Ceva fantastic pentru noi”

Josua Reitz alături de Edward Iordănescu la plecarea echipei naționale +44   FOTO
Josua Reitz alături de Edward Iordănescu la plecarea echipei naționale

Articol de , - Publicat marti, 16 iulie 2024 17:45 / Actualizat marti, 16 iulie 2024 18:12

La două săptămâni după plecarea naționalei României din Würzburg, lucrurile la hotelul Melchior Park, unde „tricolorii” au stat trei săptămâni pe durata EURO 2024, au revenit normal ♦ Însă staff-ul complexului de 4 stele a rămas atașat de naționala lui Iordănescu și a dezvăluit pentru Gazeta Sporturilor cum a fost colaborarea cu FRF și jucătorii români

România a avut o experiență de neuitat în hotelul Melchior Park. Staff-ul stabilimentului a făcut tot ce a putut pentru a-i face pe jucători să se simtă cât mai bine și i-a felicitat după fiecare victorie. Josua Reitz, asistentul managerului de la hotel, a vorbit cu Gazeta Sporturilor despre cum a fost să fie gazda Generației de Suflet.

Delegația României și-a pus amprenta pe hotelul din Wurzburg: „Multe momente plăcute petrecute împreună”

- Cum ați descrie experiența de a găzdui naționala României?
- A fost ceva fantastic pentru noi! A fost o plăcere să lucrăm cu membrii echipei și a fost o plăcere să le oferim tuturor un mediu plăcut și confortabil, chiar dacă erau departe de casă. A fost mult de muncă, dar simțim că a meritat totul. Toți am lucrat din inimă în aceste săptămâni, care au fost speciale. Prezența naționalei României ne-a dat și nouă o energie incredibilă. Suntem recunoscători pentru foarte multe momente petrecute împreună.

- Cum ați descrie relația cu jucătorii și cu staff-ul?
- Am lucrat excelent, am avut o relație incredibilă, atât cu jucătorii, cât și cu cei din staff-ul Federației. Toți au fost extrem de profesioniști. Am avut o dinamică incredibilă și pot spune că relația s-a transformat într-una de prietenie.

- Ați simțit că faceți parte din națională? V-ați transformat în suporteri „tricolori”?
- Sigur că da. Am fost foarte bucuroși pentru România. Câțiva dintre angajați sunt născuți în România, iar pentru ei a fost ceva special. Și mulți dintre noi ne-am identificat cu naționala României. La fiecare meci ne-am strâns și le-am ținut pumnii jucătorilor. I-am aplaudat mereu când s-au întors și chiar le-am organizat și un foc de artificii. Dacă România ar fi jucat cu Germania, mulți ar fi avut o problemă și nu ar fi știut cu cine să țină.

- Ce v-a impresionat cel mai mult?
- Faptul că erau foarte prietenoși și politicoși. Au fost niște oaspeți speciali pentru noi și am avut multe experiențe plăcute. Ne-a plăcut mult cum s-au luptat de-a lungul turneului. Au fost foarte profesioniști. Toți trebuie să fie mândri de ei.

- Când delegația României a plecat, v-a aplaudat. Ce ați simțit în acel moment?
- O bucurie incredibilă, dar și tristețe. A fost un moment incredibil, pe care nu-l voi uita niciodată. A fost greu să ne luăm rămas bun după o perioadă atât de intensă. A fost un gest minunat. Ne-am bucurat că ne-am putut ridica la nivelul așteptărilor.

+39 FOTO

- Cu ce gânduri ați rămas după aceste săptămâni?
- Am învățat multe despre România. Cu siguranță toți vom rămâne apropiați de țară. Și îi vom urmări pe români la viitoarele competiții. Sperăm ca în viitor să-i găzduim din nou, poate în vacanță. Încercăm să vedem cum putem păstra legătura. Sunt sigur că vor mai veni în Würzburg.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Logodnica titularului de la Rapid a venit din Australia în România şi a trăit un şoc: „Nebunesc! Nu am mai văzut aşa ceva vreodată”
Superliga
Logodnica titularului de la Rapid a venit din Australia în România şi a trăit un şoc: „Nebunesc! Nu am mai văzut aşa ceva vreodată”
Fotbalistul care a zis despre Gigi Becali că e „bolnav de Alzheimer” și-a anunțat retragerea, la 9 zile după transfer! „Am încercat să mă ridic, dar fără succes”
Superliga
Fotbalistul care a zis despre Gigi Becali că e „bolnav de Alzheimer” și-a anunțat retragerea, la 9 zile după transfer! „Am încercat să mă ridic, dar fără succes”
Prima reușită din noul format al Ligii Campionilor nu va fi uitată! Execuție senzațională a noului star de la Juventus
Liga Campionilor
Prima reușită din noul format al Ligii Campionilor nu va fi uitată! Execuție senzațională a noului star de la Juventus

Real Madrid - Stuttgart 3-1 » Chin blanco la start! Courtois și pedigriul european o scapă pe Real Madrid de rușine

Cum a apărut fiica lui Șumudică pe Giulești: „Mi se pare mie sau duduia o copiază pe Teodora Stoica?”


Comentarii (3)
1945sv0509
1945sv0509  •  16 Iulie 2024, 20:55

"I-a felicitat pentru fiecare victorie ". Au fost oare mai multe si noi nu stim ?

username_2
username_2  •  16 Iulie 2024, 19:33

„Ați simțit că faceți parte din națională? V-ați transformat în suporteri tricolori?!”-Sigur că da...nu-i așa că pămîntul e plat?...ba cum să nu

atthur
atthur  •  16 Iulie 2024, 18:33

Uite pân' la capăt poate că ACESTA e cel mai mare câștig al acestei generații!!! Și imaginea suporterilor minunați români...!!!...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează