FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - BOSNIA, 3 IUNIE, 21:00, TVR1 ŞI DOLCESPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Gabi Paraschiv a găsit "gura de foc" din atacul naţionalei. Vezi cine crede acesta că ar fi meritat să fie convocat la lot!

Mutu - Marica este atacul pe care se bazează România de cîţiva ani încoace
Mutu - Marica este atacul pe care se bazează România de cîţiva ani încoace

Articol de GSP - Publicat marti, 31 mai 2011 00:00 / Actualizat marti, 31 mai 2011 12:38

După ce a cîştigat titlul în Liga 1 cu Oţelul Galaţi, Gabi Paraschiv a declarat că nu se mai gîndeşte la convocarea la reprezentativă, dar este cu gîndul la meciurile de Champions League de la anul. Deşi Galaţiul a avut un contingent numeros de fotbalişti convocaţi pentru meciul cu Bosnia din preliminariile CE 2012, Paraschiv este de părere că mai există un jucător de la Oţelul care putea ajuta naţionala în partida de vineri.

"Ar fi meritat şi Marius Pena să fie convocat, pentru că este golgeterul campioanei. Nu sînt selecţioner, nu dau sfaturi, dar asta este opinia mea. Eu nu-mi fac speranţe cu naţionala, mă gîndesc mai mult la vacanţă", a spus Paraschiv la sportro, în această dimineaţă.

ATACANŢII PENTRU BOSNIA
Bogdan Stancu (Galatasaray) - 7 selecţii şi un gol
Adrian Mutu (Fiorentina) - 69 de selecţii şi 31 de goluri
Ciprian Marica (Stuttgart) - 47 de selecţii şi 14 goluri
Marius Alexe (Dinamo) - 1 selecţie
Romeo Surdu (Steaua) - 3 selecţii

8 goluri a marcat Pena pentru Oţelul în acest sezon

VIDEO >> Vezi ce a spus Pena într-o emisiune televizată la GSP TV

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
„Ne vom despărți” » Măsuri drastice după Oțelul - Dinamo
Superliga
„Ne vom despărți” » Măsuri drastice după Oțelul - Dinamo
Scene COLOSALE în Liga 2! Finanțatorul echipei juca table la stadion cu 30 de minute înainte de meci și asculta „Ani de liceu” » Reacția lui când i-a văzut pe reporterii GSP
Liga 2
Scene COLOSALE în Liga 2! Finanțatorul echipei juca table la stadion cu 30 de minute înainte de meci și asculta „Ani de liceu” » Reacția lui când i-a văzut pe reporterii GSP
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță
Superliga
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță"

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (3)
florinf1
florinf1  •  31 Mai 2011, 13:54

Eu zic ca deveniti penibili cu astfel de articole. Se putea face un articol si ca Tucudean merita la nationala , doar le-a dat gol campionilor . Sa va zica Moti daca nu merita Tucudean la nationala... parol Coane Fanica. De ce daca facem NEW Dinamo sa nu facem si NEW Romania ?

rapid_visiniu
rapid_visiniu  •  31 Mai 2011, 12:22

Adevarul e ca toti sunt buni,nici nu stii pe cine sa convoci...foarte grea alegere!:)

alin.tat
alin.tat  •  31 Mai 2011, 12:19

adevarul e ca decat cu surdu , mai bine cu pena

Vezi toate comentariile (3)
Comentează